Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Съдействие за кредит

Търсите съдействие за получаване на кредит? Вие сте на правилното място – при нас може да сравните всички предлагани оферти и да получите експресно съдействие за отпускане на кредит от банки и кредитни компании в страната.


Фирма за съдействие за кредит
Ако търсите помощ във връзка с отпускане на ипотечен кредит - може да се обадите или да попълните формата ни безплатна консултация и пълно съдействие за отпускане на жилищни кредити от оторизирани кредитни консултанти.

Вариантите, които предлагаме в нашата платформа са:
- Ипотечни кредити – може да се възползвате от цялостни безплатни консултации и съдействие за сравнение, избор и всичко необходимо във връзка с отпускане на жилищен кредит от банка
- Бързи кредити – може да сравните предлаганите оферти и да подадете искане онлайн директно от нашата платформа
- Банкови потребителски кредити – предлагаме сравнение на оферти и съдействие за получаване на най-изгодни оферти

 


Вижте някои от най-търсените категории кредити в нашата платформа:
- Жилищни кредити от банки 
- Ипотечни кредити за българи работещи в чужбина 
- Ипотечни кредити без доказване на доходи
- Бързи кредити при влошена кредитна история
- Рефинансиране и обединяване на бързи кредити


Съдействие за кредит при лошо ЦКР
Ако имате лоша кредитна история и забавени плащания по кредити, вариантите за отпускане на кредит в банките са силно ограничени, като вероятно първата стъпка е предоговаряне за намаляване на вноските с цел преминаване на кредитите в редовност, за да може след подобрение на кредитната история да се кандидатства за банково финансиране, обадиняване на кредити и т.н.. 
Нашата препоръка при наличие на проблем с обслужването на кредитите е а своевременна комуникация с всички кредитни институции, от които ползвате кредити с цел постигане на договаряне, което отговаря на текущите ви възможности за погасяване (вкл. разсрочване или реструктуриране), като по този начин целта е да имате и повече възможности за рефинансиране и получаване на нови кредити.
Кога кредитната история се счита за влошена и това води до затруднение за получаване на банкови кредити - в различните банки този критерий е различен, но при всички положения всички забавени плащания над 1 месец се отразяват в т.нар. ЦКР (централен кредитен регистър) и са видими от банките. Разбира се, когато кредитите са със забавени плащания над 3 или 6 месеца, те ще бъдат класифицирани в т.нар. групи под наблюдение и необслужвани и тогава единствените варианти остават предоговаряне и реструктуриране, като във всички банки биха били рестриктивни относно отпускане на нови кредити или за рефинансиране.  

Варианти за получаване на кредити при влошена кредитна история:
- За малки кредити можеш да кандидатстваш за бързи кредити при влошена кредитна история - избери и подай запитване безплатно - виж тук
- Ипотечни кредити от небанкови кредитни компании (без доказване на доходи и без високи изисквания за кредитната история) - вижте и подайте безплатно запитване - виж тук


Сравни и подай запитване и се възползвай от безплатно съдействие от оторизирани консултанти!

 

Виж сравнение на кредитните оферти и заяви онлайн

Лесно сравнение и избор на кредит. Най-добрите индивидуални оферти 100% безплатно.

 

Полезни кредитни калкулатори

 

 

Калкулатор за изчисление на ГПР

 

 

Какъв заем може да ми бъде отпуснат?

 

 

Кои банки отпускат най-изгодните ипотечни кредити:

 

 

Сравнение на условията по потребителските кредити:

 

 

Заяви бърз заем:

 

 

Безплатно съдействие за ипотечен кредит