Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Работите в чужбина и искате да изтеглите ипотечен кредит при най-изгодните условия от всички банки?

 • За много банки тези кредити са доста трудни, невъзможни или с високи лихви и непосилни условия.
 • Ние имаме дългогодишен опит с всички банки и добре познаваме всички възможности и индивидуални специфики за получаване на банков ипотечен кредит с доход от чужбина.

Подай запитване сега

Ипотечни кредити за българи работещи в чужбина

Какво предлагаме?

При нас можеш да се възползваш от безплатно съдействие за бързо, лесно и изгодно получаване на ипотечен кредит от най-подходящата за теб банка в България!
 

Отправи запитване за получаване на най-добрите оферти от всички банки + полезни съвети и пълно съдействие за всички документите и получаване на ипотечен кредит.

Наистина ли е напълно безплатно?

Да, тези услуги са абсолютно безплатни за вас и не не дължите абсолютно никакви такси за нищо!

За предлагането на тези консултации ние получаваме възнаграждение от банките.

 

Възползвай се от най-добрите оферти от всички банки

 

Защо да ползваш нашите услуги?

При нас на едно място получаваш най-доброто от всички банки и така спестяваш много, време, нерви и пари. Ето и някои други предимства:

 • Безплатни професионални консултации в зависимост от твоите индивидуални специфики и изисквания
 • Може да ползваш услугата дистанционно - без да се налага да пътуваш от чужбина и да губиш месеци в обикаляне на банките
 • Получаваш най-добрите оферти от всички банки - с актуални преференции при доходи от чужбина и индивидуално договаряне
 • Предварително одобрение - осигуряваш си спокойствие и сигурност, като спестяваш излишно чакане с "напразни" надежди
 • Ние сме независими и работим с всички представени банки и това ни дава възможност да се постигнем най-добрите условия за теб
 

Как да се възползваш?

Попълни формата само за 30 секунди и ние ще се погрижим за останалото. Ето и стъпките за получаване на кредит:

 • Подай запитване - данните са важни за избора на най-подходящата банка за теб
 • Предварително обсъждане - професионален консултант ще се свърже с вас за обсъждане на всички подробности
 • Получаване най-добрите оферти и индивидуално договаряне - заедно избираме най-подходящата банка
 • Пълно съдействие за получаване на кредит - професионална помощ от окомплектоване на документите до финализиране на сделката
От една година работя в Англия и всички мои познати ми казваха, че "няма как да получа кредит", като self-empoloyed. Реших да подам запитване за консултация, за да проверя, дали случайно може да се намири вариант. Бях много изненадан от полезните консултации, които получих директно по телефона. След това много бързо избрахме банка и изпратих всички документи за одобрението. Междувременно със съдействието на баща ми намерихме много добър апартамент и аз се прибрах, за да финализираме сделката! Изключително много благодаря за помощта!
- Александър Б. (скрита фамилия с цел конфиденциалност)
Подадохме запитване за кредит още преди да сме харесали апартамент, като идеята не беше да сме спокойни какъв кредит ще можем да получим. Офертите бяха подготвени специално за нас и избрахме една от банките с най-добри условия. Изпратих всички нужни документи и придвижихме запитване за предварително одобрение. Много бързо харесахме и закупихме напълно обзаведен апартамент, като с наема осигуряваме погасяване на вноската и мисля с нашите доходи да го погасаваме предсрочно. Продължавайте все така!
- Благовест П. (скрита фамилия с цел конфиденциалност)
От повече от 10 години работя в чужбина и имах значителни спестени средства, но се оказа, че моята банка не ми разрешава достатъчна сума, с която да мога да закупя апартамент в София. Тогава реших да отправя запитване чрез вашата платформа и с изненада разбрах, че за изключително кратко време получих няколко варианта и успях да получа кредит при доста добри условия, каквито не очаквах, че мога да получа в България. Определено ми върнахте надеждата и много се радвам, че ми помогнахте!
- Антон А. (скрита фамилия с цел конфиденциалност)
Почти всеки работещ в чужбина иска да спести някакви средства и да инвестира в недвижим имот, обаче когато иска да го направи се оказва, че задачата не е толкова лесна. Всички банки, на които попаднах искаха големи гаранции, високо собствено участие и куп документи, допълнителни лица по сделката и т.н. Освен това никоя банка не приема да работи дистанционно, по имейл и да дава подробна и точна информация по телефона. Тогава мои приятели ми препоръчаха вашите услуги и след като наистина останах много доволен със сигурност и аз ще ви рекламирам!
- Василена Ц. (скрита фамилия с цел конфиденциалност)
На първо място бях изключително приятно изненадан, когато още в първи разговор по телефона получих толкова полезни съвети и толкова приятелско отношение. Даже бях помолил за обаждане извън работно време, тъй като работата ми не позволява да говоря в работно време. Изрично исках кредит без поръчители и други ипотеки. В най-кратък срок подготвих документите, разгледахме няколко оферти, като получих специални допълнителни отстъпки от банката, която ми се искаше да изберем. Бях дал капаро и за мен беше много важно всичко да се случва бързо и без изненади. Много благодаря за експресното и професионално съдействие!
- Константин Т. (скрита фамилия с цел конфиденциалност)
 

Защо тези сделки са ни любими?

 • Ние работим тези сделки с удоволствие, за разлика от някои банки и кредитни консултанти!
 • Тези кредити са любими за нас, защото получаваме най-много благодарности именно от българите работещи в чужбина, които мечтаят за собствено жилище или искат да купят инвестиционен имот за отдаване под наем.
 • Ние успяваме да намерим решение за постигане на тези мечти и цели - без да губятите време в лутане и обикаляне на банките, без да харчате излишни пари за пътуване, без да се притеснявате от изненади при одобрението, лихвите и таксите.
 • И наистина се радваме всеки път, когато направим такава сделка, защото знаем, че това е помогнало за повишаване на инвестициите в България.
 

С какво друго може да ти помогне независимият кредитен консултант?

 • Професионалното съдействие може да бъде полезно дори и за най-запознатите с банковите условия и кредитирането. За разлика от служителя на конретна банка, независимия консултант може да ти предложи много повече варианти от подходящите банки, както да се договорят условия, които трудно бихте получили сам.
 • Вие получавате напълно безплатно съдействие в целия процес от селектиране на банките предлагащи финансиране с доходи от чужбина, получаване и избор на оферти, индивидуалното договаряне на допълнителни преференции или специфични условия, преглед и консултация относно документите за кандидатстване и договора за покупко-продажба, както и пълно съдействие до финалното одобрение, сключване на договор, вписване на ипотека и усвояване на кредита.
 • Консултациите се извършват от лицензиран кредитен посредник!