Бързи кредити без поръчители

Покажи:
Подредба:
Коментар: Погасителната вноска е изчислено на база посоченото ГПР. За точно калкулиране натиснете бутона кандидатстване и вижте точните данни за цената на кредита.
В зависимост от размера на кредита има минимална промяна на ГПР (натиснете бутона за кандидатстване и ще видите точната сума за връщане)
В зависимост от размера на кредита има минимална промяна на ГПР (натиснете бутона за кандидатстване и ще видите точната сума за връщане)
В зависимост от размера на кредита има минимална промяна на ГПР (натиснете бутона за кандидатстване и ще видите точната сума за връщане)
Пример: За сума 400 лв. и срок на погасяване 3 месеца, лихва по заема 26,96 лв.(6,74%). ГПР 49,03%. Обща сума за връщане 426,96 лв при избор на личен гарант.
Пример: Сума на заема: 480.00 лв. Срок на заема: 30 дни. Лихва: 16.22 лв. Обща сума за плащане: 496.22 лв. ГПР: 49.85% Лихва за първи кредит 0% при срок на заема до 15 дни.
Представителен пример за финансов лизинг: Годишен процент на разходите (ГПР) при цена на автомобил от 12 500 лв., първоначална вноска от 2 500 лв. (20%), финансирана сума от 10 000 лв., 60 месечни вноски от 369.11 лв. е 45.05% при фиксиран годишен лихвен процент от 37.2% и еднократна такса ангажимент в размер на 100 лв. Общ разход по кредита 12 246.36 лв. Обща дължима сума от п
Ако кандидатстваш за кредит в размер на 400 лева и сключиш договор за продукта Макс Релакс, със срок за изплащане 6 месеца, твоят погасителен план ще бъде с 6 фиксирани месечни вноски. При ползване на доброволен пакет „Доверие”, размерът на вноската ти ще бъде 107,07 лева, а ГПР – 30,52 %. Общо дължимата сума по кредита ще бъде 642,42 лeвa.
Финансов пример, кредит за 500 лв.: При усвояване на кредит със стойност 500 лв. за 3 месеца годишният процент на разходите (ГПР) е 42.58%. Месечната вноска е 176,77 лв., като лихвата за посочения период възлиза на 30,31 лв. Общата сума за връщане е 530.31 Продуктите на Кеш Кредит се предлагат със срок от 3 до 18 месеца за суми от 100 до 2000лв и максимално ГПР 49,90%.
Финансов пример, кредит за 2000 лева, със срок на договора за погасяване в размер на 12 месеца. Ако кандидатът доведе двама гаранти или предостави банкова гаранция - размерът на месечната погасителна вноска е 200,92 лева. Общата дължима сума за връщане е 2411,09 лева,а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример е 42.58%.
Бързи кредити без поръчители

Бързи кредити без поръчители

 

Каква е основната характеристика на бързите „кредити без поръчител“?

 

Съвсем логично бърз кредит без поръчител означава, че небанковата кредитна фирма отпуска кредит без да изисква поръчител като гарант от кредитоискателя. Вместо това, кредитното дружество, което отпуска такъв вид кредит има други начини да компенсира липсата на поръчител като определи допълнителни такси, някакъв вид залог, изискване за трудов договор; има варианти, в който фирмата работи с подизпълнител изпълняващ ролята  на гарант за отпуснатите кредити.

 

Бързите кредити без поръчители са известни още като бързи кредити без гарант, бързи кредити без обезпечение, бързи заеми без гаранти. Може да срещнете и термина бързи кредити без поръчители и без залог, но това е само рекламната част на предложението, което разбира се съдържа в себе си всички условия и изисквания към заемоискателите, така че кредитния продукт да бъде без поръчители, но гарантиран по начин избран от кредитната фирма.

 

При положение, че сте запознати с категорията на бързите кредити без поръчители и търсите информация да изтеглите такъв кредитен продукт, можете да преминете към следващата секция в сайта относно сравнителната база данни за кредитните фирми, които предлагат „бързи кредити без поръчител“. За да се запознаете по-обстойно с тази категория кредити обаче, може да се насочите по-надолу в текста, за да разберете отговорите на най-често задаваните въпроси, които вълнуват хората по тази тема.

 

Сравнение на бързите „кредити без поръчители“

 

Когато сте запознати с начина на функциониране на кредитните продукти с етикет бързи и изгодни кредити, в сайта можете можете да намерите информация за всички бързи кредити на пазара и конкретно категорията „бързи кредити без поръчители или гаранти“.

 

Сравнителната база, която предлагаме, ще ви позволи да се ориентирате и да изберете най-изгодните измежду всички оферти за бързи кредити от много сайтове за бързи заеми; сайтове на популярните небанкови кредитни компании на българския пазар, предлагащи малки бързи кредити и изгодни бързи заеми без да се изисква поръчител в условието за кандидатстване.

 

Сравнителната база показва следните елементи, в които са важните детайли за видовете бързи заеми без поръчители:

 

Име на кредитната фирма и име на продукта: Информация за името на фирмата и името на кредитния продукт, при който се отпуска желаната сума. Защото този вид бързи кредити без поръчител са особен вид кредити и кредитните фирми определят различни правила и условия, за отпускане на парите.

Погасителна вноска: Стандартно бързите кредити без поръчител могат да варират както  като размер на отпусканата сума, така и като погасителна вноска.

Обща сума за погасяване: В крайната сума за погасяване се вижда ориентировъчно каква е сумата, която връщате с начислените лихви. Моля да имате предвид, че може да бъдат добавени такси, които не са включени в общата сума за погасяване, но се калкулират допълнително и са посочени в описанието или коментарите, тъй като могат да бъдат различни.

Срок за одобрение и получаване: Всяка от кредитните фирми одобрява и предоставя сумите за различен времеви период; може да използвате бутона за сравнение, за да проверите за бързината на различните кредитни компании и да изберете.

Предимства и пояснения: В тези секции се прави сравнение на бързите кредити, като се посочват полезни предимства или определени характеристики и параметри на отделните заеми.

Коментари: Допълнително описание за съответния кредит, като най-често тук добавяме примерен вариант с определен размер кредит и посочваме съответните разходи и специфики.

 

Можете да кандидатствате за бързи кредити онлайн още тук на сайта, като натиснете бутона "Кандидатствай"

 

Забележка: Имате възможност да кандидатствате и в повече от една фирма за бързи кредити, но Ви съветваме да подадете заявка само към избраните от Вас компании.

 

Колко ще ми струва „бърз кредит без поръчител“?

 

Редно е вашият кредит да струва толкова колкото е посочено в крайната сума. Оскъпяването идва от ситуации, в които вие забавяте плащането на погасителната вноска или не плащате редовно. Генерално обаче, цена на един бърз кредит зависи от:

 

Сумата на получения кредит: По-висок размер на кредита, означава и по-големи погасителни вноски и лихви.

За какъв срок погасявате кредита: Кратките срокове означават по-големи вноски, но по-ниски общи разходи за лихви за целия период на заема.

Такси и специфични изисквания: При този вид кредити без поръчители и гаранти, кредитните компании има допълнителни такси или специфични изисквания за разрешаване на бърз заем.

Индивидуални предложения: В някои от фирмите за бързи кредити има отстъпки за лоялни клиенти, в зависимост от дохода, за клиенти с добра кредитна история и др.

 

-       Изберете размер на кредита и срок на погасяване и вижте ориентировъчната месечна погасителна вноска по всички бързи кредити в платформата.

-       Преценете на базата на вашите приходи и разходи, погасителни вноски, които ще можете да си позволите.

-       Ползвайте и нашите калкулатори, с които да изчислите какъв кредит можете да получите.

 

Условия за бързи кредити: изисквания за получаване на "бързи кредити поръчител"

 

Условията за получаване на бърз заем без поръчител са в основата на реализирането на такъв вид кредитен продукт. Така или иначе, макар в същността си това е кредит без поръчител, все пак това е бърз кредит, при който правилата за кандидатстване са максимално улеснени, това са бързи кредити с лесно одобрение и с минимум документация. При това всяка легитимна кредитна компания с уебсайт е задължена да има секция с „Общи правила“, за да може потенциалните потребители и активните кредитоискатели да се запознаят с въпросите, които ги вълнуват.  

 

Съвременната ситуация изисква от фирмите за бързите кредити да са гъвкави и вариативни, за да може да се различават от банковите институции. В този смисъл, дори за кредит без обезпечение, условията по кандидатстване са улеснени. Необходима е само валидна лична карта, да се попълнят документите онлайн или в офиса на фирмата и оттам насетне според това дали кредитоискателят отговаря на всички заложени условия, следва той да бъде одобрен или отхвърлен. Сред най-важните условия за отпускане на кредит без поръчител или гарант са добрата кредитна история на заемоискателя, трудов договор, евентуално търсене на друг залог.

 

Суми на бързите "кредити без поръчители"

 

Понеже не сме излизали от графата бързи кредити, макар в категорията „без поръчители и гаранти“, следва да се каже, че бързите кредити се реализират в сравнително малки суми. Бързите кредити може да се класифицират като мини бързи кредити 50, 100, 200, до 250 лв, малки по-размер бързи заеми от 300, 400, 500, 600 лв и по-големи бързи заеми за суми до 1000 и дори повече. Това са обаче общи постановки и когато избирате бърз кредит без трудов договор на базата на сумата, която ви трябва, проверете максималната сума, която кредитната фирма е определила за този вид кредит и дали тя ви удовлетворява.

 

Често задавани въпроси

 

Какво представляват бързите кредити без поръчители?

 

Бърз кредит без поръчител е кредитен продукт, при който кредитоискателят не посочва поръчител като гаранция за кредита, който кандидатства. Такива кредитни продукти вече са типични за кредитния пазар, заради бързината с която се развиват небанковите кредитни фирми. Това води до промяна и в политиката на банковите институции, които предлагат потребителски кредитни продукти без да изискват гаранцията идваща  от поръчителя.

 

Този вид бързи заеми без поръчител е много удобен вид кредит за кредитоспособни хора, защото избягва една от най-трудните и правени с голямо нежелание дейности – тази на поръчителя или гаранта. Възможността да не се търсят поръчители е голямо облекчение за хората, защото така си спестяват трудни преговори, неприятни преживявания и дори конфликти ситуации, които  могат да сложат край на приятелство, бизнес партньорство и т.н.

 

Стойността на обезпечението във всеки бърз кредит без гарант се определя от самата кредитна институция, която ги предлага. Обикновено това е някакъв вид залог, трудов договор, такси в общата цена на кредита. Много популярна става и възможността предоставяне от небанковите кредитни фирми да работят с подизпълнител, който заменя реалния поръчител.

 

Кой може да кандидатства за бързи кредити без поръчители и гаранти?

 

Всеки навършил пълнолетие, може да кандидатства за заем без поръчител, при положение  че е кредитоспособен човек, има реални доходи, има добра финансова култура и добре е преценил дали ще се справи с погасителните вноски.

 

Мога ли да кандидатствам за бързи кредити online без поръчители?

 

Небанковите кредитни фирми, които предлагат бързи кредити без поръчители осигуряват възможност на хората да кандидатстват онлайн по един достъпен начина за този вид кредитни продукти. Разбира се самите кредитоискатели трябва да отговарят на условията и изискванията, които фирмата е поставила, за да обезпечи стойността на своя кредитен продукт.

 

При онлайн кандидатстването можете да попълните необходимата документация по всяко време на денонощието. След това самото кандидатстване ще се обработи по надлежния ред в работното време на фирмата. Ако сте одобрени за искания от вас онлайн заем без поръчител, бързо ще получите парите си.

 

При положение, че не кандидатствате онлайн, а в офис на кредитната компания. Използвайте работното време в делничните дни, като има и небанкови фирми, които работят и в почивни дни. Тук в сайта, можете да получите информация относно работното време на  различни небанкови кредитни фирми и възможните начини за кандидатстване за кредит при тях.

 

Мога ли да кандидатствам в банка за кредит без поръчител?

 

Отговорът е категорично положителен. Да, може да се кандидатства за кредитен продукт в банка, при който не се изисква поръчител. Банковата институция също има своите начини да компенсира липсата на поръчител и тя обявява предварително за всеки кредитен продукт какви са условията по кандидатстване. Разликата между кредитен продукт без поръчител от банка и такъв от небанкова кредитна институция е, че вторият изисква много по-малко време в процеса кандидатстване-одобрение-получаване на парите.

 

Зa ĸaĸвo може дa се изпoлзвa "бъpз ĸpeдит без поръчител " и кога е подходящ?

 

Заради особеностите на съвременната българска икономическа ситуация, този вид много бързи кредити и лесни заеми, може да помогне в много насоки. Характерно е за видовете бързи парични преводи да са подходящи в спешни ситуации, когато трябва да се покрият плащания в сравнително ниска сума. Едно от предимствата на бързите кредити без поръчители и гаранти е, че вие може да кандидатствате на момента, в който ви трябват парите и няма да загубите време, да тичате насам натам, за да намерите поръчител. Трябва ви просто лична карта и да отговаряте на заложените изисквания. Одобрението е до минути, за 30 мин, до час, в зависимост от фирмата и от нейната кредитна политика.

 

Що се отнася до бързите кредити и кога те са подходящи, може да се направи цяла таблица с различни насоки, в които те могат да помогнат на различни семейства и физически лица да се справят в труден за тях момент. Не е задължително един бърз кредит да се използва само заради спешно плащане на битова сметка, ремонт или медицинска интервенция, напротив има множество случаи от ежедневието, които показват, че хората финансират почивки и пътувания, семейни мероприятия и празници

 

Взима ли се под внимание кредитната история при кандидатстване за бързи кредити без поръчители?

 

Не само че се взима под внимание кредитната история, но тя е един от най-важните фактори при кандидатстване за всички видове бързи и спешни кредити, особено за бързите кредити без поръчител. Самата липса на поръчител изисква от кредиторите да се подсигурят, че парите, които те ще отпуснат като кредит, ще се изплатят навреме и без проблеми от и за заемоискателя. Ето защо е важно да имате добро кредитно минало, но и да се стремите да го запазвате и в настоящето. Защото никога не знаете в каква финансова ситуация може да се окажете.

 

Има ли възможност за удължаване на кредит без гарант и какви други възможни преференции или услуги може да се ползват?

 

Принципно, всяка кредитна институция има своя кредитна политика, която прилага към своите продукти. Затова когато се интересувате от такива въпроси, трябва да се обърнете към кредитната фирма, която сте избрали, за да разберете какви са възможностите за удължаване на срока за погасителната вноска, за удължаване на кредита, за възможно наказателни такси и т.н.

 

Тук в parite.bg сме се погрижили към информацията за различните кредитни институции да добавяме и известните възможности, преференции и услуги, които съпътстват техните кредитни продукти.

 

 

Легитимни ли са кредитните фирми, които предлагат бързи заеми без гаранти?

 

В сайта parite.bg работим само с информация от легитимни според българското законодателство небанкови кредитни фирми. Българското законодателство в случая се проявява чрез официален Регистър на финансовите институции в БНБ. Там постоянно се обновява информацията за кредитни дружества, които могат да предлагат кредитни продукти и освен вписаните дружества, в регистрите са и премахнатите такива. Така че винаги можете да направите справка по надлежния ред, особено ако имате съмнения за кредиторите, които сте избрали.

 

За колко време става одобрението и как получавам парите?

 

Съвременният кредитен пазар доста изравни позициите при небанковите кредитни фирми за бързи кредити. Тоест за да улеснят максимално своите потенциални потребители, повечето фирми са изградили бърза и функционална система по кандидатстване, одобрение и получаване на парите. Все пак сроковете за одобрение също варират, а информацията з това е част от сравнителния анализ, който можете съвсем безплатно да направите в сайта.

 

Практиката е парите да се получат в офиса на кредитната фирма, по системата Easy Pay, по банков път.  

 

 

 parite.bg е с рейтинг 4,7 от 5 на база 221 мнения на клиенти