Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Кредит срещу обезпечение на имот

 

ПОДАЙ БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ ЗА КРЕДИТ

 • Без доказване на доходи и без значение от кредитната история
 • Над 5 000 лв. с одобрение до 30 мин. и лихва от 1% мес.
 
 
 
 
 
 

Заяви кредит срещу ипотека - Credit Trust

 • Суми над 5 000 лв. и до 5 000 000 лв.
 • Срок: до 15 години
 • Месечна вноска от 0 лв.
 • Гратисен период: до 12 м. за главница и лихва
 • Лихва от 1% месечно
 • Одобрение до 30 минути
 • Одобрение с лоша кредитна история
 • Без доказване на доходи
 • Обезпечение: първа или втора ипотека върху недвижими имоти или залог на активи
 • Погасяване: на равни вноски или само плащане на лихви до падежа, както и вноски по договаряне.

Подай запитване онлайн и обаждане за обсъждане на възможостите за получаване на най-изгодни условия!

Кредит срещу ипотека

Имате имот, който да ипотекирате, за да изтеглите кредит?

Ако са Ви необходими средства за рефинансиране и обединяване на задължения, за ремонт и довършителни работи или просто имате нужда да покриете възникнали разходи, то този кредит е подходящ за Вас.

Изборът на кредит и кредитна компания не е лесно начинание, тъй като трябва да вземете предвид всички детайли и да направите пълно сравнение на условията. Само по този начин ще може да сте сигурни, че ще направите правилния избор.

Важно е да имате информация за всички параметри по кредита – финансови и допълнителни условия. Как лесно и бързо да направите това и в същото време да сте сигурни, че не пропускате важен детайл? Подайте запитване в кредитния ни портал и ние ще се свържем с Вас. Ще Ви съдействаме да получите най-изгодната оферта за ипотечен кредит и ще Ви консултираме напълно безплатно.
 

Кредит срещу ипотека без доказване на доход

Ако не може да докажете доходите си или те са нерегулярни, решението е кредит срещу ипотека.

Финансовите институции предлагат конкретни кредитни продукти само срещу ипотека без да разглеждат доходите. Процедурата е улеснена и се състои в обследване и оценка на недвижимия имот. Извършва се проверка на кредитната история и в зависимост от пазарната цена на имота се определя и размера на кредита.


Как се отпуска кредит срещу „залог“ на имот?

Когато става въпрос за кредит срещу „залог“ на недвижим имот, обикновено се има предвид ипотека на имот в полза на кредитната компания, която отпуска заема. Достатъчно условие е върху имота да няма вписана друга ипотека. След вписване на първа по ред ипотека финансовата институция ще отпусне парите по посочена сметка и средствата веднага могат да бъдат ползвани. Често може да срещнете предложения за ипотечни кредити от нефинансови институции срещу „залог“ на имот, но имайте предвид, че условията са различни. Затова е важно да разгледате офертите и да изберете най-изгодната, защото все пак залагате имота си.
 

Кредит срещу ипотека на жилище

Ако имате нужда от по-голяма сума, за да направите основен ремонт или преустройство на жилището си, може да се възползвате от кредит срещу ипотека. По улеснена процедура и без допълнителни изисквания, кредитните компании ще Ви отпуснат исканата сума. Важни са процент на финансиране, лихва и такси. След като сте наясно с условията, заявете искането си в сайта ни.

Самото одобрение е в кратки срокове. След разрешение на кредита, следва вписване на ипотека върху жилището. Този процес ще отнеме минимум 3 до 5 дни и съответно ще може да ползвате сумите от кредита. 

Как да получа кредит с обезпечение ипотека на имот?

Достатъчно е да:

- сте навършили пълнолетие;

- разполагате с актуален документ за самоличност;

- имате имот, който да ипотекирате.

Какво може да бъде ипотекирано?

- Имотът, който се закупува със средства от кредита;

- Собствен имот или имот на трето лице, което е ипотекарен длъжник – имотът може да бъде къща, апартамент, ателие, офис, вила, УПИ и други.

Ако разполагате с всички необходими документи на имота, то кредитната компания веднага ще пристъпи към определяне на пазарната цена и учредяване на ипотека.

От къде да изтегля кредит срещу ипотека на имот?

Офертите са различни, а предложенията за кредити са много. Може да избирате между различни видове заеми – бързи кредити срещу ипотека, кредити срещу недвижим имот, кредит срещу ипотека на къща и други. Но как да изберете най-изгодния кредит? В сайта ни може да направите пълно сравнение на параметрите между всички кредитни компании. В лесни стъпки ще намерите най-подходящото за Вас решение, след което заявете искането си онлайн.

Какви са предимствата при кредит срещу обезпечение на имот?

Предимствата при тези кредити са много:

- по-бърза и улеснена процедура по кандидатстване и одобрение;

- без доказване на доходи;

- възможност за получаване на кредит при лошо цкр и влошена кредитна история;

- ползване на сумата от кредита в рамките на няколко дни от подаване на искането.
 

За договаряне на условия по ипотечен и жилищен кредит ние ще Ви съдействаме напълно безплатно. Подайте запитване в кредитния ни портал, за да Ви улесним в избора на кредитна компания и оферта при най-добри условия за Вас.