Бързи кредити без доказване на доход

Покажи:
Подредба:
Финансов пример за кредит CrediNet: Размер на кредита 1000 лв., 12 месечни вноски по 95,88 лв. Обща сума за погасяване 1150,56 лв., Фиксиран ГЛП 26,72%, ГПР 50% при 30 дни до първа вноска, административна такса за оценка на риска в размер на 70,00 лв. Максималeн ГЛП 28.82%, максимален размер на ГПР 50% Срок на изплащане от 3 до 12 месеца.
При отпуснат кредит в размер на 600 лв. за период 14 седмици (7 вноски), двуседмичната Ви вноска ще е 91,11 лв. Общата дължима сума по кредита е 637,77 лв. ГПР в този пример е 49.33%, а ГФЛП е в размер на 40.30%.
При отпуснат кредит в размер на 600 лв. за период 14 седмици (7 вноски), двуседмичната Ви вноска ще е 91,11 лв. Общата дължима сума по кредита е 637,77 лв. ГПР в този пример е 49.33%, а ГФЛП е в размер на 40.30%.
Представителен пример за финансов лизинг: Годишен процент на разходите (ГПР) при цена на автомобил от 12 500 лв., първоначална вноска от 2 500 лв. (20%), финансирана сума от 10 000 лв., 60 месечни вноски от 369.11 лв. е 45.05% при фиксиран годишен лихвен процент от 37.2% и еднократна такса ангажимент в размер на 100 лв. Общ разход по кредита 12 246.36 лв. Обща дължима сума от п
Ако кандидатстваш за кредит в размер на 400 лева и сключиш договор за продукта Макс Релакс, със срок за изплащане 6 месеца, твоят погасителен план ще бъде с 6 фиксирани месечни вноски. При ползване на доброволен пакет „Доверие”, размерът на вноската ти ще бъде 107,07 лева, а ГПР – 30,52 %. Общо дължимата сума по кредита ще бъде 642,42 лeвa.
Финансов пример, кредит за 500 лв.: При усвояване на кредит със стойност 500 лв. за 3 месеца годишният процент на разходите (ГПР) е 42.58%. Месечната вноска е 176,77 лв., като лихвата за посочения период възлиза на 30,31 лв. Общата сума за връщане е 530.31 Продуктите на Кеш Кредит се предлагат със срок от 3 до 18 месеца за суми от 100 до 2000лв и максимално ГПР 49,90%.
Финансов пример, кредит за 2000 лева, със срок на договора за погасяване в размер на 12 месеца. Ако кандидатът доведе двама гаранти или предостави банкова гаранция - размерът на месечната погасителна вноска е 200,92 лева. Общата дължима сума за връщане е 2411,09 лева,а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример е 42.58%.
Бързи кредити без доказване на доход

Каква е характеристиката на бързите кредити без доказване на доход?

Бърз кредит без доказване на доход означава, че кредитната компания не изисква като водещо условие доказването на дохода или копие от трудов договор. Тоест, вие може да нямате официален трудов договор, но да получавате пари по много други различни линии. В този смисъл, за да получите кредита, вие ще трябва да можете да докажете тези алтернативни доходи, които получавате, без да се налага да показвате копие от трудов договор.

Един вид, това е кредитен продукт, който е настроен към особеностите на съвременната икономическа ситуация, в която човек, може да получава доходи различни от официалната заплата. Затова трябва да знаете, че кредитното дружество, на пръв поглед не изисква доказване на официален доход, но все пак ще бъде необходимо да докажете другите доходи, които имате, за да може да ви се отпусне кредит. При всички положения, трябва да сте запознати с факта, че кредитното дружество ще се интересува от необходимата информация, на която се базира отпускането на такъв вид кредит.

Затова останете в тази секция на parite.bg, за да научите повече за спецификата на бързите кредити без доказване на доход, за да може, ако изпаднете в ситуация, в която ви трябват спешно пари, да се ориентирате в офертите за този вид кредитни продукти.

Сравнение на „бързи кредити без доказване на доход“

Когато сте запознати с начина на функциониране на бързите заеми без доказване на доходи, в сайта можете можете да намерите информация за всички бързи кредити на пазара, които влизат в графата ‚без доказване на доход“. Сравнителната база, която предлагаме, ще ви позволи да се ориентирате и да изберете най-изгодните оферти от уебсайтовете на всички кредитни фирми предлагащи бързи заеми без доходи.

Сравнителната база показва следните елементи, в които са важните детайли за видовете бързи заеми без доходи

Име на кредитната фирма и име на продукта: Информация за името на фирмата и името на кредитния продукт, при който се отпуска желаната сума. Защото този вид бързи кредити без доход са особен вид кредити и кредитните фирми определят различни правила и условия, за отпускане на парите. Това може да е кредит на вноски, кредит срещу залог, бърз кредит до 30 дни, и др;

Погасителна вноска: Стандартно бързите кредити без доказване на доход могат да варират както  като размер на отпусканата сума, така и като погасителна вноска.

Обща сума за погасяване: В крайната сума за погасяване се вижда ориентировъчно каква е сумата, която връщате с начислените лихви. Моля да имате предвид, че може да бъдат добавени такси, които не са включени в общата сума за погасяване, но се калкулират допълнително и са посочени в описанието или коментарите, тъй като могат да бъдат различни.

Срок за одобрение и получаване: Всяка от кредитните фирми одобрява и предоставя сумите за различен времеви период; може да използвате бутона за сравнение, за да проверите за бързината на различните кредитни компании и да изберете.

Предимства и пояснения: В тези секции се прави сравнение на бързите кредити, като се посочват полезни предимства или определени характеристики и параметри на отделните заеми.

Коментари: Допълнително описание за съответния кредит, като най-често тук добавяме примерен вариант с определен размер кредит и посочваме съответните разходи и специфики.

Можете да кандидатствате за бързи кредити онлайн още тук на сайта, като натиснете бутона "Кандидатствай"

Забележка: Имате възможност да кандидатствате и в повече от една фирма за бързи кредити, но Ви съветваме да подадете заявка само към избраните от Вас компании.

Колко ще ми струва „бърз кредит без доказване доходи“?

Редно е вашият кредит да струва толкова колкото е посочено в крайната сума. Оскъпяването идва от ситуации, в които вие забавяте плащането на погасителната вноска или не плащате редовно. Генерално обаче, цена на един бърз кредит зависи от:

Сумата на получения кредит: По-висок размер на кредита, означава и по-големи погасителни вноски и лихви.

За какъв срок погасявате кредита: Кратките срокове означават по-големи вноски, но по-ниски общи разходи за лихви за целия период на заема.

Такси и специфични изисквания: В някои компании има допълнителни такси или специфични изисквания за разрешаване на бърз заем без поръчители или за гаранция.

Индивидуални предложения: В някои от фирмите за бързи кредити има отстъпки за лоялни клиенти, в зависимост от дохода, за клиенти с добра кредитна история и др.

-       Изберете размер на кредита и срок на погасяване и вижте ориентировъчната месечна погасителна вноска по всички бързи кредити в платформата.

-       Преценете на базата на вашите приходи и разходи, погасителни вноски, които ще можете да си позволите.

-       Ползвайте и нашите калкулатори, с които да изчислите какъв кредит можете да получите.

 

Изисквания за "бързи кредити без доказване на доход"

Понеже все пак става дума за бързи кредити, общите условия за кандидатстване са облекчени и сведени до максималното удобство за всеки, който по право може да се ползва от бързи кредити.

Що се отнася до бързи заеми без доход, условията за кандидатстване са само чрез лична карта и минимум набор от документи, според това какви са конкретните изисквания на небанковата кредитна фирма за тези специфични кредитни продукти. Това е така, защото много хора имат различен начин на получаване на доход, който не е задължително да е от трудов договор, при други трудовият договор още не е влезнал в сила и т.н.

Всяка небанкова компания има „Общи условия за кандидатстване“, които можете да прочетете, за да се информирате, дори да ви трябват много спешно парите. От тази информация, вие ще разберете какви са изискванията на конкретната фирма, която предлага кредитни продукти с етикет „спешни кредити без доходи“


Суми на бързите "заеми без доказване на доходи"

Понеже не сме излизали от графата бързи кредити, макар и „без доказване на доходи“, следва да се каже, че бързите кредити се реализират в сравнително малки суми. Бързите кредити може да се класифицират като мини бързи кредити 50 до 250 лв, малки по-размер бързи заеми от 300 до 600 лв и по-големи бързи заеми за суми до 1000. Това са обаче общи постановки и когато избирате бърз кредит без доказване на доходи на базата на сумата, която ви трябва, проверете колко е тавана, който конкретната фирма е сложила за своите кредитни продукти. Има и суми, които надвишават границата от 1000 лева и това дава възможност на хората, които се нуждаят от по-голяма сума пари и могат да си позволят изплащането на погасителните вноски.

 

Често задавани въпроси за бързите заеми без доказване на доход

Какво трябва да знаете за бързите кредити без доказване на доход?

Бърз кредит без доказване на доход е кредитен продукт, при който за отпускане на поисканата сума пари от страна на кредитоискателя, доказването на дохода не е сред водещите изисквания. Това обаче не значи, че кредитоискателят няма доходи, а просто е в особена ситуация, при която има реален доход, но няма документ за това и не може да удостовери произхода на парите си.

В този смисъл, можете да видите реклама на бързи кредити без доказване на доход, но това е само оферта и фраза, която привлича вниманието на потребителите, а те много трудно могат да разберат от една оферта какви реално се крие зад атрактивната фраза „без доказване на доход“.

Кой може да кандидатства за „бързи кредити без доказване на доходи“?

Този вид кредити са по-особени от гледна точка на хората от различните социални групи, които могат да кандидатстват. Това са хора, които не работят на трудов договор, но получават сигурни средства по един или друг начин: това са пенсионирани хора, които също имат редовен доход; жени, които са излезли в майчинство и получават сигурен месечен доход; хора, които получават пари от наеми или аренда; хора които работят на граждански договор, хора работещи почасово, хора, които получават хонорари; хора чийто трудов договор не е влязъл в обръщение.

Има вероятност дори когато имате трудов договор, заради тромава административна машина, да не можете да вземете нужните документи точно във времето когато ви трябват тези пари. Така алтернатива в случая се явяват бързите заеми без доход.

При положение, че влизате в тази група от хора, които са обединени от факта, че не са на трудов договор, но получават сигурни доходи, то може да се възползвате от възможността за „бърз заем без доказване на доход“. Във ваша услуга тук влиза кредитния калкулатор в сайта parite.bg, където можете да пресметнете всичко,  което ви интересува и да направите едно сравнително проучване относно фирмите, които предлагат бързи заеми без доходи.

Мога ли да взема бързи кредити онлайн без доказване на доход?

Небанковите кредитни фирми, които предлагат бързи кредити без доходи осигуряват възможност на хората да кандидатстват онлайн, бързо, лесно и достъпно за този вид кредитни продукти. Разбира се самите кредитоискатели трябва да отговарят на условията и изискванията, които фирмата поставя при самото кандидатстване.

При онлайн кандидатстването възможността е за попълване на документация онлайн по всяко време на денонощието. След това самото кандидатстване ще се обработи по надлежния ред в работното време на фирмата. Ако сте одобрени за искания от вас кредит без доказване на доход, бързо ще получите парите си.

При положение, че не кандидатствате онлайн, а в офис на кредитната компания. Използвайте работното време в делничните дни, като има и небанкови фирми, които работят и в почивни дни. Тук в сайта, можете да получите информация относно работното време на  различни небанкови кредитни фирми и възможните начини за кандидатстване за кредит при тях.

Възможно ли е да взема кредит без доказване на доход от банка?

Ако сте чели внимателно дотук, следва да сте разбрали, че на практика, кредит без доказване на доход се отнася за хора, които имат доходи, но те не идват по официалния начин, който е чрез трудов договор. В този смисъл, при всички положения банките се интересуват от вашия трудов договор, от това да е безсрочен и освен това имат още купища изисквания, които доста утежняват възможностите ви да се възползвате от потребителски кредит.

Зa ĸaĸвo може дa се изпoлзвa "бъpз ĸpeдит без доказване на доход" и кога е подходящ?

Преди всичко, всеки бърз кредит може да се използва по-спешност когато ви трябват бързо пари. Насоките може да са най-различни, но най-важното е всеки бърз кредит да бъде добре обмислен, на базата на личните финансови възможности и на бъдещите приходи, които очаквате да се влеят във вашия личен или семеен бюджет.

Съвременната икономическа ситуация предлага най-различни финансови случаи, при които дори хора, които работят на трудов договор, вземат по-малко пари от хора, които получават средства по други законови пътища. В този смисъл, всеки сам трябва да прави своята преценка или изчисления дали и кога е подходящо времето за изтегляне на кредит.

Както казахме, самият кредит е подходящ в най-различни ситуации, а колкото по-сигурни сте за доходите си в близко бъдеще, толкова по-голяма покупка или плащане можете да си позволите. Не бихме ви посъветвали да вземате кредит, ако предварителните ви сметки не излизат и може в близко бъдеще да се окажете в неприятна ситуация на длъжник или на човек с лоша кредитна история.

Каква е възможността за удължаване на срока и колко пъти може да се иска удължаване?

Всяка една небанкова кредитна компания има свои строги и специфични изисквания за удължаване на бързите кредити. Затова е добре когато кандидатствате за бързи заеми без доказване на доходи, да разберете от самата фирма, която сте избрали, дали може да удължите срока на погасяване. 

Някои фирми определят такса за удължаване на срока; други кредитни компании разглеждат конкретната ситуация на заемополучателя, има обаче и кредитни продукти където няма възможност за удължаване на срока.

Взима ли се под внимание кредитната история при кандидатстване за бързи кредити без доказване на доход?

Съвсем в реда на нещата е кредитните фирми от небанков характер да се интересуват от кредитната история на заемоискателя. Принципно лошата кредитна история не е добър атестат за кредитното минало на човека и в такъв случай фирмата може да не отпусне кредита, или просто да приложи своята политика свързана с бързи кредити за лица с лошо ЦКР. Това значи допълнителни такси, търсене на гаранти и т.н.

Легитимни ли са кредитните фирми, които предлагат бързи кредитни продукти?

В сайта parite.bg работим само с информация от легитимни според българското законодателство небанкови кредитни фирми. Българското законодателство в случая се проявява чрез официален Регистър на финансовите институции в БНБ. Там постоянно се обновява информацията за кредитни дружества, които могат да предлагат кредитни продукти и освен вписаните дружества, в регистрите са и премахнатите такива. Така че винаги можете да направите справка по надлежния ред, особено ако имате съмнения за кредиторите, които сте избрали.

За колко време става одобрението и как получавам парите?

Съвременният кредитен пазар доста изравни позициите при небанковите кредитни фирми за бързи кредити. Тоест за да улеснят максимално своите потенциални потребители, повечето фирми са изградили бърза и функционална система по кандидатстване, одобрение и получаване на парите. Все пак сроковете за одобрение също варират, а информацията з това е част от сравнителния анализ, който можете съвсем безплатно да направите в сайта.

 

 parite.bg е с рейтинг 4,7 от 5 на база 221 мнения на клиенти