Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Бързи кредити до заплата

Период на погасяване: от 4 до 9 месеца. Пример: ГПР по заем от 1000 лв. за срок от 6 месеца е 49.02%. ГПР зависи от срока и ползваната сума. ГЛП по заем от 1000 лв. за срок от 6 месеца е 40 %. Годишният лихвен процент е фиксиран за целия срок и не се променя. ... виж повече
В зависимост от размера на кредита има минимална промяна на ГПР (натиснете бутона за кандидатстване и ще видите точната сума за връщане). Представителен пример: Взел си 200 лева, с период на изплащане 15 дни. Ако на 15-тия ден (когато е падежът), нямаш възможност да погасиш заема, можеш да платиш само оскъпяв... виж повече
Пример: Сума на заема: 480.00 лв. Срок на заема: 30 дни с опция за подновяване. Лихва: 16.22 лв. Обща сума за плащане: 496.22 лв. ГПР: 49.85% Лихва за първи кредит 0% при срок на заема до 15 дни. ... виж повече
Пример: при кредит от 200 лв. и срок от 30 дни, при лихва от 3,36 лв. за всеки 100 лв., общият размер на лихвата за посочения период и сума са в размер на 6,73 лв. Общата сума за погасяване е в размер на 206,73 лв., а годишният процент на разходите (ГПР) за посочения пример е 49.6%. Не се изисква такса за кан... виж повече
В зависимост от размера на кредита има минимална промяна на ГПР (натиснете бутона за кандидатстване и ще видите точната сума за връщане) ... виж повече
Първият заем е напълно безплатен - няма такси и е без поръчители. ... виж повече
Годишният процент на разходите по кредитна карта Бяла Карта е в размер на 64.96%*. Такса за обслужване на картата е 0 лв., както и таксата за теглене на пари в брой на банкомат. Договорът за кредит е с неопределен срок. *При изчисление на ГПР са взети предвид следните допускания: Потребителят ще изпълнява сво... виж повече
Период: от 12 до 43 седмици. Пример: Вземете продукт Изи Кредит на стойност 300 лв. със срок на погасяване 12 седмици, при ГПР (годишният процент на разходите) за настоящия пример 49,23% и фиксиран ГЛП 40%. Вноската е в размер на 26,27 лв. След 12 седмици ще настъпи крайният срок за погасяване на Вашето задъл... виж повече
При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, месечната вноска ще бъде 110,24 лв. Обща дължима сума по кредита в този случай възлиза на 551,2 лв., ГЛП (Годишен лихвен процент) е 40%, а ГПР (Годишен процент на разходите) е 49,15%. ... виж повече
Срок: от 11 до 26 двуседмични вноски. Пример: ГПР по кредит от 1000 лв. при 26 двуседмични вноски е 41.71%. ГПР зависи от срока и сумата на кредита. ГЛП за кредит от 1000 лв. при 26 двуседмични вноски е 35%. Годишният лихвен процент е фиксиран за целия период на кредита. ... виж повече
При отпуснат кредит в размер на 300 лв. за период 2 седмици (1 вноска), двуседмичната Ви вноска ще е 304.65 лв. Общата дължима сума по кредита е 304.64 лв. ГПР в този пример е 49.33%, а ГФЛП е в размер на 40.30%. Двуседмичната Ви вноска по кредита с включена такса за експресно разглеждане ще бъде 328.32 лв. П... виж повече
Кредитен лимит БЕЗ месечна такса, а лихвата е САМО за дните, през които е ползван кредита. Усвояване и погасяване по всяко време.  ... виж повече
Бързи кредити до заплата

Характеристики на бързите кредити "до заплата"?

Бързите заеми "до заплата" са кредитен продукт, с който имате възможност да получите краткосрочен заем без излишни документи - бързо, лесно и удобно. Разгледайте всички "кредити до заплата" и изберете каква сума желаете да получите. От сравнителните таблици можете да разгледате онлайн характеристиките и да сравните параметрите на всички кредити познати с наименованията си: бързи пари до заплата, кредит аванс, кеш кредит до заплата или спешни заеми до заплата.

 

Сравнение на бързите кредити до заплата

Вижте всички оферти за заеми до заплата и сравнете предлаганите условия, за да изберете най-изгодните предложения от всички сайтове за бързи заеми.

 

Погасителна вноска: Стандартно кредитите до заплата са със срок до края на месеца или до 30 дни, като повечето компании предлагат и допълнително удължаванена срока. Ако считате, че еднократното погасяване може да Ви затрудни, може да изберете бърз кредит на вноски и да изберете по-дълъг срок за погасяване.

Обща сума за погасяване: В крайната сума за погасяване се вижда ориентировъчно каква е сумата, която връщате с начислените лихви. Моля да имате предвид, че може да бъдат добавени такси, които не са включени в общата сума за погасяване, но се калкулират допълнително и са посочени в описанието или коментарите, тъй като могат да бъдат различни.

Срок за одобрение и получаване: Всяка от кредитните компании одобрява и предоставя сумите за различно време, като може да направите сравнение в бързината на различните кредитни компании и да изберете.

Предимства и пояснения: В тези секции се прави сравнение на бързите кредити, като се посочват полезни предимства или определени характеристики и параметри на отделните заеми.

Коментари: Допълнително описание за съответния кредит, като най-често тук добавяме примерен вариант с определен размер кредит и посочваме съответните разходи и специфики.

 

Заявете бърз заем до заплата онлайн с кликване върху бутона "Кандидатствай"

Можете да подадете заявка в повече кредитни фирми, като ние препоръчваме да кандидатствате само за избраните от Вас кредити.

Коква сума трябва да върна?

Полученият заем може да се оскъпи при просрочия, както и при нарушения на условия в договора за кредит. Естествено, като цяло цената на заема се определя основно от:

 
  • Сумата на заема: По-голяма сума на бързия кредит предполага и по-висок размер на месечните вноски и на общата сума на лихвите.
  • Срок на кредита до заплата: Лихва се начислява само за ползвания срок, т.е. колкото по-рано погасите кредита, толкова по-ниски ще бъдат лихвите.
  • Какви са таксите и други условия: За някои от компаниите предлагат бързи кредити до заплата срещу допълнително възнаграждение за заеми без гаранции и поръчителство.
  • Индивидуални предложения: Възможно е ползването на преференции за постоянни и коректни кредитополучатели, при наличие на доказан доход или положителна история в ЦКР.

 

Използвайте скролера и селектирайте желана сума и период, за да разгледате и да сравните всички предлагани заеми до заплата и да изберете най-подходящия изгоден бърз кредит.

На база семейния бюджет ще прецените размера на кредита и сумата за погасяване, която съответства на Вашите възможности.

Вижте и специално разработения кредитен калкулатор, с който може да изчислите размера на заема, който можете да получите.

Изисквания за "кредит до заплата"

Условията за получаване на "заем до заплата" са силно облекчени, като най-често това са малки или микро заеми с минимум документация или само с лична карта.

Всички заеми са с много бързо и лесно одобрение - като всяка компания има различни изисквания, но може да се допуска финансиране без доказване на доходи и без поръчители.

Суми на бързите "заеми до заплата"

Най-често това са бързи и спешни кредити за сравнително малки суми, тъй при кредитите до заплата погасяването е до 30 дни, при получаването на аванс или заплата. В повечето случаи се търсят малки бързи заеми до 100, 200, 300, 400 или 500 лв. Разбира се, може да ползвате и мини кредити от 50 до 100 лв. В някои от фирмите се предлагат и по-големи суми до 600 или 700 лв. и много рядко до 800, 900 и 1000 лв. За по-големи суми над 1000 лв. може да ползвате кредитите с месечни вноски.

Заем до заплата при лоша кредитна история?

Разрешаването на кредит до заплата с нарушена кредитна история свива възможностите за избор, тъй като само част от компаниите са склонни да направят компромис, но разбира се това е много индивидуално и ако закъсненията са обясними можете да получите заем и от повече фирми за кредити до заплата.

Често задавани въпроси за "бързите кредити до заплата"
Какво представляват "бързите кредити до заплата"?

"Бързите заеми до заплата" най-често са краткосрочни кредити с бързо одобрение и срок на погасяване до 30 дни, до края на месеца или до две седмици.

Наименованието "бърз кредит до заплата" произтича от бързия отговор на запитването за кредит и сравнително краткия срок за погасяване в рамките от няколко дни, до няколко месеца. 
Отговорът на запитването се получава в рамките на няколко минути, а получаването на кредита е до няколко часа.

Този тип бъpзи ĸpeдити най-често се предлага от компании за бързи кредити представляващи нeбaнĸoви финaнcoви инcтитyции. 
Гoлямa чacт компаниите за бързи кредити предлагат кандидатстване oнлaйн и имат изключително лесни, удобни и достъпни условия.

Размерът на „бъpзите ĸpeдити до заплата“ е сравнително малък, като най-често се отпускат от 50 до 500 или максимум до 1000 лв. 
Разбира се, може да получите и бързи кредити над 500 или 1000 лв., но те най-често са с месечни погасителни вноски за по-дълъг период от време или най-често от 1 до 18 месеца. 

За разлика от потребителските кредити, бързите кредити до заплата се разрешават по-лесно, при облекчена процедура, без излишна бюрокрация и документация. 

Кой може да кандидатства за "бърз кредит до заплата"?

На практика за бърз заем могат да кандидатстват всички лица на възраст над 18 г., като е нужно единствено да разполагате с лична карта. Разбира се всяка от компаниите може да има свои изисквания или условия за одобрение на кредити.

Част от компаниите предлагат бързи заеми без доказване на доходи или без трудов договор, предлагат кредити на безработни, пенсионери, по време на майчинство и т.н., но други компании имат изисквания за доходи (дори и без да бъде нужно да ги доказвате).

По отношение на кредитната история също всяка фирма за бърз заем има своя политика и условия - някои от фирмите предлагат заеми и на хора с лошо ЦКР, но като цяло финансовите инстититуции предпочитат да отпускат кредити на клиенти с добрата кредитна история.

Кога и как мога да кандидатствам?

Почти всички компании за бързи кредити предоставят възможност за кандидатстване онлайн по всяко време на денонощието и през почивните дни.
Една част от компаниите работят през работно време, като една част от фирмите работят и през почивни дни.
В описанието на кредитите в нашия сайт можете да намерите информация за начините на кандидатстване и можете директно да подадете заявка за кредит.

За колко време ще имам отговор и ще получа парите?

Отговор за одобрение на искането за кредит се получава най-често в рамките от няколко минути до половин час.
Всяка компания има различно работно време - от някои от тях ще получите отговор в работно време, а други предоствят възможност за кандидатстване по всяко време.

Получаването на парите в различните компании може да бъде до няколко минуги след одобрение, до половин час или в рамките на същия ден. В нашите описания можете да намерите допълнителна информация за времето, за което можете да получите парите от съответната компания.

Зa ĸaĸвo може дa се изпoлзвa "бъpз ĸpeдит до заплата" и кога е подходящ?

"Бързите заеми до заплата" могат да се използват за всякакви цели, като поради техния размер и срока на погасяване най-често се теглят за покриване на извънредни или непредвидени разходи - извъндреден ремонт, покриване домакински разходи, ремонт нa aвтoмoбил, лечения, за подмяна или покупка на уреди и други активи.

"Бързите заеми до заплата" са подходящи за покриване на непредвидени разходи или суми, които можете да възстановите при получаване на следващата заплата или други постъпления.
Ето и най-честите причини за теглене на краткосрочни заеми за месец:

- При нужда от пари до заплата
- За бърза финансова помощ до края на месеца
- За спешни плащания или покупки 
- За покриване на непредвидени разходи
- За решение на временни финансови проблеми
- За временна или еднократна дупка в бюджета

В какви случаи "бързите кредити до заплата" не са подходящи?

Бързите заеми до заплата не са подходящи за плащане на разходи и покупки, които не можете да погасите със следващата заплата. В такива случаи, изберете кредит с месечни погасителни вноски.

"Бързият кредит до заплата" не е подходящ при:
- покупки или разходи, за които Ви трябват повече месеци за издължаване на кредита
- при постоянен недостиг за погасяване на дългосрочни заеми или кредити на вноски 
- за покриване на големи стари задължения, които не можете да покриете при следваща заплата
- ако не сте в състояние да изплатите заема в определения срок

При ползване на "заем до заплата" имате възможност да изберете от сравнително кратки срок за погасяване - до 1-2 седмици или до 1 месец (вижте конкретния кредит, който сте избрали).
Ако срокът за погасяване при бързите заеми ви изглежда прекалено кратък или сумата за погасяване е висока в сравнение с очакваните постъпления, може да помислите за бърз кредит с месечни погасителни вноски, които да отговарят на месечните ви разчети. 

Какви са възможностите за удължаване на срока и колко пъти може да се иска удължаване?

Всяка от компаниите за "бързи заеми до заплата" предлага различни срокове за удължаване и определен максимален брой удължавания.
Ако в самото начало допускате, че може да ви бъде необходимо удължаване на срока на погасяване, би следвало да разгледате с какъв срок може да бъде удължен кредита и колко пъти имате право да удължавате крайния срок за погасяване на заема.

Защо е полезно да имаме добра кредитна история и какво е ЦКР?

Важно е да обслужваме кредитите си редовно и да избягаваме просрочията, тъй като всяко просрочие със забава над 30 дни се регистрира в ЦКР (Централния кредитен регистър) в края на текущия месец и се запазва в кредитната история на клиента за период от 5 г. след погасяване на съответния кредит.

Добрата кредитна история е предпоставка за лесно разрешаване на кредити в бъдеще, тъй като финансовите институции имат достъп до ЦКР и проверяват кредитната история на своите клиенти при разрешаване на нови кредити.  
Цeнтралният кредитен регистър е информационна система на БНБ, в която всички банки и финансови институции публикуват информация за разрешените кредити, като съответно имат достъп за проверка по ЕГН на броя и сумата на разрешените кредити, остатъка по ползваните кредити, вида и срочността на кредитите, броя на кредитните институции и редовносттта на тяхното обслужване по текущи и погасени кредити.

Какво да направя, ако не мога да погася кредита си навреме?
Ако предварително смятате, че е възможно да не успеете да погасите кредита до заплата в предвидения срок, тогава е по-добре да изберете друг вид кредит, който ще бъде по-подходящ в зависимост от месечния ви бюджет (напр. кредит на вноски с по-дълъг период на погасяване).

Ако вече ползвате бърз кредит до заплата и имате неочаквани затруднения, препоръчваме да се свържете с компанията, от която сте получили заема и да съгласувате удължаване на кредита за срок, който ще ви позволи коректно издължаване.

Какво е поръчител и гаранция?

Поръчителят е лицето, което се ангажира или гарантира, в случай на евентуален проблем с погасяване на кредита.
Поръчителят или гарантът следва да бъде предварително одобрен от кредитната компания, в която кандидатствате за кредит.
Много често изискванията са гарантът да отговаря на условията за получаване на бърз кредит.
Поръчителят може да бъде сменен, но след изрично съгласие от страна на кредитиращата организация.

Привличането на поръчител може да бъде затруднение и ангажимент, като по тази причина много често се търсят кредити без поръчители.
В някои случаи включването поръчител осигурява предимства, като например по-ниски лихви, по-ниски такси и др.
 

Компаниите за бързи кредити в сайта проверени ли са?

Компаниите за бързи кредити подлежат на лицензиране от БНБ и съответно следва да бъдат вписани в Регистъра на фирмите за бързи кредити и небанкови финансови институции. Бързите кредити добавени тук са само от проверени фирми за бързи заеми. Допълнително тук можете да намерите и мнения на клиентите за съответната фирма за бързи заеми.

Как получавам сумата?

Голяма част от фирмите за бързи кредити предлагат стандартно получаване на сумите в брой в офис на фирмата, по банков път или в офис на EasyPay.
Много от фирмите предлагат и други варианти за получаване  на сумата, като в характеристиките на всеки бърз кредити сме посочили и начините за получаване на заема, както и удобните варианти за връщане на кредита.