Бързи кредити с месечни вноски

Покажи:
Подредба:
Финансов пример за кредит CrediNet: Размер на кредита 1000 лв., 12 месечни вноски по 95,88 лв. Обща сума за погасяване 1150,56 лв., Фиксиран ГЛП 26,72%, ГПР 50% при 30 дни до първа вноска, административна такса за оценка на риска в размер на 70,00 лв. Максималeн ГЛП 28.82%, максимален размер на ГПР 50% Срок на изплащане от 3 до 12 месеца.
В зависимост от размера на кредита има минимална промяна на ГПР (натиснете бутона за кандидатстване и ще видите точната сума за връщане)
При отпуснат кредит в размер на 600 лв. за период 14 седмици (7 вноски), двуседмичната Ви вноска ще е 91,11 лв. Общата дължима сума по кредита е 637,77 лв. ГПР в този пример е 49.33%, а ГФЛП е в размер на 40.30%.
Пример: За сума 400 лв. и срок на погасяване 3 месеца, лихва по заема 26,96 лв.(6,74%). ГПР 49,03%. Обща сума за връщане 426,96 лв при избор на личен гарант.
Пример за бърз кредит: Сума на кредита 900 лева, минимален период за връщане 3 месечни вноски по 320,75 лева, ГПР 49.22%, сума за връщане 962,25 лева, максимален период за връщане 11 месечни вноски по 99,49 лева, ГПР 49.47%, сума за връщане 1094,39 лева.
Ако кандидатстваш за кредит в размер на 400 лева и сключиш договор за продукта Макс Релакс, със срок за изплащане 6 месеца, твоят погасителен план ще бъде с 6 фиксирани месечни вноски. При ползване на доброволен пакет „Доверие”, размерът на вноската ти ще бъде 107,07 лева, а ГПР – 30,52 %. Общо дължимата сума по кредита ще бъде 642,42 лeвa.
Пример за кредит от 1000 лв и срок 3 месеца: Лихвите за посочения период и сума са в размер на 68 лева. Обща сума за връщане - 1068 лева. Годишен процент на разходите (ГПР) – 48.87%. Максимален срок за връщане - 3 месеца. Минимален - няма ограничение. Максимален ГПР, който може да бъде достигнат - 50%.
Финансов пример, кредит за 2000 лева, със срок на договора за погасяване в размер на 12 месеца. Ако кандидатът доведе двама гаранти или предостави банкова гаранция - размерът на месечната погасителна вноска е 200,92 лева. Общата дължима сума за връщане е 2411,09 лева,а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример е 42.58%.
Бързи кредити с месечни вноски

Бързи кредити с месечни вноски

Какви са особеностите на бързите кредити на месечни вноски?

Бързите кредити са много гъвкави спрямо потребителите кредитни продукти, защото кредитните компании, които ги отпускат дават възможност на хората да избират и начина на погасяване. В този смисъл, изключително удобни за кредитоискателите, които получават месечни доходи са бързите кредити на месечни вноски.

Това означава, при изтеглена дадена сума, кредитополучателят може да я върне на месечни вноски в желания от негов срок. Естествено самите небанкови фирми за бързи кредити сами определят някакви граници на своите продукти, базирани на собствената си кредитна политика. Граници които са валидни за отпусната сума и за срок на връщане на сумата.                                                                                                         

Как се кандидатства за бърз кредит на месечни вноски?

Когато намерите оферти за бързи кредити на вноски, които ви се струват подходящи и се интересувате конкретно от месечни вноски, първо е добре да се запознаете с общите условия на фирмата, която ги отпуска. Така ще разберете какви са изискванията за кандидатстване за бърз заем на месечни вноски. Каква сума можете да изтеглите, в период от колко месеца можете да избирате, за да я върнете. Освен това ще разберете какви допълнителни изисквания има за отпускане на бърз заем на месечни вноски и дали ги покривате.

Как да се ориентирам по-добре относно различните бързи заеми на вноски?

При положение, че не отговаряте на изискванията на дадена небанкова кредитна фирма или не харесвате условията, които тя предлага за своите оферти за бързи кредити, тогава може да потърсите още фирми на кредитния пазар, които предлагат бързи кредити на вноски.

Тук в parite.bg можете да разгледате най-добрите оферти на българския пазар за бързи кредити, където има различни фирми предлагащи бързи кредити с месечни вноски. Възползвайте се от калкулатора в сайта, за да изчислите сумата, която искате да изтеглите и месеците, за които бихте искали да я върнете. След това разгледайте резултати в секциите за всяка една отделна фирма и направете сравненията измежду различните фирми.

 

Сравнение на бързи кредити с месечна вноска

Запознайте се с офертите за бързи заеми с месечни вноски, за да изберете измежду най-изгодните предложения от всички сайтове на кредитния пазар.

Сравненията засягат:

Погасителна вноска: Избирате брой погасителни вноски според зададените условия на конкретната фирма. Например при изтеглена дадена сума, вие можете да я разпределите на даден брой месечни вноски, което значи, че всеки месец, вие ще трябва да изплащате фиксирана погасителна вноска.

Обща сума за погасяване: В крайната сума за погасяване се вижда ориентировъчно каква е сумата, която връщате с начислените лихви. Моля да имате предвид, че може да бъдат добавени такси, които не са включени в общата сума за погасяване, но се калкулират допълнително и са посочени в описанието или коментарите, тъй като могат да бъдат различни.

Срок за одобрение и получаване: Всяка от кредитните компании одобрява и предоставя сумите за различно време, като сравнението тука в сайта идва във ваша полза, защото може да направите сравнение в бързината на различните кредитни компании и да изберете.

Предимства и пояснения: В тези секции се прави сравнение на бързите кредити, като се посочват полезни предимства или определени характеристики и параметри на отделните заеми.

Коментари: Допълнително описание за съответния кредит, като най-често тук добавяме примерен вариант с определен размер кредит и посочваме съответните разходи и специфики.

 

Колко ще ми струва?

Принципно, всеки кредит може да се оскъпи, ако забавите плащане на вноски или не отговаряте на определени условия. Иначе би трябвало да платите, толкова колкото е заявено в началната сметка за изтегления кредит, а реално цената на кредита се определя предимно от:

Сумата на получения кредит: Що се отнася до бързите кредити на месечни вноски колкото по-висок е размера на заема, толкова по-големи са погасителните вноски и лихвите.

За какъв срок погасявате кредита: Кратките срокове, тоест по-малко брой месеци, в които ще изплащате месечна вноска, означават по-големи погасителни вноски, но по-ниски общи разходи за лихви за целия период на заема.

Такси и специфични изисквания: В някои компании има допълнителни такси за разрешаване на бърз кредит без поръчители или за гаранция.

Индивидуални предложения: Различните компании за бързи кредити имат различна политика спрямо своите клиенти, което значи, че всяка фирма предлага някакви екстра предложения за лоялни клиенти, за клиенти с добра кредитна история, за първи клиенти и др.

Изисквания за получаване на бърз кредит на месечна вноска

 

Съвсем нормално е когато решите да кандидатствате за бърз кредит с месечна вноска, да имате стабилен доход всеки месец. Така ще бъдете сигурни и ще имате гаранция за себе си, че ще се справите с изплащането на кредита. Иначе изискванията варират при различните небанкови кредитни компании.

Принципът е, бързите кредити да се предлагат при улеснена процедура по кандидатстване, одобрение и получаване на парите. Бързи кредити на месечни вноски могат да се предлагат със или без доказване на доходи, със или без поръчители, а повечето фирми обявяват специално, че кредитоискателите могат да определят дали да вземат кредит на седмични или месечни вноски.

 

Суми на бързите кредити на вноски

Както вече изяснихме, поради това, че всяка кредитна компания има своя кредитна политика, минималните или максималните размери суми може да варират. Така че може условно да се разделят: по-малки суми от 100 до 500 лв, които може да се връщат на седмични погасителни вноски или в период най-много до 6 месеца; след това са бързи кредити от 600 до 1000 лева, където погасителния период се увеличава на 12 и повече месеца. За големи суми над 1000 се определят срокове и правила според възможностите на кредитоискателя да изплати кредита си без проблеми.

 

Често задавани въпроси за бързите кредити  на месечни вноски

Какво представляват „бързите кредити за месечни вноски“?

 

Бързи кредити на месечни вноски, означава, че можете да изплатите сумата, която ще ви бъде отпусната на месечни вноски според погасителен план, който изберете или който бъде посочен от кредитната фирма. След като говорим за бързи кредити, тогава трябва да знаете, че можете да кандидатствате за сравнително ниска сума, която ще трябва да върнете в рамките на няколко месеца.

 

Кой може да кандидатства за бърз заем на месечна вноска?

 

Всеки който е пълнолетен според българските закони и има стабилен месечен доход, който да му даде сигурност при изплащане на погасителните вноски, може да избере да кандидатства за този вид кредитен продукт.

 

Зa ĸaĸвo може дa се изпoлзвa "бъpз кредит с месечни вноски" и кога е подходящ?

Бързите кредити принципно са много полезни в извънредни ситуации, когато ви трябват спешно пари. Тези извънредни ситуации обаче могат да са в най-различна посока. Може да ви трябват спешно пари, за да платите битови сметки, за да платите медицинска интервенция, за да закупите уреди или мебели за дома, за да направите подарък на скъп човек и т.н. Достатъчно е просто да прецените дали месечните ви доходи ще ви позволят да вземете бърз кредит и да го върнете на месечни вноски.

При положение, че парите ви трябват наистина спешно и все пак нямате време да обмислите в детайли, можете да изберете малко по-дълъг срок на погасяване, но при положение, че сте обезпечени със стабилен месечен доход.

Има ли възможност за удължаване на срока и колко пъти може да се иска удължаване?

Принципно бързи кредити на месечни вноски са разпределени точно във времето и за тях кредитните фирми не предлагат удължаване на срока. Все пак, можете да се консултирате по този въпрос с упълномощени лица от конкретната кредитна фирма или с консултант, защото кредитния пазар е много гъвкав и небанковите кредитни компании, доста често променят някои характеристики на кредитните си продукти.

Взима ли се под внимание кредитната история при кандидатстване за бързи кредити на вноски?

Положително да, защото от това дали имате добра или лоша кредитна история, може да се определи дали ще получите кредита. При положение, че имате лоша кредитна история, тогава преминавате в друга категория кредитоискател и за вас може да се приложат различни такси или условия, така че кредиторите да си гарантират изплащането на кредита или като застраховка срещу възможни усложнения от страна на кредитоискателя.

 

Какво още трябва да знам за „бързи заеми на месечни вноски“?

Всички небанкови кредитни институции, които сравняваме и показваме в сайта parite.bg са легитимни и това може да се провери в Регистъра на БНБ за небанкови кредитни компании. Така че тук, директно получавате сигурна информация, легитимно представителство и сравнение измежду всички оферти за бързи кредити на вноски, които се предлагат на кредитния пазар.

При положение, че сте одобрени, получавате желана сума бързо, според заявения от вас начин в рамките, на това, което компанията предлага. Най-често това става в офиса на кредитната фирма, Easy Pay, по банков път. В сайта към видовете кредити сме приложили и тази информация свързана с получаването на парите.

Заявете бърз кредит на месечна вноска онлайн с кликване върху бутона "Кандидатствай"

Можете да подадете заявка в повече кредитни фирми, като ние препоръчваме да кандидатствате само за избраните от Вас кредити.

 

 parite.bg е с рейтинг 4,7 от 5 на база 221 мнения на клиенти