Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Бързи кредити с месечни вноски

Период на погасяване: от 1 до 3 години. Пример: ГПР по кредит в размер от 3000 лв. за срок от 12 месеца е 49.02%. ГПР зависи от срока и ползваната сума. ГЛП за кредит от 3000 лв. за срок от 12 месеца е 40%. Годишният лихвен процент е фиксиран за целия срок и не се променя. ... виж повече
Период на погасяване: от 4 до 9 месеца. Пример: ГПР по заем от 1000 лв. за срок от 6 месеца е 49.02%. ГПР зависи от срока и ползваната сума. ГЛП по заем от 1000 лв. за срок от 6 месеца е 40 %. Годишният лихвен процент е фиксиран за целия срок и не се променя. ... виж повече
Срок: от 3 до 12 месеца. Пример: За сума 400 лв. и срок на погасяване 3 месеца, лихва по заема 26,96 лв.(6,74%). ГПР 49,03%. Обща сума за връщане 426,96 лв при избор на личен гарант.  Вземи бързи кредити онлайн с Фератум. ... виж повече
Финансов пример: Главница 600 лева със срок на договора 90 дни. Лихвата за посочения период е в размер на 41,46 лева. Общата сума за връщане е 641,46 лева, а ГПР – 49,65%. Минимален срок на погасяване 90 дни. Максимален срок на погасяване 360 дни. ... виж повече
Пример: С избор на пакет Basic в размер на 5 000 лв. за 12 мес.. месечна вноска е 512,36 лв. с фиксиран ГЛП 40% и ГПР 48,21%. Общата дължима сума до края на периода е 6 148,32 лв. ... виж повече
Представителен пример: За кредит от 800,00 лева от дата 10.09.2019 г., с избран падеж 30-то число всеки месец и период на изплащане от 8 равни месечни вноски в размер 115,57 лева всяка, първата дължима вноска от потребителя ще бъде с падеж на 10.10.2019 г., при фиксирана лихва от 40.00 % и ГПР 48.20 %, обща с... виж повече
Срок: от 4 до 24 месеца. Максимален ГПР: 49.93%. Пример: Сума: 1000 лв.; Срок на кредита: 18 месеца.; Месечна вноска: 131.63 лв.; Фиксиран ГЛП: 41.00%, ГПР: 49.85%; Възнаграждение за избрани и закупени допълнителни услуги "Фаст" и "Флекси": 1000 лв.; Обща дължима сума с избрани и закупени допълнителни услуги ... виж повече
Срок: от 3 до 18 месеца. При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, месечната вноска ще бъде 110,24 лв. Обща дължима сума по кредита в този случай възлиза на 551,2 лв., ГЛП (Годишен лихвен процент) е 40%, а ГПР (Годишен процент... виж повече
Годишният процент на разходите по кредитна карта Бяла Карта е в размер на 64.96%*. Такса за обслужване на картата е 0 лв., както и таксата за теглене на пари в брой на банкомат. Договорът за кредит е с неопределен срок. *При изчисление на ГПР са взети предвид следните допускания: Потребителят ще изпълнява сво... виж повече
Пример: при изтегляне на кредит в размер на 2 000 лева за срок от 12 месеца, месечната вноска ще бъде 206.12 лв, а крайната сума за връщане възлиза на 2 473.38 лв. ГЛП 41.16%. БЕЗ НИКАКВИ ТАКСИ. ... виж повече
При отпуснат кредит в размер на 600 лв. за период 14 двуседмични вноски, двуседмичната Ви вноска ще е 48,01 лв. Общата дължима сума по кредита е 672,14 лв. ГПР в този пример е 49.39%, а ГФЛП е в размер на 40.34%. Двуседмичната Ви вноска по кредита с включена такса за експресно разглеждане ще бъде 63.41 лв. Пр... виж повече
Кредитен лимит БЕЗ месечна такса, а лихвата е САМО за дните, през които е ползван кредита. Усвояване и погасяване по всяко време.  ... виж повече
Бързи кредити с месечни вноски

За бързите кредити на месечни вноски?

Бързите заеми с месечни вноски са подходящи при необходимост от финансиране и предвидено погасяване с част от текущия месечен доход. Изберете сума и срок на желания кредит, за да прецените каква ще бъде най-удобната за Вас месечна погасителна вноска. В нашата платформа имате възможност да разгледате най-добрите оферти за кредити на вноски от всички фирми за бързи кредити. Възползвайте се от вградения калкулатор, за да прецените сумата на кредита и погасителните вноски в зависимост от срока за погасяване.

 

Онлайн сравнение на бързите заеми с месечно погасяване

Запознайте се с офертите за бързи заеми с месечни вноски, за да изберете измежду най-изгодните предложения от всички сайтове на фирмите за бързи заеми в страната.

 

Месечни погасителни вноски: Избирате сума на кредита и срок за погасяване, за да прецените най-удобната за вас месечна вноска и да направите сравнение на всички актуални предложения.

Обща сума за погасяване: В крайната сума за погасяване се вижда ориентировъчно каква е сумата, която връщате с начислените лихви. Моля да имате предвид, че може да бъдат добавени такси, които не са включени в общата сума за погасяване, но се калкулират допълнително и са посочени в описанието или коментарите, тъй като могат да бъдат различни в зависимост от условията и избора на клиента.

Срок за одобрение и получаване: Всяка от фирмите за бързи кредити одобрява и предоставя кредити с различна бързина, като в нашата система имате възможност с един поглед да направите преглед и сравнение на всички акатуални предложения.

Преимущества и разяснения: Използвайте тази секция, за да съпоставите преимуществата, характеристиките и параметрите на отделните заемни оферти.

Допълнителни коментари: В тази секция най-често добавяме пример с определен размер кредит и посочваме съответните разходи и специфики.

 

Изберете предпочитания кредит и подайте искане онлайн, като натиснете бутона "Кандидатствай"

При нас имате възможност да подадете запитвания за повече бързи кредити, но ние Ви съветваме да подадете искане само за най-предпочитания кредит или в максимум две компаннии.

Колко ще ми струва?

Оскъпяването на кредита зависи основно от:

 
  • Размер на кредита: Колкото по-висок е размера на кредита, толкова по-големи са месечните погасителните вноски и лихвите.
  • Срок за погасяване: По-краткия срок означава и по-големи вноски, но също така и до по-малко оскъпяване и по-ниски общи разходи за лихви.
  • Такси: За ползването на кредит без поръчители в част от компанните се начислява такса за издаване на допълнителна гаранция.
  • Промоции и индивидуални оферти: Фирмите за бързи кредити предлагат различни индивидуални оферти, промоции или програми за лоялност: безплатен първи кредит, при добавяне на поръчител, при добра кредитна история, безлихвен трети, пети и десети кредит и т.н.

 

Селектирайте размер на заема и период за връщане, за да разгледате месечните вноски по всички оферти за бързи кредити онлайн.

В съответствие с месечния ви бюджет, може да изберете срок с месечни вноски, които най-добре отговарят на удобните за вас разчети за погасяване.

Допълнително може разгледате и нашия калкулатор, с които можете да изчислите какъв кредит можете да получите.

Условия за разрешаване на бърз кредит с месечни вноски

Основните предимства на фирмите за бързи кредити са лесното кандидатстване, скоростта на одобрение и получаване на сумите, предлагането на кредити без доказване на доходи, без представяне на излишни документи, без обезпечения, без поръчители и без излишни бюрократични процедури. Изискванията за разрешаване са индивидуални във всяка компания за бързи кредити, като в зависимост от собствените си предпочитания можете да разгледате различните секции в нашата платформа, за да изберете най-подходящия кредит, който отговаря на търсените критерии.

Размери на кредитите на вноски - минимална и максимална сума

Всяка компания предлага различни по размер минимални и максимални суми, като при нас може да селектирате желаната сума и срок, като в сравнителната таблица ще разгледате само фирмите, които предлагат тази сума за избрания срок. Размерите до 300-400 лв. най-често се предлагат за срок от 30 дни или за сравнително кратък период от време от 1 до 6 месеца. Заемите от 500-1000 лв. се предлагат за срок от няколко месеца до максимум 12-24 месеца. По-големите кредити от 1000-10000 лв. отпускат на месечни вноски за периоди от няколко месеца до 2-3 години и по-изключение от 3 до 5 години. За суми над 10 000-20 000 лв. може да разгледате възможностите за кандидатстване за потребителски кредити или за кредити с обезпечение земя или недвижим имот.

При влошена кредитна история какви са възможностите?

Всички банки и кредитни компании са внимателни при разрешаване на кредити на клиенти с лоша кредитна история. Разбира се, в зависимост от просрочията и забавените плащания, може да се кандидатства за получаване на бърз заем на вноски и с влошена кредитна история, като разрешаването на тези заеми е индивидуално и към момента се предлага от няколко кредитни компании и банки. Естествено, при отделни обясними просрочия, всички компании и банки могат да проявят разбиране и да разрешат търсения заем.

Често задавани въпроси за "бързите заеми на вноски"
Какво представляват "бързите кредити на вноски"?

"В тази секция са включени всички бързи кредити с месечни погасителни вноски и срок за погасяване над 1 месец.

Кредитите с погасителни вноски от фирмите за бързи заеми най-често се предлагат за периоди от 1 до 18 месеца, като някои от компаниите предлагат и срокове за погасяване над 2-3 години. 

По своята същност бързите заеми на вноски представляват потребителски кредити, но за разлика от банковите кредити се предлагат с бързо и лесно одобрение, без излишни документи, без излишни процедури и бюрокрация, като в голяма част от фирмите за бързи кредити се предлагат кредити без доказване на доходи и с известни компромиси по отношение на кредитната история. 

Кой може да кандидатства за "бърз заем на вноски"?

Изискванията за кандидатстване на кредитните компании много често са минимални, като например кредитоискателя да е пълнолетен и да разполага с валидна лична карта. Естествено, всяка фирма за бързи кредити има своя кредитна политика и изисквания за разрешаване на заеми.

Част от фирмите предлагат бързи кредити на вноски без доказване на доходи (без трудов договор), като се предлагат и заеми при обезщетения за безработица, заеми за пенсионери и студенти, за майки по време на майчинство, при лоша кредитна история в определени приемливи граници и т.н.

Как и кога да кандидатствам?

При нас имате възможност да подадете искане за кредит онлайн по всяко време на денонощието, включително събота и неделя, както и по време на празници.
Имайте предвид, че някои от фирмите одобряват кредити само през работно време, а други работят с удължено работно време и през почивни дни, като сме се ние сме се постарали да дадем пояснение към всеки един кредит.
Вижте сравнение на всички кредити, изберете предпочитаната оферта и кандидатстване онлайн диркетно от нашия сайт, като натиснете бутона за подаване на искане.

За колко време ще получа разрешение и ще мога да усвоя кредита?

Времето за получаване на разрешение често е в рамките от няколко минути до половин час, като при нас можете да направите сравнение на бързината на разглеждане в отделните компании.
Имайте предвид, че различните компании имат работно време за одобрение и за получаване на сумите.
Усвояването на сумите може да бъде веднага след одобрението, до един час или в рамките на същия ден, като в нашата платформа ще намерите информация за сроковете за ефективно получаване на сумите за всеки един от предлаганите кредити.

Зa ĸaĸвo може дa се изпoлзвa "бъpз ĸpeдит до заплата" и кога е подходящ?

"Бързите заеми на вноски" могат да се използват без ограничение на целите и начините на ползване, като са подходящи:

- При нужда от временна финансова помощ
- За извънредни и непредвидени разходи
- За спешни плащания или покупки 
- За планирани и непланирани ремонти
- За покриване на извънредни задължения
- За временна или еднократна дупка в бюджета
- За лечения и здравни процедури
- За семейни събития и тържества

 

При какви случаи не е препоръчително да теглите нов бърз заем?

- при редовен недостиг на пари за погасяване на дългосрочни заеми
- при редовно надвишаване на разходите спрямо месечните доходи
- в случай, че очаквате да имате проблеми при погасяването на вноските за избрания срок

Има ли възможности за намаляване на вноската и удължавне на срока на кредита?

Ако още при кандидатстването имате притеснения, че може да имате затруднение с размера на вноските за погасяване, тогава е желателно да изберете по-дълъг срок, при който месечната вноска ще съответства на възможностите ви за погасяване. За предпочитане е да изберете срок, при който вноската няма да ви затруднява, като винаги имате възможности и за предсрочно погасяване без наказателни такси.
И все пак, ако след усвояване на кредита възникнат обстоятелства, при които имате затруднения с погасяване на кредита е желателно, още преди да се стигне до закъснение на вноската да се свържете с кредитната компания и да обсъдите възможностите за разсрочване и съгласуване на погасителен план, който ще отговаря на текущото ви финансово състояние.
По този начин целта е да се договорят взаимноизгодни условия, при които да не влошавате кредитната си история и да погасите кредита според възможностите си.

Колко важно е да имаме добра кредитна история съгласно ЦКР?

Вече е всеизвестно, че трябва да се стараем да погасяваме кредитите си редовно и да избягаваме забавените плащания, тъй като се начиляват наказателни лихви, а просрочията над 30 дни в края на месеца се отчитат в Централния кредитен регистър (ЦКР) и отразяват на кредитната история на клиента в продължение на 5 години след окончателно погасяване на съответния заем.

Добрата кредитна история може да ни бъде полезна и в бъдеще за лесно одобрение на кредити от всички банки и кредитни компании, тъй като при всяко искане за кредит се правят справки в ЦКР.  
ЦКР е достъпен от всички банки и кредитни компании, които ползват информацията от регистъра и изпращат данни за своите клиенти. Справката от ЦКР позволява проверка на броя на кредитите и разрешените суми, остатък за погасяване, вид на кредитите, срок за погасяване (до и над 1 година), броя на банки и кредитни компании предоставили кредити, както редовността на погасяването по настоящи и вече погасени заеми.

Как да постъпя, ако имам затруднение при погасяването на ползваните кредити?
Ако още при кандидатстването имате притеснение, че може да имате затруднения с погасяването на месечните вноски, тогава е желателно да се откажете от тегленето на кредит или да изберете срок, при който вноските ще отговарят на възможностите ви за погасяване.

В случай, че вече ползвате кредити и възникват непредвидени обстоятелства затрудняващи редовното погасяване, без да отлагате бихме препоръчали да се свържете с банките и кредитните компании, за да договорите нов погасителен план или разсрочване, което отговаря текущото ви финансово състояние.

Какво е поръчител и гаранция?

Поръчителят отговаря за задълженията по кредита, като гарантира при евентуални затруднения при погасяването.
Поръчителят също следва да бъде одобрен от кредитната институция, като гарантът също следва да отговаря на определени условия.
Поръчителството отпада след погасяване на кредита или при смяна, при съгласие от страна на финансовата инстититуция.

Много често се търсят кредити без поръчители, тъй като това представлява допълнителен ангажимент.
В някои фирми за бързи кредити се предлага допълнителна гаранция срещу определена такса, за отпадане на ангажимента за привличане на поръчител или гарант по търсения кредит.

Фирмите за бързи кредити проверени ли са?

Фирмите за бързи кредити следва да бъдат лицензирани от БНБ и да са вписани в Регистъра на компаниите за бързи кредити и небанкови финансови институции. Офертите за бързи кредити представени в нашата платформа са само от проверени финансови институции с валични лицензи.

Как се усвоява разрешеният кредит?

Фирмите за бързи заеми предлагат различни възможности за усвояване на кредитите: в брой, по банков път, в офис на EasyPay и т.н.
За всяка кредитна оферта можете да разгледате детайли за начина на получаване на парите и различните варианти за погасяване.