Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Потребителски кредити с лоша кредитна история

Възникването на временни затрунения и забавени плащания може да бъде обяснимо и разбираемо, но основно изискване за получаване на банково финансиране е добрата кредитна история.

Разбира се, от значение за кредитната история са периодите на забава, преди колко време са били просрочията и какви са били забавените суми.

Вижте вариантите за кредити с шанс за одобрение при влошена кредитна история:
 

Ето и допълнителни коментари относно възможностите за получаване на потребителски кредити при забавени плащания:


1) В случай, че имате добра кредитна история и сте имали само инцидентно просрочие до 30 дни - може да покриете текущите си погасителни вноски и един или два месеца след преминаване в редовност може да кандидатствате отново за банков кредит. 


2) Ако за последните 1-2 години сте имали многократни просрочия над 30 дни - най-добре се консултирайте със служител във вашата банка и обсъдете възможностите за предоговаряне и намаляване на вноските.


3) Ако още сега търсите вариант за получаване на кредит и имате обяснение за забавените плащания, може да кандидатствате за кредит във финансова компания, която разрешава кредити с дълги срокове и без добра кредитна история. По този начин можете да намалите погасителните си вноски и да постигнете редовно погасяване за подобряване на кредитната си история.


4) Варианти за получаване на кредити с лоша кредитна история - вижте и кандидатствайте тук: https://parite.bg/barzi-krediti-s-losho-ckr


5) За обединяване на бързи кредити - вижте и кандидатствайте тук: https://parite.bg/refinansirane-obediniavane-na-barzi-krediti

 

 

Виж вариантите за кредити при забавени плащания или лоша кредитна история

 

Вид кредитСумаВиж и заяви
Бързи потребителски кредити с лоша кредитна историядо 7000лв.Вземи кредит
Ипотечни кредити с лоша кредитна историянад 10 000лв.Вземи кредит
Кредит срещу ипотека на имот (без значение от историята в ЦКР)над 10 000лв.Заяви кредит

 

 

Вижте сравнение на офертите:

 

 

Кредит с обезпечение имот