Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Коя банка отпуска най-лесно кредити?

От къде можете да получите заем най-лесно? Трудно да дадем еднозначен отговор, тъй като за всеки това може да бъде различна банка.

От значение е всъщност, дали искате да получите кредит бързо, дали търсите банка с минимални изисквания за документи или търсите кредит, при който можете да получите кредит без доказване на доходи или с влошена кредна история.
 

 • малък онлайн кредит - в много кредитни компании можете да получите кредит изцяло онлайн - от кандидатстването до подписването с изпращане на SMS - вижте онлайн кредитите
   
 • кредит без доказване на доходи - вижте кредитите без трудов договор и кандидатствайте директно онлайн
   
 • банков потребителски кредит - в някои банки можете да получите кредит за 2-3 дни, а в други може да се забавите до 10 дни, като със сигурност трябва да разполагате с доказани доходи (най-често постоянен трудов договор от минимум 6 месеца) - в повечето банки се изисква посещение на място и представяне на документи, като служебна бележка, трудов договор, годишна декларация и т.н. (в зависимост от банката). Все повече банки имат и онлайн формуляри за кандидатстване за потребителски кредит) - вижте сравнение на потребителските кредити
   
 • за ипотечен кредит - най-добре е да се насочите към безплатна професионална консултация, тъй като финансовите консултанти са запознати отлично, в кои банки се разрешават най-лесно и бързо кредити в зависимост от спецификите на вашата сделка. Основните фактори, от които зависи колко бързо и лесно ще получите кредит са: с какво собствено участие разплатате, доходи, трудов стаж, семейно положение и наличие на допълнителни доходи на съпруга/съпругата, вида на строителството и т.н.
   

   

   

  На тази база може да бъде избрана банката, при която може да получите жилищен кредит най-бързо! Най-съществената специфика е финансовия консултант да е отлично запознат с "подводните камъни", които биха могли да забавят или усложнят сделката, като например при ниско собствено участие да се насочите към банки, при които сделката да се реализира с допълнителен потребителски кредит, в кои банки се правят най-бързо пазарните оценки и много други специфики.

  За безплатна консултация за избор на банка за ипотечен кредит - завете тук.


В parite.bg можете да кандидатствате директно за бърз кредит или да се възползвате от консултации за жилищен кредит.

 

 

Ето някои предложения за кредити с лесно разрешение:

 

Виж всички кредити и заяви онлайн

 

Полезни кредитни калкулатори

Погасителните планове

 

 

Калкулатор за изчисление на ГПР

 

 

Какъв заем може да ми бъде отпуснат?

 

 

Кои банки отпускат най-лесно ипотечни кредити:

 

 

Сравнение на условията по потребителските кредити:

 

 

Заяви получаване на бърз заем:

 

 

Безплатна консултация за ипотечен кредит

 

 

Небанков ипотечен кредит