Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Обединяване на кредити без доказване на доход

Може ли да се обединят кредити без доказване на доход?

 

Имате няколко кредита, но не може да докажете доходите си, за да ги обедините в един? Идеята за обединение на кредити и задължения е правилна, тъй като със сигурност може да постигнете много по-добри условия. Когато плащате вноска по един кредит дори и по-голям по размер е много по-изгодно, отколкото ако плащате няколко кредита. При наличие на много кредити и обединяването им ще намалите месечните си разходи за вноски значително. Как може да стане това?

 

 

 

Какви са възможностите за обединяване на кредити?

 

  • Отпускане на кредит от банка
  • Отпускане на кредит от кредитна компания за бързи кредити

 

Банките обследват и анализират доходите. Ако не може да ги докажете, няма да може да получите финансиране. Тогава следва да се обърнете към фирма за бързи кредити. Ако се спрете на този вариант трябва добре да обмислите получаването на кредита. Ценовите условия при тези кредити са по-високи. Затова трябва да се направи точна сметка на месечните разходи за вноски към момента и вноската, която ще плащате по бързия кредит. Все пак с обединение се цели постигане на по-ниски месечни разходи по кредити.

 

Кредитите отпускани от фирмите за бързи кредити са на база на обезпечението. Изготвя се оценка на имота предложен за обезпечение и въз основа на нея се определя възможното финансиране. Особеното в случая освен по-високите лихви и такси е и въпросът достатъчна ли ще е сумата, която може да се отпусне като кредит. Ако не могат да бъдат обединени всички кредити, то не предприемайте в никакъв случай действие за теглене на заема. Със сигурност ще натоварите още бюджета си и ще влошите състоянието си.

 

Заяви безплатна професионална консултация >>>

 

Как да обедините кредитите си без наличие на трудов договор?

 

Не е задължително да работите по трудов договор, за да може да кандидатствате за кредит. В това отношение банките дават повече възможности. Приемат се доходи доказани с данъчна декларация. Такива са доходи по сключени граждански договори, получаване на наеми, хонорари, пенсия и други. Ако може да докажете месечните си доходи, банката ще разгледа искането ви.

 

Наличието на трудов договор не означава, че по-лесно ще бъде отпуснат кредита или, че ще го получите при по-добри условия. За банката е важно доходът да бъде доказан и достатъчен, за да обслужвате задълженията си редовно. Ако отговаряте на изискванията им за кредитоспособност и задлъжнялост, то със сигурност няма да има проблем при одобрение на кредита. Това са двата показатели, от които се ръководят банките, когато вземат решение дали да одобрят един кредит или не.

 

Важна особеност е, че част от банките не приемат на 100% доходите, които не са от трудови правоотношения. С други думи, ако доказвате дохода си от наем, някои банки приемат месечната сума на наема на 50%, други на 80%. Има банки, които не редуцират сумата при изчисление на кредитоспособността. Именно към тези банки следва да се насочите.

 

Ние ще ви помогнем да изберете подходящата банка без да губите време. Подайте запитване в сайта ни. Освен, че ще ви съдействаме за получаване на най-изгодните оферти, ще ви консултираме напълно безплатно в този труден процес за обединяване на кредити. Така ще бъдете спокойни, че не пропускате важен момент, който ще ви струва много.

 

Безплатна консултация за рефинансиране

 

Виж сравнение на кредитните оферти и заяви онлайн:

Сравнение на условията на ипотечните кредити във всички банки:

 

Заяви най-изгодната оферта онлайн

Лесно сравнение и избор на кредит. Най-добрите индивидуални оферти 100% безплатно.

 

Полезни кредитни калкулатори