Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Уреждане на кредити

Уреждане на кредити – внимание!

 

Ако имате нужда от пари и ви трябват спешно няма да се замислите за условията и начина на отпускане на кредита. Това, обаче е много важно, за да не бъдете поставени в ситуация да не можете да връщате кредита си, ако е отпуснат при неблагоприятни за Вас условия – високи лихва и такси. Така е възможно да попаднете в ситуация на некоректен платец. Това разбира се е крайна мярка, но е добре да го имате предвид, когато искате да получите парите бързо и не се интересувате от условията.

 

Обяви за уреждане на заеми при изгодни условия или подвеждаща реклама

 

Интернет пространството е пълно с обяви за „уреждане“ на кредити бързо и при изгодни условия. Но дали е така?
Дори и спешно да са Ви необходими средства, дори и да бъдат в съвсем минимална сума, Ви съветваме да си отделите малко време, за да проучите възможностите за финансиране директно от банка или от небанковa финансовa институция.
За да спестите време е възможно да подадете документи в няколко банки и финансови институции и след евентуално одобрение да изберете най-подходящата. Имайки предвид, че първоначалния комплект от документи е съвсем минимален и няма да Ви изгуби повече време.

 

Варианти за кредити без доказване на доходи и с шанс при влошена кредитна история

 

Вид кредитОдобрениеВиж и заяви
Бързи кредити без доказване на доходидо минутиВземи кредит
Бързи кредити при влошена кредитна историядо минутиВземи кредит
Кредит срещу ипотека30 минутиЗаяви кредит
Ипотечен кредит без доказване на доходи30 минутиЗаяви кредит
Бързи кредити без поръчителидо минутиВземи кредит
Бързи кредити с месечни вноскидо минутиВземи кредит
Всички бързи кредитидо минутиВземи кредит

 

Уреждане на заеми от банка с лошо ЦКР – има ли такъв вариант?

 

Друга причина поради, която е възможно да прибегнете директно към най-неизгодните оферти или да бъдете подведени и измамени е, ако имате доходи, които не могат да бъдат доказани или сте имали в миналото или текущо просрочие (т.нар. лоша кредитна история или лошо ЦКР). Въпреки това, отново Ви съветваме да направите проучване лично на няколко места, а не да се доверявате на обещания за „уреждане“ на изгодни кредити срещу проценти.
Отидете в банка или във финансова институция, обяснете проблема и кредитните консултанти ще ви информират какви са възможностите и при какви условия може да получите кредит. Дори да бъде на малко по-висока цена, ще бъдете сигурни, че не е измама, защото в тези институции всичко е регламентирано. Освен, че може да ви отпуснат кредит на по-висока лихва, друг вариант е да предоставите обезпечение като гаранция или поръчител по кредита.

 

 

Кредит от банка срещу процент или комисионна?

 

Най-често потребителите се заблуждават и търсят решение на своите проблеми, когато искат да получат кредит от банка при влошена кредитна история.
Ние категорично смятаме, че обявите за уреждане на заем от банка срещу комисионна са 100% измама, защото в банките имат много развити информационни системи за контрол, одобрението зависи от заложените параметри в информационната система за оценка на кредитния риск, имат напълно независими отдели за одобрение и различни нива за правомощия, които напълно ограничават възможността за разрешаване на кредити с влошена кредитна история.
На кратко – не плащайте на никой за празни обещания. Ако той може да ви “свърши” работа, то значи и вие можете да си получите кредит без подобно “уреждане” срещу пари.

 

Обещания за договаряне на изгоден кредит от банка?

 

Получаването на изгоден заем, зависи изцяло от това да разгледате предлаганите оферти, като разбира се може да се изискват и допълнителни преференциални оферти, ако разполагате с добра кредитна история и доказани доходи. Възможностите за финансиране са много и въпреки различните изисквания на банките и кредитните компании е възможно да бъдете финансирани от някоя финансова институция при определени условия.
Освен, че ще ви бъде отпуснат кредит е важно да знаете и при какви условия, каква е месечната вноска, която ще връщате, периода на кредита и дали ще можете безпроблемно да се справяте с така формираната вноска. Всичко това трябва да уточните преди разглеждане на кредита и при одобрение да се уверите отново, че условията в договора ви устройват и ще можете да обслужвате дълга си.

 

Обяви за уреждане на бързи кредити или от частни лица?

 

Моля, бъдете внимателни при всякакви обяви и оферти за уреждане на кредити, тъй като в интернет пространството и основно в сайтовете за обяви е пълно със съобщения "уреждам кредити", "уреждам заеми", "уреждам кредити срещу процент" и т.н. На първо място потърсете оферта и/или съвет и консултация във финансови институции, а не от частни лица, които е възможно единствено да Ви подведат и да изпаднете в изключително трудна ситуация и невъзможност да върнете заема, колкото и малко да са като сума.
Много е възможно обявите за уреждане на кредити да са напълно подвеждащи или да водят до отпускане на нерегламентирани кредити от частни лица.

 

Може ли някой да ви съдейства за получване на кредит?

 

Ние считаме, че обяви за уреждане на кредити са силно заблуждаващи, тъй като всяка банка и всяка кредитна компания има отдели за одобрение на кредитите, които са централизирани и в много голяма степен разрешаването на кредитите зависи от отделите за управление на кредитния риск и все по рядко кредитните консултанти имат еднолични права за разрешаване на кредити. Освен това финансовите институции използват информационни системи за оценка на кредитния риск, с които се контролира целия процес от пъпълването на данните, до възможностите и правомощията за разрешаване на кредити от служители с различни нива на правомощия за одобрение. По този начин банките и кредитните компании се предпазват от използване на служебно положение, възможни злоупотреби, уреждане на кредити срещу пари и други. Съответно уреждането на кредити от външни лица е силно или напълно ограничено.

 

По наше мнение най-добрия вариант е да разгледате сравнението на различните кредитни оферти и да подадете искания за кредити, които отговарят на вашите нужди и изисквания.

 

 

Вижте сравнение на офертите:

 

 

Кредит с обезпечение имот