Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи ипотечни кредити

Промяната на кредитния пазар в България е факт и един от резултатите от тази промяна е развитието на бързите ипотечни кредити, кредитите с ипотека без доказване на доходи и ипотечните кредити за обединяване на задължения.

 

Информация за кандидатстване за бърз ипотечен кредит

 

Кандидатстване: Попълва се заявителна форма, чрез която се разбират и необходимите документи за кандидатстване. След разглеждането на заявката предстои индивидуален процес по оценяване на кредитоспособността и оценка на имота.
Одобрение: В рамките на 1-2 дни след кандидатстването, следва да получите становище. При положителен отговор и налични всички необходими документи в рамките на следващите дни, ще можете да получите сумата.
Договорни отношения: Взаимоотношенията се регулират от договор за кредит, както и от ипотеката в полза на кредитната институция (запазвате собствеността върху имота и не го прехвъляте).
Усвояване на сумата: След представяне на необходимото удостоверение за тежести от Агенцията по вписванията, парите се превеждат по банковата Ви сметка.
Погасяване на кредита: Връщате кредита по плана, според договорените погасителни вноски; вариант с предсрочно погасяване също е наличен, като няма наказателна такса.

 

 

Бърз ипотечен кредит без доказване на доход

Кредитни компании, които предоставят бързи ипотечни заеми без доказване на доход имат офиси в най-големите и в средните градове в страната. Това дава възможност на хората от областните градове и техните общини да да изтеглят бърз ипотечен заем при необходимост и след качествена консултация.

 

Бързи ипотечни кредити

 

Кредит срещу ипотека на недвижим имот

Бърз ипотечен заем без доказване на доход се отпуска на базата на обезпечение, което изисква ипотекирането на недвижим имот с ясна собственост: еднофамилна къща, апартамент, вила; производствена или търговска сграда; земеделска земя, незастроен имот и др. Първо трябва да намерите подходяща кредитна институция, която предлага бързи ипотечни заеми. Списък с финансовите институции с регистрация в БНБ е гаранция за легитимност на дружеството. Разбира се, в нашата платформа са представени само проверени и регистрирани финансови дружества.

 

Онлайн кандидатстване и бързо разглеждане

При избрана вече кредитна фирма, искането може да бъде подадено онлайн. Попълвате изискуемите данни, които се изпращат за обработка в кредитната институция. Още в рамките на деня на посочения телефон ще се свърже кредитен експерт. Ще се наложи да отговорите на някои въпроси свързани с вашето искане, защото все пак става дума за ипотечен кредит без доказване на доход и кредитния експерт, ще трябва да оцени някои от предпоставките, важни за придвижване на процедурата.

 

Условия за получаване на кредит с ипотека на недвижим имот без доказан доход

След като ви бъдат разяснени условията, правилата, изискванията и кредитната политика на конкретната фирма. При положение, че на този етап условията напълно ви удовлетворяват, можете да започнете със събирането и подаването на другите изискуеми документи за отпускане на бърз ипотечен заем. След като всичко е подадено според правилата, ще трябва да изчакате за получаване на предварително становище с разрешен размер на заема.

 

Условия и консултации при теглене на заеми срещу обезпечение недвижим имот

За бързите ипотечни кредити често се налага предварителна консултация с лице от избраната фирма или с кредитен консултант. Ще получите пълна инфорация за всичко, което ви интересува относно получаването на бърз заем с обезпечение ипотека на имот.
Всяко финансово дружество има своя политика за определяне на сумите, която можете да получите срещу предложения от Вас имот за обезпечение. Получаването на сумата не ви ангажира с определена цел, като сумата може ползва за покриване на стари задължения, обединяване на бързи кредити, рефинансиране на кредити.

Ето и накои от основните параметри на кредитите срещу залог на имущество:
- Минимална – максимална сума: от 5 000 до 1 000 000 лева
- Срок за изплащане: от 1 месец до 10-15 години
- Подходящ за физически лица без доказване на доход
- Няма такса за предсрочно погасяване
- Възможен гратисен период при изплащане на лихвата и главницата
- Кредитите се отпускат само срещу обезпечение на първа по ред ипотека на имот

 

Бързи ипотечни кредити

 

За кого са подходящи бързите ипотечни заеми

От кредита могат да се възползват лица с недвижимо имущество подходящо за ипотекиране и без възможност да докажат доход за получаване на банков заем с ипотека.

Ето в какви случаи е подходящ този кредитен продукт:
- Невъзможност за получаване на банков заем поради изисквания за доходи или други условия представляващи пречка за получаване на ипотечен кредит от банка
- За нов бизнес или за оборотни средства, когато нямате време да чакате процедурите при банковото кредитиране
- Спешна нужда от голяма сума пари за довършване на започнати дейности, инвестиции, голям ремонт, строеж, кола и т.н.
- Нужда от оборотни средства, които да влязат бързо в употреба
- За рефинансиране на лош кредит
- За обединяване на бързи кредити
- За покриване на големи стари задължения
- За получаване на кредит при лоша кредитна история

 

Условия за получаване на кредит с ипотека на недвижим имот без доказан доход

След като ви бъдат разяснени условията, правилата, изискванията и кредитната политика на конкретната фирма. При положение, че на този етап условията напълно ви удовлетворяват, можете да започнете със събирането и подаването на другите изискуеми документи за отпускане на бърз ипотечен заем. След като всичко е подадено според правилата, ще трябва да изчакате за получаване на предварително становище с разрешен размер на заема.

 

Предимства на бързите кредити с обезпечение имот:

Ето и някои предимства на бързите заеми с ипотека:
- Исканията се разглеждат максимално бързо
- При бърз ипотечен кредит без доказване на доход, се изискват само документи за имота
- Условията може да бъдат договорени индивидуално, на базата на вашите потребности и възможности за погасяване
- Няма скрити такси и промени на лихвата
- Строг контрол от институционалните органи върху кредитните фирми
- Професионално отношение, кредитна тайна и никаква злоупотреба с данните на клиента

За ипотечни кредити без доказване на доход можете да кандидатствате онлайн, като след това ще бъде осъществен контакт с офис на финансовата институция в София, Бургас, Пловдив, Варна, Стара Загора, Благоевград, Русе, Плевен, Велико Търново или някои от другите по-големи градове или областни центрове в страната.

 

 

Бързи ипотечни кредити

 

 

Варианти за получаване на ипотечни кредити: