Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Максимален потребителски кредит

Потребителски кредит в максимален размер

 

Търсите да изтеглите възможно най-високият размер потребителски кредит? Какви са възможните варианти и към коя финансова компания да се обърнете?

 

 

 

Всяка една кредитна компания има определени изисквания по отношение на минимален и максимален размер кредитиране. Независимо дали става въпрос за ипотечен или потребителски кредит са определени и границите, които не трябва да се надвишават. По отношение на максималния размер са налице много различни вариации. Максималният размер може да бъде между 50 000 и 100 000 лв. Разликата е значителна, но това какъв ще е максималната сума се определя от работната заплата и от това в кой сектор работи кредитоискателят.

 

Как да изтеглите максимален размер кредит?

 

За това какъв е максималният размер заем, който може да изтеглите зависи от:

  • Сектора, в който работите – работещите в държавните и общински структури и звена, лекари, стоматолози и учители, заетите в сектора на информационните технологии могат да получат максимално финансиране определено конкретно за тези сектори. Горните граници обикновено са между 90 000 и 100 000 лв.
  • Работещите при корпоративни клиенти на банката – в тези случаи също са възможни изключения и се допуска по-висок максимален размер, който може да бъде в порядъка между 70 000 и 80 000 лв.
  • Доходите, които може да докажете – важно е да може да се докажат и доходите, ако сте заети в различен от изброените сектори. Ако получавате добри доходи, задлъжнялостта е приемлива, не надвишавате изискването за общо потребителско кредитиране, то може да се възползвате и да изтеглите по-голям заем.

 

 

За какво да внимавате?

 

Възможност да изтеглите по-голям размер кредит ще намерите, дори и да се наложи да ползвате изключение от страна на кредитната институция. По-важно е ще може ли да връщате кредита и това ще ви затруднява ли. Имайте предвид, че лихвите по потребителските заеми са по-високи и съответно това ще рефлектира върху месечните разходи, които ще имате. Вноската по кредита в никакъв случай не бива да ви създава финансов дискомфорт. Затова, дори да ви отпускат максимален кредит, то съобразете месечните плащания, които ще имате.

 

Трябва да имате предвид и друго важно условие, което банките следят преди да отпуснат потребителски кредит – наличието на други потребителски заеми. По принцип максималният размер потребителско финансиране определено от всяка банка означава общо потребителско финансиране, т. е. съществуващи кредити плюс исканият кредит да не превишават максимално допустимата сума. Така, че когато правите изчисленията какъв кредит искате да изтеглите ще трябва да съобразите и това условие.

 

Вижте условията за финансиране в кредитния ни портал. Заявете максимално финансиране и ще получите отговор на искането си в кратък срок. С кредитен консултант ще обсъдите възможностите за финансиране и ще ползвате нашите безплатни консултации.

 

Безплатна професионална консултация

 

Информация за потребителските кредити за рефинансиране:

 

Кои са най-ниските лихвите за потребителски заеми - вижте сравнение: