Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Попълни формата и подай запитване

  • За получаване на най-добрите оферти
  • С договаряне на индивидуални преференциални условия за теб
  • Спести време, нерви и много пари

В партньорство с водещите банки и кредитни посредници

 

Консултирайте се с нашите експерти сега

0988 816 888

или

Заяви обаждане

Моля попълнете предварителните данни, които ще помогнат на консултантите да Ви бъдат максимално полезно, като Ви предложат подходящите съвпадения между Вашите желания и изискванията на финансовите институции.

Спестете време и пари, като получите независима консултация без да обикаляте безброй банки, да сравнявате множество кредити с куп неясни изисквания, трудносравними условия и неочаквано бъдещо развитие.

Можем да съдействеме за предварително одобрение в няколко банки, като Ви спестяваме много време от чести посещения на място.

Данни за желания кредит

Данни за кредитоискателя

Месечен доход (нетно след данъци и осигуровки)

Ползвани кредити (вкл. лизинги и кредитни карти)

Попълнената информация е необходима за предварително запознаване с Вашите изисквания и възможности за погасяване, в съответствие с изискванията на финансовите институции. След преглед на изпратената информация с Вас ще се свърже лицензиран финансов консултант, който ще Ви съдейства за преглед на подходящите предложения, избор на подходящи варианти, както и за всичко необходимо за кандидатстване и успешно получаване на исканото финансиране.

Попълнените данни ще бъдат използвани единствено във връзка със желаното от Вас съдействие за кандидатставане и получаване на най-подходящия и изгоден кредит.

Възползвайте се от специалните отстъпки и преференции за нашите потребители.

Често задавани въпроси за ипотечните кредити
Какъв кредит мога да получа?

Използвайте нашия ипотечен калкулатор, с който можете да изчислите какъв е максималния размер кредит, който  можете да получите.

Кои банки и ипотечни кредити включвате в сравнението?

Ние сравняваме всички актуални оферти на водещите банки и кредитни компании в страната. 

Трябва ли да имам собствено участие?

За голяма част от кредити се изисква собствено участие от 10-15%, като в определени случаи се разрешава и 100% банково финансиране, а в други случаи има изискване за по-висок процент.
Нашите консултанти могат да предложат различни възможности за осигуряване на пълно банково финансиране, в зависимост от банката, в която се кандидатства за кредит.

Мога ли да спестя много пари или разлката е малка?

Ипотечните кредити най-често са със срок за погасяване от 15, 20, а дори и 35 години. По тази причина могат да се получат огромни разликви в разходите за целия период и общата сума за погасяване.
Знаете ли, че при ипотечен кредит от 100 000 лв. за 25 години можете да спестите повече от 50 000 лв. от разлики в лихвите и таксите? 
Калкулацията е само примерна, като е направена при 3.5% разлика в ГПР, каквито разлики има между различните оферти.
Допълнителна разлика и значително спестяване може да се постигне и ползването на допълнителните банкови продукти и застраховки.

Защо сравненията на ипотечните кредити и консултациите са безплатни?

Нашата дейност включва предлагането на всеобхватна и полезна информация за потребителите, както и актуално сравнение на всички кредитни продукти, полезни съвети и съдействие за получаване на кредити.
По този начин ние привличаме заинтересовани посетители на сайта, а нашите рекламодатели и партньори присъстват в платформата, за да достигнат до нови потенциални клиенти.
Финансови консултанти, с които работим имат сключени договори с почти всички банки и кредитни институции за получаване на възнаграждения за оказаното съдействие.
За нас е важно да останем независими, за да можем да бъдем максимално обективни и за това се стремим нашето възнаграждение да не зависи от изпращането на запитвания към определена банка или компания.

В коя банка са най-ниските лихви за ипотечни кредити?

Всеки си задава въпроса, къде са най-изгодните ипотечни кредити и може ли да получи най-ниската лихва на пазара? Предлаганите лихви по ипотечните кредити зависят от много условия и във всяка банка изискванията за получаване на най-ниска лихва са различни, като най-общо от значение е какъв е официалния доход на кредитоискателя или домакинството, какъв е процента на собственото участие, вида на закупувания имот, възраст на кредитоискателя, ползвани допълнителни банкови продукти или услуги, превод на заплата, къде работи кредотоискателя и от колко време и много други.  
По тези причини често за един или друг клиент най-изгодните условия могат да бъдат в различни банки.

Защо да ползвам професионална консултация?

Причините да ползвате професионална консултация са наистина много.
Най-съществените са, че ще спестите нистина много време от обикаляне от банка в банка, ще пропуснете дългите проучвания и бавни процедури, без нерви и инфарктни моменти при напредване на времето, а най-важното е, че консултациите са много удобни и спестяват наистина много пари. 
Възползвате се от най-добрите условия и получавате пълно съдействие за лесно разрешаване и финализиране на сделката. 
Заяви консултация за ипотечен кредит тук.

Удобно за ползване и лесно за разбиране. Перфектно.
- Даниела / Търси подходящ потребителски кредит / преди 3 дни
Страхотен помощник за бърза информация за кредити и кредитни компании.
- Ани / Сравнява бързи заеми / преди 5 дни
Страхотен уеб сайт за най-акуталните условия за всички кредити. Не само ми помогна да спестя пари, но ми спести много време, за да намерия най-добрия кредит за мен.
- Ангел / Търси кредит на вноски / преди 1 седмица