Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Ти Би Ай - мнения

Търсите мнение за Ти Би Ай?

 

Преди да изтеглите кредит е добре да проучите кредитните компании и възможностите за финансиране, които предоставят. Може да съберете информация от Ваши познати, ползвали услугите им. В нашия кредитен портал са представени всички финансови институции и може да получите подробна и детайлна информация за предлаганите кредити, да направите сравнение и с наша помощ да изберете най-изгодната оферта за кредитиране.

 

Вижте и сравнете всички кредити >>>

 

Информация за Ти Би Ай

 

Дружеството TBI Credit стартира в България през 2002 г. като е основано от TBIF Financial Services. До тогава TBIF управлява пенсионни фондове и застрахователни дружества. През 2011 г. навлиза в банковия сектор, като TBIF придобива NLB Bank София (български клон на Nova Ljubljanska Banka). Обединението на извършваните бизнес дейности води до създаването на TBI Bank. От тогава компанията развива все повече кредитирането на физически и юридически лица. Освен в България е позиционирана и в Румъния, Германия, Дания и Полша и успешно развива модела си. От 2016 г. собственик на Ти Би Ай е 4finance Group Латвия.

 

Вижте всички кредити >>>

 

Мнения и отзиви за Ти Би Ай

 

Отзивите и мненията във форумите е добре да бъдат прочетени, но не трябва да са определящи за вземане на решение от коя кредитна компания да изтеглите заем. Могат да Ви служат за обща ориентация за съответната кредитна институция, но следва да потърсите и допълнителна информация за дейността на дружеството и за предлаганите възможности за финансиране. В нашия кредитен портал може бързо и лесно да сравните условията за кредитиране из между всички финансови институции.

 

Сравнете и подайте запитване >>>

 

От коя кредитна институция да изтеглите кредит

 

Ние Ви представяме всички кредитни институции в страната и предлаганите от тях форми на финансиране. Бързо и лесно може да калкулирате месечна вноска и оскъпяване по кредит като въведете сумата на искания кредит и срока за погасяване. Също така може да получите от нас съдействие по всички въпроси свързани с тегленето на кредит и заедно с Вас да изберем най-добрата оферта. Отправете запитване към нас, ние ще се свържем с Вас и в безплатна консултация ще обсъдим всички възникнали въпроси.

 

 

Подайте запитване >>>