Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Стик кредит - мнения

Търсите мнение за Стик кредит

 

За да изберете финансова институция, от която да ползвате заем е добре да съберете допълнителна информация освен за кредитите, които предлага и за самото дружество. Добър индикатор са мненията на клиентите на съответната институция. Може да потърсите достоверна информация от Ваши близки, ползвали кредит от конкретната кредитна компания. Може да разгледате цялата представена информация в сайта ни и да се убедите във възможностите и условията за финансиране на Стик кредит. Така ще може да вземете обективно свое решение да се насочите ли към конкретната финансова компания. Обърнете внимание освен на лихвените нива и на това какви са допълнителните изисквания на дружеството – нужен ли е поръчител, превод на заплата или друг допълнителен ангажимент от Ваша страна. Също така важен момент е оскъпяването по заема. Бърза калкулация може да направите в кредитния ни портал.

 

 

 

Информация за Стик кредит

 

Стик-Кредит АД е регистрирана финансова институция в БНБ под № BGR00370. Адрес на управление гр. Шумен, пл. „Оборище“ № 13Б.

Може да подадете искането си към StikCredit онлайн, като одобрението е до няколко минути, след което получавате средствата от кредита по избран от Вас начин – по банкова сметка или чрез EasyPay. Дружеството предлага заеми до заплата и кредити на вноски.

 

 

 

Мнения и отзиви

 

Както за всички кредитни компании, така и за Стик кредит ще срещнете различни коментари в интернет. Ако считате, че компанията ще отговори на Вашите очаквания за кредитиране, то предварително може да направите калкулация на избрания от Вас кредит. Също така, може да отправите запитване към нас и заедно да коментираме възможностите за кредитиране – при какви условия и какво ще бъде оскъпяването. Ние може да Ви посъветваме напълно безплатно, ако заявите консултация през портала ни.