Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Сити кеш - мнения

Търсите мнение за Сити кеш

 

Преди да изберете кредитната компания, от която да вземете кредит е добре да потърсите мнение, както за компанията, така и за кредитите и условията по тях. Ще бъде полезно, ако може да получите информация от клиенти на компанията – доволни ли са от обслужването, какъв е процесът на отпускане и администриране на кредитите и всякаква допълнителна полезна информация. Това ще даде обща представа за това как работи конкретната финансова институция. А по този начин ще прецените до колко отговаря на изискванията Ви и ще може ли да удовлетвори искането Ви.

 

Вижте и сравнете всички кредити >>>

 

Информация за Сити кеш

 

Сити Кеш ООД с ЕИК 202531869 е създадена през 2013 г. в гр. София. В края на 2015 г. има открити общо 46 офиса в цялата страна. През 2019 г. офисите са над 100, а служителите над 2 000, като едновременно с това се позиционира в Румъния откривайки първия си офис там. През 2020 г. офисите в Румъния са 25 и компанията открива офис в Северна Македония. Постигайки желаното покритие от офиси в страната, финансовата компания се стреми да предлага широка гама от кредитни продукти, за да обхване по-голям брой клиенти.

 

 

Мнения и отзиви за City cash

 

Отзивите за всяка една кредитна институция са различни, тъй като всеки един потребител е с различни впечатления. Ето защо, освен да потърсите и прочетете различни отзиви от кредитополучатели във форумите е добре да потърсите информация от ваши близки или приятели. Също така да съберете информация от независими източници и да създадете свое мнение за компанията. Ако избраната от Вас кредитна институция може да Ви предложи изгоден заем при добри условия, то изборът Ви ще е ясен.

 

Сравнете и подайте запитване >>>

 

Как да изтеглите кредит?

 

Пълна информация за всички кредитни институции може да получите от нашия кредитен портал. Може да направите сравнение между всички оферти за кредити и да получите пълна информация за желания размер кредит – лихва, такси и оскъпяване. Също така може да отправите запитване към нас и в безплатна консултация да обсъдим вариантите за финансиране, както и да изберем най-изгодната оферта за получаване на заем.

 

Най-изгодните бързи кредити >>>