Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Микро кредит - мнения

Търсите мнение за Микро кредит?

 

Важно е от коя кредитна компания теглите кредит дотолкова, доколкото да сте наясно дали ще отговори на очакванията Ви за обслужване. Може да проучите предварително компаниите, към които сте се насочили, след което да сравните и условията на кредитиране между тях, за да вземете решение от коя институция ще изтеглите кредит.

 

Вижте всички кредити >>>

 

Информация за Микро кредит

 

„Микро Кредит“ АД е създадена през 2012 г. като реално продължава бизнеса на Кредитбул. Освен бързи потребителски кредити, Микрокредит разширява портфолиото си, като през 2015 г. стартира предлагането на кредити за малки и средни предприятия. Микро Кредит е член на Българската асоциация за потребителско кредитиране. През 2017 г. Микро кредит започва предлагане на бързи онлайн кредити. През 2019 г. компанията стартира предлагането на нов кредитен продукт Microcredit, който обединява предлагани преди това кредити, но новият Microcredit е с по-гъвкави условия.

 

Мнения и отзиви

 

Във форумите има редица мнения за кредитните компании, както положителни, така и негативни. Всеки случай е строго индивидуален и специфичен. Ето защо, не бива да се ръководите от тези коментари, когато вземате решение от къде да изтеглите кредит. Може да прочетете и разберете нагласите на различните хора, но това не означава, че същото ще е релевантно и във Вашия случай. Ние се стремим да Ви представим обективна информация, а Вие сами да вземете решение коя кредитна компания предпочитате.

 

 

Сравнете и подайте запитване >>>

 

От къде да изтеглите заем

 

Офертите на кредитните компании са много и различни. Включително има много промоционални оферти с цел привличане на нови клиенти. Ние може да Ви помогнем в избора между всички предложения. Ако отправите запитване към нас, ще обсъдим заедно всички въпроси за получаване на кредит, ще Ви консултираме и ще се спрем на най-добрата оферта.

 

 

Подайте запитване онлайн >>>