Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Кредити за служители на МВР

Търсите кредит за служител на МВР? Вие сте направилното място, защото в платформата на parite.bg може да сравните бързо лесно и удобно всички кредитни оферти, както и да заявите индивидуални преференциални условия за кредити за полицаи.


Предлагат ли се специални кредити за полицаи?
Всъщност спецификата е, че ако работите в министерството на вътрешните работи вие може да се възползвате от специалните преференции, от които се ползват държавните служители.
Много банки и кредитни компании стандартно предлагат по-изгодни условия за всички на постоянен трудов договор в МВР.


Потребителски кредити за служители на МВР
Може да разгледате стандартните оферти на всички банки, като за служители е възможно да се договорят допълнителни отстъпки и преференции в зависимост от банката, нивото на възнаграждението, възможстта за превод на заплатата по банков път и т.н.


Ипотечни кредити за служители на МВР
Ако търсите ипотечен кредит определено ще можете да се възползвате от по-добрите преференциалните условия на повечето банки. На практика жилищните кредити за полицаи не са обособени в отделни кредитни продукти, а предимството е възможстта да получите по-ниски лихви и отстъпки от таксите.
Вариантите са да обиколите банките и да потърсите оферти от всяка банка и след това да сравните предложенията - ако изберете този вариант е най-добре предварително да определите срока и размера на кредита, за да може след получаване на офертите да направите лесно сравнение на оскъпяването и ГПР.

Разбира се, може да изберете и ползването на безплатни консултации, като по този начин ще получите индивидуални преференциални условия без да се налага да обикаляте банките, ще ползвате професионален консултант и най-важното е възможността за получаване на по-изгодни условия.

Бързи кредити за полицаи
Кредитните компании не предлагат индивидуални оферти за служители на полицията, но може да получите по-изгодни условия предвид наличието на официални доходи и да се възполвате от по-изгодни условия.


Изберете кредит: