Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Кредитни калкулатори

Кредитни калкулатори:

 

Сравнение на условията

Вижте директно сравнение на погасителните вноски и лихвите във всички банки и кредитни институции! Изберете срок и размер на кредита и вижте калкулатор с погасителните вноски на всички банки.

 

Сравнение на погасителните вноски:

 

Колко точни са резултатите на кредитните калкулатори?

 

Много хора се колебаят за точността на резултатите, предоставени от кредитните калкулатори. Въпросът е обоснован, но стойността на тези инструменти произлиза от тяхната висока точност. Кредитните калкулатори използват сложни формули и алгоритми, вземайки предвид лихвените проценти, периода на погасяване и допълнителни такси. Все пак, е важно да се има предвид, че резултатите са ориентировъчни и могат да варират в зависимост от конкретните условия на заема. Кредитните калкулатори предоставят ценна информация, която помага на кредитополучателите да направят информирани и реалистични решения за своите финанси.

 

Изберете сума и срок

 

Използвайте плъзгачите за избор на сума и срок на кредита, за да сравните директно лихвите и погасителните вноски на всички актуални оферти за кредити. По този начин имате възможност за директно съпоставяне на погасителните вноски, лихвите и крайната сума за погасяване на всички оферти за кредити.

 

Какъв кредит мога да получа?

 

Попълнете дохода, който получавате и калкулатора ще изчисли какъв кредит можете да получите. За максимална точност на калкулацията, следва да посочите и допълнителни параметри, като допълнителни доходи, вноски по текущи кредити и какъв е срока на кредита, който желаете да получите, както и очаквана лихва. Системата ще калкулира какъв е максималния размер финансиране, който можете да получите на база доходите и текущите задължения. Извежда се информация за максималната сума на кредита, като в зависимост от степента на задлъжнялост се изчислява вероятността за получаване на определен размер, в няколко степени("най-вероятно", "възможно" и "малко вероятно"). По този начин вие предварително можете да се ориентирате за възможностите за получаване на кредит и за начина, по който можете да финансирате желания проект.