Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Кредит без посещение на банка

Търсите вариант за получаване на кредит без посещение на банка и без излишно губене на време?
Онлайн кредитите са все по-популярни, защото се получават много бързо и лесно – искането за кредит се подава онлайн за минута, а парите можете да получите по банкова сметка, ePay и т.н.

При много от вариантите, дори не се налага да подписвате договор на хартия – само подавате запитваването онлайн, като получавате одобрение по телефона или получавате SMS известие, а потвърждението, че приемате условията на кредита се извършва отново чрез SMS или ако предпочитате може да изберете и вариант, при който получавате договор на хартия по куриер.

Най-бързи при одобрението и реалното получаване на парите са т.нар. компании за бързи онлайн кредити – при тях може да кандидатствате за минути и да получите кредита си до 1-2 часа по сметка. 

 

 

 

Вариантите за бързи кредити без посещение на офис са:

 

Вид кредит Одобрение Виж и заяви
Бързи кредити с месечни вноски до минути Вземи кредит
Бързи кредити без поръчители до минути Вземи кредит
Бързи кредити без доказване на доходи до минути Вземи кредит
Бързи кредити при влошена кредитна история до минути Вземи кредит
Всички бързи кредити до минути Вземи кредит

 

 

Банкови кредити без посещение на офис на банката


Все повече и банките се насочват към приемането на запитвания онлайн, но реално при много от тях се налага поне 1 или 2 посещения на офис на банката. Разбира се, вече има и банки, които са успяха да пуснат кредитни продукти, без посещение на място. Потребителските кредити може да разгледате в нашата секция за банкови кредити за физически лицатук.

 

 

Банкови ипотечни кредити без посещение на офис на банката


Банките директно не предлагат варианти за получване на ипотечни кредити без посещение на банката. При нас, обаче може да се възползвате от безплатни оналйн консултации и на практика можем да ви спестим многократните посещения на банката, като ползвате нашите услуги за избор на най-добра оферта и цялостно съдействие във връзка с процеса от кандидатстването до усвояването на жилищни кредита. 
Нашите услуги се ползват от много клиенти, които ценят времето си, клиенти желаещи да се възползват от избора на най-добра оферта от всички банки, българи работещи в чужбина и хора, които желаят да си спестят излишното обикаляне. Заяви безплатна онлайн консултация за ипотечен кредит

 

 

Вижте сравнение на офертите: