Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Кредисимо - мнения

Търсите мнение за Кредисимо?


Когато избирате кредитна компания, от която да изтеглите кредит е важно да имате повече информация и за самата институция, освен за конкретния вид кредит, който Ви интересува. Също така и какво е мнението на клиентите, ползвали услугите на финансовата институция. В нашия кредитен портал може да разгледате кредитните продукти и условията, при които се предлагат и да прецените до колко приемливи са те за Вас.

 

Вижте всички бързи кредити >>>

 


Информация за Credissimo


Кредисимо (Credissimo) е основана през 2007 г., а от 2013 г. работи изцяло онлайн. Освен в България, компанията е позиционирана в Македония, Полша и Колумбия. През 2020 г. Сredissimo е избрана за „Любима марка“ на българите. Това е една от финансовите институции, при които може да получите одобрение до минути след подаване на искане за кредит онлайн.

 

 

Сравни и заяви онлайн >>>

 

Сравнение на всички кредити


Ако искате да сравните условията по кредитите между кредитните компании и не разполагате с достатъчно време, то през нашия кредитен портал може да го направите за няколко минути. Ще получите пълна информация за избрания от Вас кредит на какви условия се предлага във всички кредитни компании и ще може да изберете най-изгодните.

 

Виж всички бързи заеми онлайн >>>

 

Кредит от Кредисимо - мнения и отзиви във форумите

 

Мнението за една или друга кредитна институция може да бъде много субективно, тъй като не всички ползватели на кредитни продукти са останали с еднакви впечатления и имат еднакво мнение за обслужването и условията, при които се предлагат кредитите. Ето защо, споделените мнения във форумите не би трябвало да са водещи при вземане на решение от коя финансова институция да изтеглите заем.

По-скоро може да направите сравнение на условията и да потърсите информация от Ваши познати, които ползват услугите на същата компания. Така ще формирате обективно свое мнение и ще може да вземете решение дали да се доверите на избраната финансова институция.

 

 

Сравни и кандидатствай >>>

 

От коя кредитна компания да изтеглите кредит

 

Ние Ви предлагаме обективна информация за кредитните институции и за това как може да изтеглите кредит. Също така през нашия кредитен портал имате възможност бързо и лесно да сравните условията за отпускане на кредити. Така ще може да изберете и да се насочите към най-изгодната оферта за кредитиране. Може да ползвате нашите професионални услуги за консултация и обсъждане на офертите, но решението за избор на конкретно предложение е изцяло Ваше.

 

 

Заяви онлайн кредит >>>

 

Клиентска удовлетвореност

 

За всяка кредитна институция е важно да има доволни клиенти и добра репутация. Компаниите се стремят към високо ниво на обслужване, за да може да бъдат препоръчвани от клиентите си на нови клиенти. Добро обслужване бихте получили във всяка кредитна компания, затова е важно да сравните условията.

 

Заяви за 1 минута онлайн >>>


Бързи кредити - сравни и заяви