Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити до 500 лв.

Бързите кредит до 500 лева са едни от най-търсените суми, тъй като са ‘по джоба’ на различни потребители от различни социални групи. Другите причини за високото търсене на този размер е, че може да се използва за много различни спешни нужди и се предлага от всички фирми за малки онлайн заеми. Кандидатстването е максимално опростено, одобрението е в рамките на половин или един час, а парите се получават до часове.

 

Сравнение на бързите кредити до 500 лв.

Преди да пристъпим към избор на конкретен кредитен продукт, следва да преценим, дали желаем погасяване на месечни вноски или имаме възможност да върнем сумата до 1 месец (т.нар. заеми до заплата). За да сравните всички кредити в нашата платформа, изберете какъв размер желаете и за колко месеца е удобно да погасите сумата, като по този начин ще можете да съпоставите погасителните вноски и крайната сума за плащане, както и всички параметрите на отделните кредитни продукти. Ето и конкретните параметри за сравнение:

 

Погасителни вноски: В зависимост от срока на изплащане и сумата, може да сравните месечните вноски на кредитните продукти.

Крайна сума, която ще изплатите: Това е един от най-важните критерии за избор, тъй като на практика това е общата цена, която се заплаща при ползване на кредит. Освен главниците и лихвите, в крайната цена следва да бъдат включени и всички такси.

Допълнителна информация: Вижте всички допълнителни параметри, като време за одобрение и получаване на сумата, предимства и специфики на отделните кредити, както и финансов пример при ползване на кредит от съответната компания.

 

 

Всички бързи заеми

 

Актуални оферти - сравнения и онлайн кандидатстване:

 

 

Заявете бърз заем онлайн

Можете да подадете заявка в повече кредитни фирми, като ние препоръчваме да кандидатствате само за избраните от Вас кредити.

Лихви и такси при малките спешните заеми

Крайната цена на кредита се определя от сумата на лихвите и таксите за целия период на кредита. Лихвите се регулират със закон, но следва да имате предвид, че в много от кредитните компании имат допълнителни такси за гаранции, когато ползвате кредити без поръчители. Има и кредитни фирми, които предлагат бърз заем с 0% лихва и без такси, но това е само при условие, че сте нов клиент на дадената фирма.

 

Изберете кредит до заплата или на вноски

 
  • Заем до заплата до 500 лв. - при ползването на такъв заем, следва да предвидите погасяване на целия размер на кредита до 1 месец.
  • Малък заем на вноски - в зависимост от погасителните вноски, може да изберете срок за погасаяване.

 

За нови клиенти, някои от компаниите предлагат кредит до заплата без лихви и такси. Моля имайте предвид, че ако има вероятност да не можете да погасите цялата сумата еднократно, би следвало да изберете кредит на вноски или да проверите възможността за удължаване на срока, за да нямате наказателни такси.

За какво се ползват бързи и спешни заеми до 500 лв.

Можете да ползвате сумата без никакви ограничения – за ремонти, за плащане на непредвидени разходи или сметки, за покриване на временна дупка в семейния бюджет и др. Препоръчително е да ползвате спешни заеми само при необходимост и да погасите сумата в максимално кратък срок, за да не се обременявате с излишни разходи.

Актуални оферти - сравнения и онлайн кандидатстване:

Различни наименования на този продукт

Можете да срещнете този продукт със следните маркетингови наименования: спешни пари до 500 лв., кеш пари до 500 лв., заеми до 500 лв с 0% лихва, кеш кредити до 500 лв., минизаеми онлайн и т.н. Това са различни маркетингови наименования на различните кредитни компании.