Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити за безработни

Да, има кредити за безработни, за хора без трудов договор и за голяма група от потребители, които получават обезщетения, работят на хонорар, работят почасово, упражняват свободна професия или са ангажирани на проектен принцип. Може да се разчита на бързо и лесно кандидатстване онлайн, отговорът е в рамките на минути, а парите се получават много бързо до минути или до часове. Сумите се получават по банков път, офис на EasyPay, в офис на кредитната компания и др.

 

 

Изисквания за отпускане на заем за безработни или хора без договор

Всяка компания има свои собствени изисквания, но много често за кредита не се изисква поръчител, запис на заповед или обезпечение. Не е необходимо да имате трудов или друг договор, за да ви бъде отпуснат кредитът. Нужна е само личната ви карта и да сте дееспособен български гражданин между 18 и 75 години.

 

Кой може да кандидатства за кредит без доходи от трудов договор

Освен от безработни лица, този види кредити са много търсени от жени в майчинство, пенсионери, лица упражняващи свободни професии, фрийленсъри, работещи на граждански договори, работещи на хонорар без договори, самоосигуряваши се лица и много други.
Кандидатстването и процедурата по одобрение са изключително улеснени, така че да не губите времето си и да имате максимално бърз достъп до парите. От вас се изисква само да попълните онлайн формата в сайта на избраната кредитна компания, като изберете сума и срок на кредита.
Тези кредити са много подходящи за избрените групи от потребители, тъй като трудно биха получили финансиране от банка поради изискването за сключен постоянен трудов договор за минимум 6 или 12 месеца.

 

За кой е подходящ този тип кредити?

Все повече хора са заети с дейности, от които имат доходи, но получават възнагражденията си извън трудови правоотношения или без трудов договор.
За пример могат да се включат много занимания на почасова работа, като фрилансърите, домашните помощници, бавачките, частните учители и други представители на такъв вид надомна заетост, които работят на заработка или почасово. С подходът на съвременните кредитни компании за микрофинансиране има възможност за избягване на високите изисквания за ползване на банково финансиране.
От заеми за безработни се възползват множество хора, които не работят на трудов договор, като най-често търсените суми са сравнително малки, а търсенето е от София, Пловдив, Варна, големите градове и цялата страна.

 

Колко пари мога да получа, ако съм безработен или просто работя без трудов договор?

Първите кредити от този тип най-често са за по-малки суми, за доказване на коректността на кредитополучателя, а след своевременно издължаване може да бъде разрешен и по-висок размер кредит.
Всяка кредитна компания има различни максимални суми, но първоначалните суми са до 1000-1500 лв., а след това сумата може да бъде и над 2000-3000 лв., като тези суми се счита, че покриват спешните нужди от бързи пари за безработни.
Разбира се, може да се ползват и по-големи кредити без доказване на доходи, но може да се наложи да бъде привлечен поръчител, а за суми над 10 000 лв. има варианти за получаване на кредит срещу ипотека или със залог на активи.

 

За колко време ще имам отговор и ще получа парите?

Стандартната процедура по одобрение за бърз кредит е от десетида до тридесет минути, като някои компании дават отговор и до 5 минути. В много от случаите отговорът е положителен, което дава зелена светлина за получаването на бърз микрозаем за безработни срещу документ за самоличност.

 

Зa ĸaĸвo може дa се изпoлзвa и кога е подходящ такъв тип кредит?

Това са пари за възникнали спешни ситуации, когато финансите не ви достигат, а в същото време не можете да получите бърз кредит от банка, тъй като банките избягват кредитиране без договори. Поради завишени изисквания и липсата на банкови потребителски кредити за безработни, жени в майчинство, студенти и други хора в най-различни социални групи, хората масово се възползват от бързите заеми без доказване на доходи.

 

Възможности за ползване на преференциални условия или кредит без оскъпяване

Някои от компаниите за бързи кредити предоставят специални отстъпки за лоялни клиенти, които имат повече от един редовно погасен кредит. Промоционални условия се предлагат от някои от фирмите и за нови клиенти, които ползват краткосрочни заеми. Разгледайте офертите от нашия кредит и изберете най-подходящия кредит за Вас. Поинтересувайте се, дали можете да се възползвате от промоционални условия за нови клиенти или специални отстъпки за лоялни клиенти.

 

Кредити за безработни онлайн

Много удобно е, че почти всички кредити може да се кандидатства онлайн – без чакане, без дълги интервюта, без излишни документи, по всяко време на денонощието и събота и неделя. По този начин още в рамките на деня можете да платите стари сметки или пък текущи задължения. За пари на заем за безработни онлайн е достатъчно да изберете една от множеството услуги и да подадете заявка, като посочите необходимите данни. По този начин може да ползвате микрокредит или кредит с погасителни вноски по всяко време на денонощието от всяка точка на страната с Интернет.

 

Условия за разрешаване на кредити за безработни

Процедурата, през която преминава всяко едно кандидатстващо лице е лесна и опростена. Всяка кредитна небанкова компания има свои правила и изисквания за отпускане на кредити – като дори и да няма изискване за доказване на доходите, кредитните компании искат да имат информация, че ще можете да погасите кредита си без значение от източника на доходите, например обезщетения за безработни, пенсия, майчинство, наеми или други.
По принцип за заемите на хората без постоянна работа не се прави проучване на доходите, а се изисква единствено документ за самоличност. Безработен, не значи непременно без доходи, тъй като може месечните постъпления да са от пенсия, пасивен доход, свободни професии, занаятчииски услуги, малък бизнес, почасова работа, работа от вкъщи и много други.
Друг възможен вариант е предоставяне на кредит на потребител, който е бил клиент на дадена кредитна фирма, изплатил е дължимото навреме и без никакви проблеми. Във втори момент, в който той е безработен все пак може да се възползва от нов кредит, защото самата фирма го счита за лоялен клиент.

 

В платформата на parite.bg можете да изберете най-подходящия за кредит в зависимост от избрания срок, сума, време за одобрение, както и други избрани критерии.

 

 

Заяви онлайн "Кредит за без доказани доходи"

 

 

Други варинти за бързи кредити: