Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити до 3000 лв.

Спешно търсите заем до 3000 лева? Бързите кредити стават все по-популярни, като едновременно с това се качва и максималния размер на сумата, която можете да получите. В нашата онлайн платформа можете да селектирате желаната сума и системата ще покаже всички компании, които предлагат този размер заем. Тази сума се предлага от голяма част от фирмите за бързи кредити на българския пазар, макар и да се доближава до горната граница на масово отпусканите спешни кредити. В този размер можете да изберете между кредит от фирма за бързи кредити и потребителски кредит от банка.

 

Сравнение на всички бързи кредити на вноски до 3000 лв.

Използвайте слайдъра за да изберете размер и период за погасяване, за да сравните всички актуални оферти и да селектирате най-подходящия кеш кредит. В нашата платформа се поддържа подробна база с условията на отделните финансови институции и разполагаме с уникална система, която калкулира вноските във всички компании и улеснява сравнението на предпочитаните продукти. Преценете в какъв срок ще е най-добре да изплатите кредита на базата месечните вноски, доходите и крайна сума за погасяване. Потърсете баланс между между месечните си доходи и сумата, която можете да си позволите да погасявате. Параметри за сравнение:

 

Погасителни вноски: Месечната вноска се определя от избраната сума, срок и предлаганите лихви и такси. Ако можете да си ползволите по-кратък срок за погасяване, вашата погасителна вноска ще бъде по-висока, но крайната цена или общата сума за погасяване ще бъде по-ниска.

Обща сума за връщане: Показва общата цена на кредита или крайната сума за погасяване, включително всички лихви и такси за избрания срок при редовно погасяване на задълженията.

Допълнителна информация: Освен месечните вноски и общата сума за погасяване, препоръчваме да сравните и допълнителните условия предлагани от различните финансови институции, като време за одобрение и получаване на кредита, максималната и минималната сума, ГПР (оскъпяване на кредита), начините за получаване на заема, предимства или характеристики и т.н.

 

Списък с актуалните оферти

 

Всички актуални оферти - сравнения и кандидатстване:

 

 

Заявете бърз кредит онлайн

Можете да изберете най-подходящите оферти и да подадете искане за кредит онлайн.

 

Бърз или потребителски кредит да изберем, ако се нуждаем от 3000 лв.?/h3>

Ако сумата не ви трябва спешно и предвиждате дълго погасяване на кредита над 3 години, тогава е желателно да се насочите към банковите потребителски кредити, тъй като те са с по-ниски лихви и общата цена на кредита ще бъде значително по-изгодна. В тези случаи е нужно да предоставите нужните документи за доказване на доход, като изискванията в повечето банки са за добра кредитна история, постоянен трудов договор, минимум 3 месеца при последния работодател и редовно плащане на осигуровките. Бързите кредити от небанкови финансови компании са вариант, ако не отговаряте на банковите изисквания, сумата е нужда спешно или предвиждате сравнително бързо погасяване на кредита. Това са и основните предимства, които направиха бързите кредити толкова популярни през последните години – достатъчна е лична карта и няма нужда от доказване на доходи, а някои от кредитните фирми са склонни да правят компромиси и с кредитната история. При всички положения, за правилния избор е важно да разберете каква е цената, която плащате за тази услуга, като за тази е добре да направите сравнение на погасителните вноски и общата сума за погасяване.

 

 

За какво може да се ползва сумата?

Можете да ползвате сумата както прецените – за текущи нужди, за ремонт вкъщи, за покупка на уреди и техника, специални семейни събития, за пътувания, за покупка за кола и т.н.

 

Условия за получаване на онлайн бързи заеми до 3000 лева

Макар да става дума за по-голяма сума, условията на фирмите за бързи кредити изключително облекчени, като в повечето компании е нужна само лична карта. Разбира се, всяка финансова институция има свои вътрешни правила и изисквания за кредитна история и доходи. Предлагат се и кредити без доказване на доходи – за хора на свободна практика, получаващи пенсия или обезщетения за безработица, по време на майчинство и т.н. Винаги е добре да имате добра кредитна история за лесно получаване на кредит. Разбира се, всеки може да е имал финансови проблеми, като клиенти с лоша кредитна история могат да разгледат секцията за бързи кредити с лошо ЦКР.

 

Вижте всички актуални оферти:

 

Различни наименования на този продукт

Бързите кредити се предлагат с различни продуктови наименования: бърз кредит с месечни вноски 3000 лв., кеш пари до 3000 лв., онлайн пари назаем до 3000 лв., бърз потребителски заем 3000 лв., спешен паричен заем от 3000 лв., кеш заем на вноски 3000 лв., паричен заем в брой за 3000 лв. и много други.

Списък с актуалните оферти