Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити до 400 лв.

Бързите мини заеми до 400 лева са сред най-атрактивните и достъпни за всички потребители независмо от доходите. Причината е в относително ниската сума, която заемополучателят може да получи много лесно и да върне за сравнително кратък срок. Популярността на мини кредитите се дължи на бързата процедура по одобрение и получане на сумите. 

 

Виж всички кредити и заяви за 1 минута / напълно безплатно

 

Вид кредитВиж и заяви
Бързи кредити с месечни вноскиВземи кредит
Бързи кредити до заплатаВземи кредит
Бързи кредити без поръчителиВземи кредит
Бързи кредити без доказване на доходиВземи кредит
Бързи кредити при влошена кредитна историяВземи кредит
Бързи кредити с 0% лихваВземи кредит
Кредити за обединяване на бързи кредитиВземи кредит
Всички бързи кредитиВземи кредит

 

 

Характеристики на бързите кредити до 400 лв.

Бързите мини заеми до 400 лева са сред най-атрактивните и достъпни за всички потребители независмо от доходите. Причината е в относително ниската сума, която клиента може да получи много лесно и да върне за сравнително кратък срок. Популярността на мини кредитите се дължи на бързата процедура по одобрение и получане на сумите.

 

Описание на бързите заеми до 400 лева

Малките суми назаем са сред най-търсените на кредитния пазар, тъй като спешните нужди най-често са свързани с по-малки суми, а и тези кредити обхващат много широк набор от потребители със средни и по-скромни финансови възможности. Тези кредити се предлагат изцяло от фирмите за бързи кредити, тъй като банките разрешават потребителски кредити най-често над хиляда лева и разбира се имат по-бавни процедури, по-високи изисквания и изискват много повече документи.

 

Сравнение на бързите мини кредити

Едно от преимуществата в parite.bg е възможността да направите предварително проучване онлайн и сравнителен анализ на предлаганите бързи потребителски кредити. Това е много лесно и напълно безплатно – изберете срок и размер на кредита и ще получите информация относно следните характеристики:

 

Погасителни вноски: Преценете каква ще бъде удобната за Вас погасителна вноска в зависимост от избрания срок, размера на кредита, вашите доходи и месечните вноски по други кредити. Ако желаете да ползвате „бърз заем до заплата в размер до 400 лв.", можете да се възползвате и от промоционалните условия за безлихвен първи кредит.

Крайна сума: Това което би следвало да ви интересува най-много като потребители е цялата сума, която трябва да бъде изплатена за целия период, включително цялата сума лихвите и главницата. Включително и информацията и за други такси, които може да бъдат добавени.

Допълнителна информация: Детайли за кредита, като време за разглеждане на документите и одобрението, начин на плащане, предимствата и допълнителни коментари, които можете да позлзвате за вземане на окончателно решение за кандидатстване.

 

 

Заявете бърз заем онлайн

Можете да подадете заявка в повече кредитни фирми, като ние препоръчваме да кандидатствате само за избраните от Вас кредити.

Лихви и такси при малките спешните заеми

Лихвите и таксите се включват в крайната цена на кредита. Що се отнася до лихвата, тя се изчислява на базата на изтеглената сума и срока на кредита, а таксите може да бъдат под формата на фиксирани суми. Има и фирми, които предлагат бърз заем с 0% лихва, но това е само при специални условия: ако кандидатствате за кредит за първи път в конкретна фирма или при други условия.

 

Видове бързи кредити

 
  • Заем до заплата до 400 лв. - това е много често срещано предложение, защото сравнително ниската по размер сума, която ще изтеглите може да бъде върната със заплатата в края на месеца. Разбира се, одобрението става на базата на условията и изискванията на конкретната фирма, за да може да ползвате от предимствата на бързия заем до заплата.
  • Малък заем на вноски - друг възможен вариант е получаването на онлайн заем с погасяване на месечни вноски. Отново приоритет е да се разгледат различните оферти, за да се избере най-подходящата от тях на базата на цената на кредита. Бърз кредит на седмична вноска в размер до 400 лв. също е възможен вариант, но само ако получавате доходите си на седмична база и сте способни да поддържате такъв ритъм на погасяване.

 

Използвайте скролера и селектирайте желана сума и период, за да разгледате и да сравните всички предлагани заеми до заплата и да изберете най-подходящия и изгоден бърз кредит.

На база семейния бюджет ще прецените размера на кредита и сумата за погасяване, която съответства на Вашите възможности.

Вижте и специално разработения кредитен калкулатор, с който може да изчислите размера на заема, който можете да получите.

Изисквания за получаване на "малък заем до заплата"

Условията за получаване на "заем до заплата" са силно облекчени, като най-често това са малки или микро заеми с минимум документация или само с лична карта.

Всички заеми са с много бързо и лесно одобрение - като всяка компания има различни изисквания, но може да се допуска финансиране без доказване на доходи и без поръчители.

За какво са подходящи бързите кредити от 400 лв.

Не винаги човек е подготвен за ситуация, в която изпада в необходимост от спешни пари. Затова е много трудно да се представи цялостна рамка за какво са подходящи и за какво не. Общо взето суми в този размер са необходими при извънредни и непредвидени ситуации, т.е. може да послужат за разсрочено плащане на битови сметки, за важни покупки, да върнете взети пари от приятел, за ремонти и много други. Разбира се, добре е да бъдете внимателни и да прецените как ще успеете да се справите с изтегления кредит, макар той да е в сравнително ниска по размер сума. Няма да е добре да утежните финансовото си положението или да влошите вашата кредитна история.

Допълнителна информация за малките заеми

Бърз заем до 400 лв. може да бъде изтеглен онлайн, като тенденция в последните години е рязкото увеличение на изтеглените бързи кредити именно чрез онлайн кандидатстване. Повече клиенти избират удобството на онлайн кредитирането, което затвърждава тяхната характеристика за бързо кандидатстване, бърз отговор за одобрение и бързо получаване на парите.

Различни наименования на този продукт

Можете да срещнете този продукт със следните маркетингови наименования: спешни пари до 400 лв.; бързи пари до 400 лв.; онлайн заем до заплата за 400 лв.; пари назаем до заплата от 400 лв.; мини кредит за 400 лв; кеш кредити до 400 лв. и т.н. Това обаче са по-скоро фрази, които да привлекат вниманието на потребителя, свързани със сумата и характеристиката на продуктите.

 

Виж сравнение на всички бързи кредити и заяви онлайн: