Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

ОББ - мнения

ОББ - мнения

 

Търсите мнение за ОББ? Преди да се насочите към конкретна банка за кредит е добре да направите сравнение между банките, да разгледате условията и да се информирате за начина на обслужване на клиентите. Може да потърсите информация от други кредитополучатели ползвали услугите на конкретната банка, към която сте се насочили. Друг лесен и удобен начин е да сравните предлаганите оферти между всички банки в нашия кредитен портал. Представили сме пълна информация, както и бърз начин за сравнение между всички оферти.

 

Сравнете и подайте запитване за кредит >>>

 

Информация за ОББ

 

ОББ е учредена 1992 г. През 2002 г. Националната банка на Гърция става основен акционер в банката като притежава 99.9% от капитала й. От 2017 г. ОББ е част от КВС Груп Белгия. На 5 февруари 2018 г. фактически се обединяват Сибанк и ОББ, като новата банка продължава да функционира с името ОББ.

ОББ с ЕИК 000694959 е със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „Витоша“ 89 Б, Милениум център

 

Кредитна карта от ОББ - мнения

 

Търсите мнение за кредитните карти на ОББ? Преди да отправите искане за издаване на кредитна карта от ОББ може да потърсите мнение от картодържатели, които ползват карта от банката и да проучите до колко удовлетворени са те. Също така, обърнете внимание не само на лихвата по кредитната карта, но и на параметрите – кредитен лимит, гратисен период, месечна вноска, дневни лимити при теглене, такси и комисиони. Това са важни детайли, които не са за пренебрегване. Може да отправите запитване към нас, а ние ще Ви съдействаме и ще Ви консултираме безплатно.

 

Подай запитване онлайн >>>

 

Ипотечен кредит от ОББ - мнения

 

Имате нужда от ипотечен кредит и търсите мнения за предлаганите от ОББ? Когато пристъпвате към теглене на ипотечен кредит е изключително важно да разгледате предложенията в детайли. Само лихвата и таксите не могат да бъдат критерии за това колко изгоден е кредита. Важно е да сте наясно какви са всички такси при ипотечните кредити, застраховки, разходи за пазарна оценка, допълнителни условия и други. Също така, кога се начисляват и кога са дължими тези такси. Добре е да проучите и възможността за избор на погасителен план. Всичко това е от съществено значение, защото след като подпишете договора и изтеглите кредита, промените не са невъзможни, но отнемат много усилия и време.

Ето защо, за да сте сигурни, че сте избрали най-добрата, подходяща и изгодна оферта може да ползвате нашите консултанти, които напълно безплатно ще Ви съдействат и помогнат в избора на кредит и договаряне на условията по него.

 

Заяви безплатна консултация тук >>>

 

Овърдрафт от ОББ - мнения

 

Искате да ползвате овърдрафт от ОББ и търсите мнения? Добре е да проучите какви са отзивите от клиенти ползвали овърдрафт от ОББ. Също така може да разгледате условията, на които трябва да отговаряте, за да получите овърдрафт, както и да сравните параметрите с другите банки. Бързо и лесно може да направите сравнение между всички банки в нашия кредитен портал. А нашите консултанти ще Ви съдействат в избора на оферта.