Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Кинти - мнения

Търсите мнение за Кинти 

 

За да решите към коя кредитна компания да се насочите, трябва да разгледате условията на кредитиране и офертите, които предлагат минимум 3 компании, за да може да направите сравнение. Само по този начин може да прецените до колко една оферта е по-изгодна. В сайта ни може да се запознаете с условията на Кинти и сами да изберете вида кредит, от който имате нужда.

 

 

Вижте и сравнете всички кредити >>>

 

Информация за Кинти 

 

Кинти е търговска марка на „Макроадванс“ АД, която е небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ под № BGR00260.

„Макроадванс“ АД е с ЕИК 201127485 и адрес гр. София, ул. „Г. С. Раковски“ 147. Дружеството е създадено през 2010 г. и стартира дейност 2011 г. Кинти предлага бързи кредити онлайн, бърз кредит до заплата, безлихвен пръв кредит за суми до 2 000 лв.

 

 

Подай запитване онлайн >>>

 

Кинти отзиви

 

На коя кредитна компания да се спрете, когато разглеждате оферти? Предложенията са много и разнообразни. На първо място може да потърсите отзив от Ваш близък, който е ползвал услуги на финансова институция. Така може да получите детайлна информация за начина на работа на компанията. След това може да прочетете мнения и отзиви в интернет и да добиете обща представа. Ако заявите онлайн запитване ще се ориентирате при какви условия може да бъдете финансирани.

 

 

Сравни и подай запитване >>>

 

Кой кредит да изберете

 

Необходимо е да се разгледат няколко оферти, за да се сравнят не само лихвите, но и условията и оскъпяването по кредита. Бързо и лесно може да направите сравнение в нашия кредитен портал. Представили сме офертите на всички банкови и небанкови финансови институции. Отправете запитване към нас и в безплатна консултация ще обсъдим всички възникнали въпроси. Ще разберем Вашите нужди и ще Ви насочим към подходящата оферта при най-изгодни условия.

 

Сравни и кандидатствай >>>