Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Д банк - мнения

Д банк - мнения

 

За да вземете решение към коя банка да се обърнете за кредит, предварително е добре да проучите мнения на ползватели на услугите й. Важно е да получите информация за цялостно банково обслужване, тъй като вземането на кредит е обвързано и с ползване на други продукти – разплащателна сметка, дебитна и/или кредитна карта, застраховки, пакетна сметка, комунални плащания и други. Затова е важно да сте наясно не само с ценовите условия по кредитите, но и за цялостно банково обслужване.

В кредитния ни портал ще намерите пълна информация и ще може бързо и лесно да направите сравнение между всички банки. Отправете запитване към нас и ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящата оферта за кредит и изгодни условия за банково обслужване.

 

 

Информация за Д банк

 

„Търговска банка Д“ АД е основана на 12 март 1999 г. и притежава пълен банков лиценз за работа в страната и чужбина, издаден от БНБ. Първоначално името на банката е „Демир банк (България)“ АД, след което се преименува на „Търговска банка Д“ АД. Смяната на името се извършва в края на 2004 г., за да отрази промяната в собствеността. Д Банк е част от икономическата група, собственост на Фуат Гювен.

„Търговска банка Д“ АД с ЕИК 121884560 е със седалище и адрес на управление гр. София, бул. "Генерал Тотлебен" № 8.

 

Сравни и подай запитване >>>

 

Търговска банка Д - мнения  

 

Търсейки мнение за банката ще срещнете, както положителни, така и негативни коментари. Все пак е важно да прочетете и двата вида отзиви, за да си създадете представа как банката обслужва клиентите си и как реагира в конкретни проблемни ситуации. Това е важно, защото теглейки кредит се обвързвате с банката и е добре да сте наясно до колко начина на обслужване съответства на Вашето искане и представи. Също така, може да потърсите мнението и на Ваш познат, от който да получите по-подробна информация.

Отправете запитване към нас и ние в безплатна консултация ще обсъдим възможностите за кредитиране и избор на банка.

 

 

Д банк - измами

 

Трябва да бъдете предпазливи при избор на кредит и банка кредитор. Когато подавате искане за кредит на място в банката задължително вземете входящ номер на искането. Така освен, че ще сте сигурни, че процедурата е спазена от страна на служителя на банката, ще имате и основание да изисквате спазване на сроковете по разглеждане на документи и получаване на решение. Може директно да подадете искане за кредит и онлайн.

Също така, може да ползвате напълно безплатно нашите услуги. С наша помощ ще получите сравнение на офертите от няколко банки и ще изберем най-изгодната. Ще Ви помогнем при договаряне на условията, ще обърнем внимание на детайлите по сделката и ще Ви предпазим от възможни усложнения при тегленето на заем. Лесно и удобно заявете консултация и ще получите пълно съдействие от кредитни експерти с богат опит.

 

Заяви безплатна консултация тук >>>