Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

ЦКБ - мнения

ЦКБ - мнения

 

За да се доверите на конкретна финансова институция е добре да проучите мненията на ползватели на услугите й. Разбира се, мненията може да бъдат в двете крайности – от доволни и недоволни клиенти. Важно е да отсеете субективните между тях. Също така, може да разгледате предлаганите от ЦКБ кредити и да прецените до колко отговарят на искането Ви. През нашия кредитен портал може да разгледате и офертите на другите банки, да направите сравнение и да решите към кое предложение да се насочите.

 

 

Информация за ЦКБ

 

Централна кооперативна банка стартира дейност през 1991 г. Учредители на банката са Централен кооперативен съюз, Регионални кооперативни съюзи и повече от 1000 кооперативни организации. През 2007 г. ЦКБ открива първия си чуждестранен клон в Никозия, Кипър. Акциите на банката се търгуват на Българска фондова борса. Основен акционер е Химимпорт АД.

Централна кооперативна банка АД с ЕИК 831447150 е със седалище и адрес на управление гр. София, район „Слатина“, бул. „Цариградско шосе“ № 87.

 

 

Кредитна карта от ЦКБ - мнения

 

За да решите в коя банка да кандидатствате за кредитна карта, разгледайте условията за издаване и изискванията за определяне на кредитен лимит при поне три банки, за да може да направите сравнение. Това може да стане бързо и удобно през нашия кредитен портал. Вижте офертите на всички банки и отправете запитване за консултация.

 

Заяви безплатна консултация тук >>>

 

Ипотечен кредит от ЦКБ - мнения

 

Тегленето на ипотечен кредит е продължителен процес – търсене на оферта, договаряне на условия, подготовка на документи, кандидатстване, одобрение и реализиране на сделката. Във всеки един от посочените етапи има много специфични детайли, които не са за пренебрегване, а напротив вниманието Ви трябва да бъде изострено. Много е важно да договорите изгодни условия с избраната от Вас банка. Това е така, защото ако сключите договор и осъществите сделката, но установите че има параметри, които биха могли да бъдат по-благоприятни за Вас, то едно предоговаряне на кредита ще Ви струва време и пари.

Ето защо, са нужни повече усилия в процеса на договаряне. За тази цел може да ползвате изцяло безплатните ни услуги. Ние ще Ви консултираме и съдействаме напълно. Ще Ви помогнем да изберете подходяща оферта и ще Ви съдействаме за договаряне на изгодни условия за ипотечен кредит. Отправете запитване към нас и си спестете време и нерви.

 

Подай запитване >>>

 

Централна кооперативна банка – мнения

 

Полезна информация за банката може да получите от Ваш близък приятел или познат. Във форумите има различни и много коментари и отзиви, но за да отсеете субективните трябва да сте наясно с конкретната ситуация на базата, на която е дадено мнение за банката. Затова мнението на Ваш познат би Ви било по-полезно. Може да разгледате информацията за предлаганите от банката кредитни продукти в кредитния ни портал и да вземете решение към коя оферта да се насочите.

 

Вижте всички кредити от ЦКБ >>>