Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

За нас

ПАРИТЕ.BG е динамично развиваща се електронна платформа за сравнение на кредити и финансови продукти.

Ние сравняваме кредити и показваме как да получите кредит – бързо, лесно и изгодно.

За нашият екип от професионалисти

Нашият екип се формира от млади и активни професионалисти от сферата на финансите, информационните технологии и маркетинга, в т.ч. кредитни консултанти, пазарни проучвания и анализи, реклама и маркетинг, партньорства, софтуерни разработки, клиентски център, управление на съдържанието, копирайтинг и други.

Освен мотивацията, личните и професионални качества, за нас от водещо значение са търсенето на щастието, да бъдем полезни на другите, личностното развитие и приятелските взаимоотношения.

Какво правим за Вас

Нашите експерти по кредитите постоянно следят и актуализират променящите се условия по кредитите в безбройните кредитни институции и банки, като ви помагат да избирате бързо и лесно.

Ние сравняваме и анализираме всички условия и параметри по кредитите, като ви спестяваме много време свързано със сложни калкулации, тълкуване на безброй условия, трудно съпоставяне на различни показатели, скрити условия и наистина мъчителен избор.

Ние Ви спестяваме много време от обикаляне на кредитни институции и дълги интервюта с кредитните инспектори, чиято основана задача е да Ви рекламират само техните кредити и да Ви продадат колкото може повече допълнителни продукти.

Помагаме Ви да получите най-добрите условия за Вас на пазара.

Нашата цел

Ние се грижим да получавате винаги актуална информация, като поддържаме огромна база от данни, която анализираме и свеждаме до най-важните и полезни данни за сравнение.

По този начин Ви показваме как и от къде да можете да получите най-изгодния и най-подходящия кредит за Вас.

Нашата цел е можем да Ви помогнем с вземането на най-правилно решение и да получите най-добрите условия за Вас.

Нашата мисия

Ние вярваме, че всеки е толкова голям, колко може да помага, вдъхновява и въздейства.

За това считаме за наша мисия да бъдем полезни на нашите потребители, да намерят най-правилния избор.

Помагаме ви да спестите време и пари

Ние събираме и показваме най-добрите кредитни предложения и ви спестяваме много време и напрежение от обикаляне на кредитни институции, обяснения пред кредитните инспектори и дълги преговори без ясен край и условия.

Споделяме полезен
опит 

Ние имаме дългогодишен опит на различни позиции в банки и кредитни институции, като непрекъснато актуализираме познанията си и получаваме обратна връзка от клиентите си, за да можем да споделяме целия си опит с вас.

Правим сравнението лесно и  бързо

Ние постоянно сравняваме и анализираме многобройните условия и параметри по кредитите, като ви спестяваме много време за сложни изчисления, трудни сравнения, тълкуване на скрити условия и мъчителен избор.

Винаги актуални и в крак с новостите

Може да сте обиколили всички кредитни институции и да сте отделили много време за сравнение, но малко по-късно условията вече са се променили. Ние се грижим да получавате винаги актуална информация и да спестявате пари.  

Показваме всичко
скрито 

Ние четем и малките букви и ви показваме добре завоалираните уловки в договорите за кредит. Нашите експерти постоянно следят променящите се условия по кредитити в безбройните кредитни институции и ви помагат да избирате лесно.  

Ние сме
независими

Ние не сме собственост на голяма финансова корпорация и не сме задължени да продаваме продукти, които не искате или нямате нужда. За разлика от някои организации, ние разкриваме примамките и уловките, за които трябва да внимавате. 

Ние сме екип от
експерти

За нашия екип е приятно занимание и голяма отговорност, да получаваме и анализираме най-актуалната и полезна информация от финансовия сектор, за да можем да ви помогнем да направите спокойно своя избор, да спестите пари и да спечелите време.  

Ние проверяваме и анализираме

Ние показваме всички условия по кредитите, като проверяваме добавените кредитни компании и детайлно анализираме техните кредитни продукти, за да можем да ви покажем цялата информация синтезирана и лесна за сравнение. 

За нас в цифри

350

актуални оферти за кредити

30

банки, финансови компании и партньори

12 000

души използват нашите услуги

25 000

Facebok последователи

99,5%

положителни отзиви

25

професионални ипотечни консултанти

100% БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ
 

Нашите послания към клиентите:

 

Реалната добавена стойност и ползите за нашите клиентите са, че не обикалят банките и кредитните компании, получават най-добрите индивидуални оферти от най-изгодните за тях банки, виждат сравнение на всички условия, възползват се допълнителни отстъпки и преференции, получават безплатно съдействие и независими кредитни консултации от доказани професионалисти с опит ...

- От управителя

За нас работата по проекта е голямо удоволствие, защото показваме актуалните кредитни оферти на пазара и така не ни се налага да убеждаваме нашите клиенти да купуват точно определен продукт независимо, дали е подходящ или е напълно неконкурентен. Предизвикателството за нас е да достигнем до повече потребители и да им покажем, какви са ползите за тях и как могат лесно могат да намерят подходящия за тях кредит, независимо дали са студенти, пенсионери, IT специалисти или топ мениджъри и собственици на бизнеси.

- От маркетинг екипа

За нас основните задачи са да направим хубаво и полезно съдържание, което да насочи нашите потребители бързо и лесно към правилните за тях продукти. Това не е особено лесна задача, когато трябва да се постигне чрез описателни текстове, защото разнообразието от интереси е наистина голямо и информацята е много обемна. За нас предизвикателството е как да обхванем максимален обем информация и да напишем приятни и лесни за четене статии, които са едновременно кратки, изчерпателни и полезни.

- От копирайтинг екипа

Определено за нас е много удовлетворяващо да виждаме, как избираме и договаряме най-добрите условия за нашите клиенти.

- От ипотечните консултанти
 
Ще вземем за теб най-добрите оферти от над 15 банки и кредитни компании