За нас

ПАРИТЕ.BG е динамично развиваща се електронна платформа за сравнение на кредити и финансови продукти.


Ние сравняваме кредити и показваме как да получите кредит – бързо, лесно и изгодно.За нашият екип от професионалисти

Нашият екип се формира от млади и активни професионалисти от сферата на финансите, информационните технологии и маркетинга, в т.ч. кредитни консултанти, пазарни проучвания и анализи, реклама и маркетинг, партньорства, софтуерни разработки, клиентски център, управление на съдържанието, копирайтинг и други.
Освен мотивацията, личните и професионални качества, за нас от водещо значение са търсенето на щастието, да бъде полезни на другите, личностното развитие и приятелските взаимоотношения.Какво правим за Вас

Нашите експерти по кредитите постоянно следят и актуализират променящите се условия по кредитите в безбройните кредитни институции и банки, като ви помагат да избирате бързо и лесно.
Ние сравняваме и анализираме всички условия и параметри по кредитите, като ви спестяваме много време свързано със сложни калкулации, тълкуване на безброй условия, трудно съпоставяне на различни показатели, скрити условия и наистина мъчителен избор.
Ние Ви спестяваме много време от обикаляне на кредитни институции и дълги интервюта с кредитните инспектори, чиято основана задача е да Ви рекламират само техните кредити и да Ви продадат колкото може повече допълнителни продукти.
Помагаме Ви да получите най-добрите условия за Вас на пазара.Нашата цел

Ние се грижим да получавате винаги актуална информация, като поддържаме огромна база от данни, която анализираме и свеждаме до най-важните и полезни данни за сравнение.
По този начин Ви показваме как и от къде да можете да получите най-изгодния и най-подходящия кредит за Вас.
Нашата цел е можем да Ви помогнем с вземането на най-правилно решение и да получите най-добрите условия за Вас.Нашата мисия

Ние вярваме, че всеки е толкова голям, колко може да помага, вдъхновява и въздейства.
За това считаме за наша мисия да бъдем полезни на нашите потребители, да намерят най-правилния избор.Помагаме ви да спестите време и пари

Ние събираме и показваме най-добрите кредитни предложения и ви спестяваме много време и напрежение от обикаляне на кредитни институции, обяснения пред кредитните инспектори и дълги преговори без ясен край и условия.

Споделяме полезен
опит 

Ние имаме дългогодишен опит на различни позиции в банки и кредитни институции, като непрекъснато актуализираме познанията си и получаваме обратна връзка от клиентите си, за да можем да споделяме целия си опит с вас.

Правим сравнението лесно и  бързо

Ние постоянно сравняваме и анализираме многобройните условия и параметри по кредитите, като ви спестяваме много време за сложни изчисления, трудни сравнения, тълкуване на скрити условия и мъчителен избор.

Винаги актуални и в крак с новостите

Може да сте обиколили всички кредитни институции и да сте отделили много време за сравнение, но малко по-късно условията вече са се променили. Ние се грижим да получавате винаги актуална информация и да спестявате пари.  

Показваме всичко
скрито 

Ние четем и малките букви и ви показваме добре завоалираните уловки в договорите за кредит. Нашите експерти постоянно следят променящите се условия по кредитити в безбройните кредитни институции и ви помагат да избирате лесно.  

Ние сме
независими

Ние не сме собственост на голяма финансова корпорация и не сме задължени да продаваме продукти, които не искате или нямате нужда. За разлика от някои организации, ние разкриваме примамките и уловките, за които трябва да внимавате. 

Ние сме екип от
експерти

За нашия екип е приятно занимание и голяма отговорност, да получаваме и анализираме най-актуалната и полезна информация от финансовия сектор, за да можем да ви помогнем да направите спокойно своя избор, да спестите пари и да спечелите време.  

Ние проверяваме и анализираме

Ние показваме всички условия по кредитите, като проверяваме добавените кредитни компании и детайлно анализираме техните кредитни продукти, за да можем да ви покажем цялата информация синтезирана и лесна за сравнение. 

Надявам се да Ви бъдем полезни и благодаря за ползването на нашата елекронна платформа ПАРИТЕ.BG