Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ
5 ( 5 / 5 )
Браво сайта е страхотен!
5 ( 5 / 5 )
Препоръчвам Ви на всички мои приятели и съм Ви споделил в моята Фейсбук страница.
5 ( 5 / 5 )
Отлично сравнение и много лесно за ориентация!
4 ( 4 / 5 )
Хубаво е че се предлага директно онлайн кандидатстване но реално пак се налага да се ходи до банките.
5 ( 5 / 5 )
Много добър сайт за сравнение на лихви и такси а и за детайлно проучване на всички условия по предлаганите кредити.
5 ( 5 / 5 )
Сайта е перфектин за всеки който иска да тегли нов заем или за да си свери часовника за лихвите ...
5 ( 5 / 5 )
Като видях колко време съм плащал невероятно високи лихви и ми стана лошо. От тук си избрах кредит за рефинансиране и в момента вноската ми е 30% по-ниска от тази предишната ми банка.
5 ( 5 / 5 )
Благодарение на parite.bg получих намаление на лихвата! С пожелание за успех и все повече потребители да ползват сайта!
5 ( 5 / 5 )
Уникално удобно сравнение на най-важните условия за избор на кредит. Избираш си сума и срок и виждаш какви са ти вноските във всяка от банките. Ако вноските са сходни добавяш кредитите за сравнение и виждаш кой кредит с какво е по добър. Няма нужда от обикаляне да се молиш да ти кажат всички такси и условия и т.н. Виждаш сравняваш и избираш!
4 ( 4 / 5 )
Винага съм си мислела че всяка банка си предлага по един или два ипотечни кредити а като гледам толкова много варианти и ми изглежда доста трудно за сравнение ...
4 ( 4 / 5 )
Такова огромно разнообразие от кредити на различните банки че направо се обърках :(
5 ( 5 / 5 )
Направих сравнение на лихвите в сайта и се оказа че ако рефинансирам ще спестя над 6 000 лв. за следващите 10 г. Просто човек трябва да си отваряме очите защото иначе няма кой да те мисли! :) Благодаря на parite.bg за съдействието за получаване на преференциални условия от новата ми банка.
5 ( 5 / 5 )
От тук си избрах бърз кредити и наистина получих условията които са описани в сайта!
4 ( 4 / 5 )
В момента просто всички банки идват в нашата фирма и всеки си предлага кредитите за това не виждам смисъл да ходя и на други места за да получа някакъв кредит.
5 ( 5 / 5 )
Препоръчвам на всички да си следят лихвите и да ги сравняват с тези в другите банки за да не се окажат в моята ситуация от десет години да плащам 3% повече от нормалните лихви в други банки.
5 ( 5 / 5 )
Първоначално се консултаирах с мой приятел банков служител но той си знаеше само условията в неговата банка ... Сайта ми беше много по полезен за да сравня лихвите между всички банки. Даже подадох и искане през сайта.
5 ( 5 / 5 )
При вас видях че се предлагат безлихвени бързи кредит и не вярвах че наистина е без оскъпяване но реално взех и върнах една и съща сума.
5 ( 5 / 5 )
Доста хубаво е направено сравнението на кредитите защото така много по-лесно се прави разликата ...
5 ( 5 / 5 )
Хубаво е когато се харчат парите обаче е добре да се прави сметка и за връщането ...
5 ( 5 / 5 )
Искам ако може всичко в държавата да бъде онлайн защото не искам да си губя времето нито с администрацията в общината нито в банките нито във всякакви институции които са пропуснали изобретяването на компютрите и интернет. Ако мога да си спестя това време и пари сигурно ще мога да ходя на екскурзии 10 дни в годината :)
4 ( 4 / 5 )
Аз лично си ползвам кредити от моята банка и за минимални пари не ми се сравнява между стотици кредити и банки.
5 ( 5 / 5 )
Вече съм ви фенка във фейсбук и редовно споделям ваши статии :)
5 ( 5 / 5 )
Благодаря за помощта защото без вашето съдействие нямаше да мога да се спрявя. Много съм доволна от всичко!
5 ( 5 / 5 )
Много лесно и бързо сравнение на всичко нужно за един потребителски кредит.
5 ( 5 / 5 )
В чужбина масово клиентите ползват консултации за изброр и за получаване на ипотечни кредити но тук всеки предпочита сам да си ходи по банките и да си сравнява.
5 ( 5 / 5 )
Всички банкови кредити си имат специфики едни изглеждат много изгодни но има много високи изисквания други предлагат лесно одобрение но лихвите са по-високи. Общо взето трябва внимателно да се избира от къде се тегли защото преди години ми трябваха спешно пари и взех кредит без да гледам много и ми се наложи да го рефинансирам наскоро. Благодаря за полезната информация и за лесното сравнение на кредитите за рефинансиранеи обединяване на задължения!
4 ( 4 / 5 )
Хубаво е да има истинско и изцяло онлайн кредитиране защото като цяло май само кандидатстването е онлайн.
5 ( 5 / 5 )
Много ми хареса калкултара с който се изчислява какъв ипотечен кредит може да се поучи с определените доходи и е доста верен защото едва ми отпуснаха сумата която калкулатора показа че е средно вероятно да получа.
5 ( 5 / 5 )
Благодаря за съдействието за получения кредит.
5 ( 5 / 5 )
Постоянно ви препоръчвам на мои приятели и вече сигурно трябва да започенете да ми плащате за привлечените посетители :)))
5 ( 5 / 5 )
Висок професионализъм и перфектно познаване на детайлите и спецификите във всяка банка. Благодаря за съдействието което получих за моя ипотечен кредит.
5 ( 5 / 5 )
Много е лесно за сравнение! Сайта ви е страшно удобен и продължавайте все така и в бъдеще ...
5 ( 5 / 5 )
Кандидатствах онлайн за бърз кредит до заплата с нула процента лихва и наистина получих парите много бързо и ги върнах без никакво оскъпяване.
5 ( 5 / 5 )
Изпратих запитване за кредит и на следващия ден получих обаждане като след три дни си получих парите от банката.
5 ( 5 / 5 )
Когато се тегли нов кредит е задължително да се направи сравнение на общата цена на кредита защото лихвите може да са близки но с допълнителни такси и застраховки може да формира много голяма разлика.
4 ( 4 / 5 )
Ще бъде полезно ако добавите потребителски коментари за всяка банка и за всеки кредит тогава ще стане ясно кои банки са потребителски ориентирани и кои не са.
5 ( 5 / 5 )
Тези скролери за срока и сумата са много добри понеже така виждам на момента каква ще ми бъде погасителната вноска във всяка от банките.
5 ( 5 / 5 )
В България кандидатсването за ипотечен кредит онлайн е все още далече от това което може да се иска. За сега само фирмите за бързи кредити са доста гъвкави и предлагат истински оналайн кредити.
5 ( 5 / 5 )
Уникален сайт супер екип ...
5 ( 5 / 5 )
Кандидатствах за кредит оналайн от сайта и получих информация какви документи ще ми бъдат необходими за да получа кредит. Благодаря за съдействието!
5 ( 5 / 5 )
Посочените условия са много точни защото информацията от сайта ми я потвърдиха и в трите банки в които отидох.
5 ( 5 / 5 )
За малки кредити не е толкова важно сравнението на лихвите обаче за по-големи кредити може да се формира голяма разлика в общата върната сума.
4 ( 4 / 5 )
Ако теглите голям ипотечен кредит изобщо не гледайте каква ще бъде общата сума която ще върнете защото ще ви стане лошо :(
5 ( 5 / 5 )
Споделил съм сайта в моята фейсбук страница с препоръка всеки който тегли кредит да ползва parite.bg :)
5 ( 5 / 5 )
Нямах никаква представа че за един ипотечен кредит има толкова много условия и изисквания защото в банката ми казаха само лихвата и погасителната вноска и че трябва да си превеждам заплатата. От сайта обаче много лесно се виждат и сравняват всички условия по кредитите.
5 ( 5 / 5 )
Супер е че има информация за всички условия защото даже в сайтовете на банките е много трудно на едно място да намериш всички условия понеже най-често показват само лихвата а останалите такси трябва да се търсят в тарифите на банката или да се търси допълнителна информация.
5 ( 5 / 5 )
От 10 години съм клиент в моята банка и ми казваха че ползвам най-добрите условия и аз наистина си мислех че е така докато не попаднах на вашия сайт и докато не видях че ако рефинансирам може след 5 години да спестя и за една хубава кола втора употреба. Препоръчвам всеки да си сравнява лихвата защото може да се окаже донор на някои весели акционери в голяма банка!
5 ( 5 / 5 )
Една хубава полезна стъпка към онлайн кредитирането в България. Пожелавам Ви успех!
5 ( 5 / 5 )
Общо взето само бързите кредити са наистина онлайн защото си получавам парите без да се налага да ходя до офиса на фирмата. За потребителските кредити не виждам коя банка предлага истински оналайн кредит при който да не ходиш до банката. С кандидатстването през сайта се спестява време но пак се ходи до банката за подписването на договор и за да се оствят документите.
5 ( 5 / 5 )
Много хубава страница при вас си следя промоционалните условия по кредитите.
5 ( 5 / 5 )
Сайта е перфектен - гледаш сравняваш и избираш.
4 ( 4 / 5 )
Общо взето онлайн кредити се предлагат само от фирмите за бързи кредити а банките още искат да карат хората да ходят на място и да ти губят времето с други услуги които искат да ти продадат.
5 ( 5 / 5 )
Супер удобно за избора на кредити от всички продукти на всички банки. Спестява много време и много обикаляне ...
4 ( 4 / 5 )
Сайта е много хубав и сравнението на месечните вноски и лихвите е много удобно но бих препоръчала да добавите и сравнение на застраховките защото месечните разходи за застраховки могат да формират голяма разлика в общата месечена вноска за ипотечните кредити.
5 ( 5 / 5 )
Има и други сайтове за кредити но тук е просто много изчистено и лесно за избор.
5 ( 5 / 5 )
Аз съм от хората които искат да знаят всички възможности които се предлагат. За това ми беше много трудно просто да отида в 1 или 2 банки и да изтегля кредит. Винаги искам да знам че получавам най-доброто за това ми харесва че тук виждам всички условия и мога лесно да избера най-изгодния кредит.
5 ( 5 / 5 )
Сайта е перфектен поздравления за хубавите статии и сравнението на кредитите.
5 ( 5 / 5 )
Благодарение на сайта си избрах кредит за рефинансиране на задълженията и за същата месечна вноска скъсих срока на кредита с 5 години като за цели период на ипотечния кредит ще спестя над 8 000 лв.
5 ( 5 / 5 )
Да хубаво е от време на време да се преглеждат офертите на всички банки защото последния път се оказа че си плащам 5% по-висока лихва от нормалната и никой нищо не ми беше казал от моята банка. Добре че един приятел ми каза и направих рефинансиране на кредита иначе с години щяха да си ме цакат по сто лева повече от нормалното ...
5 ( 5 / 5 )
Сравнението на лихвите и таксите на всички банки е много добро когато искам да знам дали моята банка не ме цака с топла бира :)
5 ( 5 / 5 )
Уникално сравнение на всички лихви и такси на всички кредити в страната.
5 ( 5 / 5 )
Аз съм банков служител и аз също ползвам сайта за сравнение на условията с другите банки. Наистина е много удобно когато клиента ми донесе оферта от друга банка да видя какви са всички условия не само лихвите.
5 ( 5 / 5 )
Благодаря за издействаните преференциални условия които успяхте да постигнете за мен! Много съм доволна както за свършената работа така и за парите които ще спестявам всеки месец благодарение на по-изгодните условия които получих в сравнение със стандартните лихви за тези кредити.
5 ( 5 / 5 )
Благодаря Ви за помощта. Много съм доволна за свършената работа.
5 ( 5 / 5 )
Кандидатствах за ипотечен кредит като получих селекция от най-изгодните кредити и заедно решихме кои банки са най-добри за мен. Получих много изгоден кредит и съм много доволен! Благодаря!
5 ( 5 / 5 )
Много приятно изглеждащ сайт!
5 ( 5 / 5 )
Калкулатора за изчисление на месечните вноски по ипотечните кредити е много полезен понеже си посочваш срока и сумата и виждаш директно какви са месечните вноски по искания кредит.
5 ( 5 / 5 )
Наистина спестява много време защото ако искаш да сравниш всички кредити в страната сигурно ще трябва да обикаляш три месеца и пак няма да си сигурен дали са ти представили всички допълнителни условия и изисквания.
5 ( 5 / 5 )
Доста е удобно за ползване защото хем мога да сравня лесно вноските в различните банки хем мога да разгледам и подробните условиия и параметри.
5 ( 5 / 5 )
Ходих в 3 банки и от никъде не ми разрешиха кредит. Тогава намерих вашия сайт и благодарение на вашите препоръки получих кредит от друга банка за което съм много доволен.
5 ( 5 / 5 )
От тук си намерих кредит за рефинансиране на ползваните кредити тъй като предишната банка просто отказа да ми намали лихвите.
5 ( 5 / 5 )
Сайта е много удобен и полезен! Много съм доволен от това че можах да си намеря най-изгодния кредит за обединяване на потребителските ми кредити които ползвах!
5 ( 5 / 5 )
Перфектно е за сравняване на отделните условия по кредитите.
5 ( 5 / 5 )
Отлично свършена работа! Много съм доволен!
5 ( 5 / 5 )
Много съм доволен от услугите на консултантите и много благодаря за съдействието.
5 ( 5 / 5 )
Благодаря за полезната информация и за съдейстието да получа кредит!
5 ( 5 / 5 )
Хубавото е че данните за кредитите са актуални защото банките постоянно сменят условията.
5 ( 5 / 5 )
Харесва ми че е лесно за ориентиране и много бързо се сравнява между безбройните кредити които се предлагат.
5 ( 5 / 5 )
Първоначално си мислех че просто ще отида в една банка и веднага ще ми разрешат ипотечен кредит тъй като съм на постоянен трудов договор ... Обаче ситуацията се оказа "плаващи пясъци" - дай тези документи донеси сега за имота имаш ли собствено участие дай поръчител ами ние не финансираме 100% айде сега плати за оценка ... и какво ли още не ... Добре че се разрових и намерих сайта на parite.bg защото точно щях да се отказвам! Много съм доволен защото за 1 седмица получих кредит на много по изгодни условия и без собствено участие!
5 ( 5 / 5 )
Страхотен сайт и много удобно сравнение.
5 ( 5 / 5 )
Идеята за кредитен калкулатор който показва месечните вноски във всички банки е страхотна! Поздравления за хубавия сайт и за професионалния екип.
4 ( 4 / 5 )
Може би трябва да добавите потребителски рейтинги за всяка една фирма за бързи кредити и за банките така ще бъде ясно дали тези условия се спазват и ще има реална обратна връзка от хората.
5 ( 5 / 5 )
Ако всички ползват услугите на сайтове като вашия и с мисъл си избират какви услуги да ползват тогава ще има истинска конкуренция както в цените така и в качеството на услугите на финансовите институции.
5 ( 5 / 5 )
Наистина е много трудно да обиколиш 20 банки и да разучиш безбройните им продукти и всевъзможните им ясни и неясни условия и изисквания. Представянето на синтезирана информация за всички кредити на едно място е много полезно за бързо сравнение а и за удобен детайлен преглед на условията.
5 ( 5 / 5 )
Отличен финансов портал за всеки който иска да разгледа на едно място всички кредити в страната и да си избере най-хубавите условия.
5 ( 5 / 5 )
Първоначално малко се притеснявах да кадидатствам за кредит онлайн но наистина се спестяват много нерви и излишно размотаване.
5 ( 5 / 5 )
Имах финансови проблемни преди време и по тази причина имам и лощо ЦКР за това не можех да получа нов кредит от моята банка. Подадох запитване в parite.bg и те ми предложиха вариант да получа нов кредит от друга банка като рефинансирах и другите си задължения и сега съм много доволна от условията и всичко е наред. Благодаря за помощта!
5 ( 5 / 5 )
Благодарение на Вашия сайт всеки месец си спестявам по 150 лв. благодарение на обединяването на задължинията по всичките ми потребителски кредити и договаряне на много изгодни за условия.
5 ( 5 / 5 )
Много полезно сравнение сте направили защото не е важна само лихвата а и всички останали такси застраховки пакети за сметки и всичко останало.
5 ( 5 / 5 )
Перфектно е за кандидатстване за кредит онлайн до сега си мислех че няма как да се спести досадното разкарване и чакане в банките.
5 ( 5 / 5 )
Случайна попаднах на сайта и просто реших да разгледам каква би била погасителната вноска по моя кредит и като видях колко пари мога да спестявам :)
4 ( 4 / 5 )
Пише че се получава онлайн кредит но реално пак се налага да се ходи в банката.
5 ( 5 / 5 )
Поздравления на екипа от професионалисти! Вижда се отличното познаване на кредитния пазар и детайлното познаване на всеки продукт!
5 ( 5 / 5 )
От тук си избрах бърз кредит на вноски и съм много доволен!
5 ( 5 / 5 )
Много бързо и лесно сравнение от всички кредити! Пожелавам усшех на сайта!
5 ( 5 / 5 )
Страхотен сайт. Поздравления.
5 ( 5 / 5 )
Наистина взех 400 лв. и върнах 400 лв. така както беше описано в сайта.
5 ( 5 / 5 )
Благодаря много за помощта определено ми бяхте много полезни.
5 ( 5 / 5 )
Първоначално кандидатствахме за ипотечен кредит в една банка но се оказа че се забавиха страшно много време и тогава подадох запитване в parite.bg които ми съдействаха за получаване на кредит много бързо и изгодно.
4 ( 4 / 5 )
Добре е да има много ясна информация дали може всеки да си избира къде да застрахова защото има банки които те задължавт да застраховаш имота в тяхна застрахователна компания и даже цените са по-високо от тези които мжое да се получат от няйкой застрахователен брокер.
5 ( 5 / 5 )
Определено много модерен сайт за сравнение на кредити със сигурност по този начин се спестява много обикаляне на банки и много загубено време.
5 ( 5 / 5 )
Подадох запитване за потребителски кредит и съм много доволна от получената помощ и консултации.
5 ( 5 / 5 )
От ПАРИТЕ.bg си избрах банка за рефинансиране на моите бързи кредити и съм много доволна защото ми се намали вноската и спестявам доста пари.
5 ( 5 / 5 )
Наистина страхотен loan marketplace от който на едно място можеш да намериш всичко за кредитите в страната както и удобно да сравниш всяко едно от изискванията и условията на банките.
5 ( 5 / 5 )
Това е начина наистина на едно място да видиш всички кредити и да им сравниш параметрите.
5 ( 5 / 5 )
Много ми харесва сравнението на кредитите понеже веднага може да се види каква е разликата в месечните вноски в различните банки.
5 ( 5 / 5 )
Ползвам сайта от много време и определено съм много доволна защото условията в банките се променят много бързо и ако някой е предлагал много изгоден кредит преди една година сега вече съвсем различни банки имат по-добри условия.
5 ( 5 / 5 )
Наистина много професионално поднесена информация и е много лесно за ориентиране защото при толкова много условия сигурно и професор по икономика може трудно да си избере кредит.