Обединяване на кредити

Posted by admin 29.01.2018 0 коментар(а)

Как да обедините задълженията си и да спестите време и пари?

 

Погасяването на кредити в няколко банки и кредитни компании може да се окаже бъде не само неудобно, но и скъпо и натоварващо.

 

Как да плащаш по-малко с получаването на кредит за обединяване на задълженията?

 

При обединяването на кредити се получава един нов потребителски кредит, с който се рефинансират или погасяват други стари задължения.

 

Защо да обединим старите си потребителски кредити?

 

Имате няколко бързи и потребителски кредити, които се е налагало да теглите преди време за различни случаи. С получаването на един по-голям потребителски кредит най-вероятно ще можете да получите много по-изгодни условия и да спестите значителни средства за целия период на погасяване. Ако преди време сте ползвали изгодни условия, може да се окаже, че в момента се предлагат много по-добри условия в друга банка или кредитна компания. Целта на обединяването на кредити е спестяване на лихви с получаването на по-изгодни лихви, намаляване на месечните вноски и улесняване на погасяването.

Най-важното е да не плащате излишни пари, защото със сигурност може да намерите и по-приятни начини за използване на спестените суми от обединяването на кредитите при по-изгодни условия.

 

 

Обединяване на потребителски и бързи кредити в няколко стъпки:

 

  • Разгледайте актуалните оферти за кредитите за обединяване и рефинансиране на бързи и потребителски кредити, за проверите какви условия можете да получите и как можете да намалите разходите си.
  • В нашата платформа можете да сравните актуалните лихви, такси и параметрите във водещите банки и кредитни компании в страната.
  • Вижте кредитните оферти за нови кредити преценете какво ще спечелите при обединяване на задълженията.
  • Използвайте нашия "Калкулатор за рефинансиране на кредити", за да калкулирате какво можете да спечелите от намаляване на лихвите и обединяването на задълженията.

 

Всички продукти за обединяване на заеми

 

Информация за потребителските кредити за обединяване и рефинансиране:

 

Голяма част от кредитните институции имат продукти за обединяване на кредити, като за тях се използват различни наименования: "Потребителски кредити за обединяване на задължения", "Потребителски кредит за рефинансиране на други кредити", "Кредит за рефинансиране", "Кредит за рефинансиране на задължения", "Кредити за обединяване на задължения онлайн" и други. Почти всички нови потребителски кредити могат да послужат за обединяване на кредити, освен специално направените продукти за обединяване на потребителски и бързи кредити.