Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Нови бързи кредити

Бързите кредити са добиват все по-голяма популярност на българския пазар, като статистиката показва, че з последните 2 години, бързото микрокредитиране расте с двуцифрени темпове. Всичко това има своето логично обяснение.

 

Нови фирми за бързи кредити

Само за едно десетилетие услугата финансиране от фирма за бързи кредити в България се превърна от напълно непозната дейност във феномен на пазара за потребителски кредити онлайн. Причините са няколко, но най-важната е свързана с бързината и удобството всеки, който отговаря на изискванията да получи спешен заем. В началото бързите кредити започнаха неубедително, не бяха малко случаите на необслужени кредити, на проблемни взаимоотношения, на недоверие от страна на хората към небанковите кредитни институции, въпреки предимствата на бързото кандидатстване и одобрение. Постепенно обаче, заради гъвкавостта на самите изгодни бързи заеми нещата се промениха и това се вижда в официалните статистически данни за развитието на тези услуги. Промениха се няколко неща от началните години, в които тези нови бързи кредити навлизаха постепенно на пазара. Тези промени доведоха до актуалните причини за същинския подем на бързото кредитиране:

 

Гъвкави кредитни продукти – възможност за индивидуален избор на сума, погасителна вноска, крайна цена и срок на погасяване: кредит до заплата; мини кредит в малки по-размер сума, кредити в по-големи суми близки до банкови потребителски кредити

Избягването на банковите услови и правила, както и на постоянните предизвикателства, които съпътстват кредитирането от банкови институции;

Съобразяване с нуждите на хората и голямо разнообразие от ситуации, в които бързите кредити помагат; институционална легитимност (всяка небанкова фирма за бърз кредит може да бъде проверена в БНБ регистър); възможност за избор от повече фирми.

 

Сравнение на най-новите оферти

 

Всички най-нови оферти на фирмите за бързи заеми:

 

 

Подай искане за бърз кредит онлайн

Изберете от всички актуални оферти и кандидатствайте онлайн.

 

Развитие на фирмите за бързи кредити

Все повече нови бързи кредити. Тоест отпускане на бързи заеми според индивидуални ситуации; бързи кредити изградени на финансов план; разширяване на пазара. Статистиката показва не само този подем и навлизането на нови бързи заеми на пазара, но показва, че това е свързано и с растежа на икономиката. Доходите на хората са по-високи, безработицата е по-малко като проценти, доверието между кредитори и кредитоискатели също е подобрено. Всичко това показва, че колко по-добра е икономическата среда, толкова повече бързите мини кредити, ще се радват на популярност сред хората и ще бъдат алтернатива за тях в най-различни спешни или в добре премислени ситуации.

 

 

Сравни и избери