Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Кредити за моряци

Преференциални кредити за моряци


Финансовите институции предлагат облекчена процедура при разглеждане и одобрение на кредити за моряци – минимални изисквания за документи и бърз отговор. Достатъчно е да представите освен личната си карта, извлечение от сметката, по която се извършва превода на работната заплата и копие на моряшкия паспорт. Одобрението е в рамките на 1-2 часа. Тъй като тези кредити се считат за ниско рискови се прилагат преференциални ценови условия и по-дълъг срок на погасяване.

 

Ипотечни кредити за моряци


Ако искате да закупите жилище или имот и сте моряк, то може да се възползвате от специални предложения за ипотечни кредити за моряци. За разлика от стандартните ипотечни кредити, ползвайки кредитният продукт за моряци, ще може да договорите по-добри ценови параметри, както в лихвата, така и по отношение на таксите по кредита. Също така ще имате възможност да договорите преференциални цени за банково обслужване – такса за превод на средства, такса за теглене на каса, индивидуални лимити по дебитна и/или кредитна карта и други в зависимост от нуждите Ви. Възможността за цялостни преференции за кредитиране и за банково обслужване не е за пренебрегване, тъй като може да намали значително разходите Ви към банката.
Ако отправите запитване към нас, безплатно ще Ви консултираме какви са възможностите да получите най-благоприятната оферта за ипотечен кредит. Ще обсъдим възможностите за финансиране, ценовите условия и как да минимизираме потенциални рискове в сделката.

 

 

Банкови потребителски кредити за моряци


При необходимост от потребителски кредит, моряците се ползват с редица предимства. Едно от тях е изключетлно високият максимален размер на кредита – до 75 000 лв. Няма изискване за задължителен превод на работната заплата по сметка в банката, но в случай, че се превежда, то се ползват допълнителни ценови отстъпки.
Високият максимален допустим размер на потребителски кредит позволява средствата да бъдат използвани, както за ремонт и обзавеждане, така и за обучение, почивка или рефинансиране на съществуващи задължения.
Ако не може да изберете конкретна оферта, отправете запитване при нас, за да направим сравнение и изберем преференциална и подходяща оферта за Вас.

 

 

Бързи онлайн кредити за моряци


В случай на непредвидени разходи, моряците могат да ползват бърз кредит. Кандидатства се онлайн и сумата може да бъде получена в рамките на 1 час. Финансирането на моряци се характеризира с бързина и без излишни документи.
Бързо и лесно при нас може да сравните оферти между няколко банки и да подадете онлайн запитване.

 

 

Вижте къде са най-изгодните оферти, калкулатори и полезни инструменти

 

 

 

Консултация за ипотечен кредит

 

 

Полезни кредитни калкулатори

 

 

Калкулатор за изчисление на ГПР

 

 

Какъв заем можете да получите?

 

 

Кои банки отпускат най-изгодните ипотечни кредити:

 

 

Оферти за банкови потребителски кредити:

 

 

Бързи кредити - заяви онлайн:

 

 

Безплатно съдействие за ипотечни кредити