Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Кредити за бременни

 

Какви кредити можете да получите по време на бременност или в майчинство?


Предлагат ли се кредити за бременни и на какви условия следва да отговаряте? Винаги има варианти за получване на кредити, като от значение е каква сума желаете да получите, за какъв срок, дали искате да бъде от банка или компания.


Знаете, че банките трудно отпускат кредит по време на майчинство! За това следва предварително да обмислите плановете си и да получите кредит своевременно и в съответствие с очакваните доходи.

 

От голямо значение е какъв кредит искате да получите?

 

- За по-малък кредит с кратък срок за погасяване може да вземете кредит от кредитна компания за бързи кредити – като имате предвид, че лихвите са по-високи и това е вариант само за суми до 500, 1000 или максимум 2000 лв. в зависимост от разполагаемите доходи (тък като за по-големи суми разликата в оскъпяването е голяма и е по-добре да изберете банков кредит).

 

- За по-голям потребителски кредит по време на бременност, като например за кредит за ремонт или други нужни, може да се насочите към потребителски кредит от банка. Бихте могли да получите такъв кредит, ако сте на постоянен трудов договор и все още сте в начална бременност, тъй като по време на майчинство банковото кредитиране е ограничено от голяма част от банките. Разбира се, вариант е за един такъв потребителски кредит да кандидатства съпруга или приятеля, с когото живеете на семейни начала.
 

- За ипотечен кредит – при покупка на жилището по време на бременност съвместно със съпруг или приятел, отново е вариант да се вземат предвид общите доходи на семейството. Желателно е да кандидатствате предварително, докато сте на работа, за да можете да докажете доходи от трудови правоотношения. Разбира се, при високи доходи на съпруга или приятеля отново може да се получи кредит, ако се осигурява достатъчно висока степен на покритие на погасителните вноски с наличните доходи на домакинството. При всички случаи, обаче следва да съобразите каква ще бъде реалната промяна на доходите за периода на майчинството, както и как ще се променят разходите, за да можете да обслужвате кредита си напълно редовно и свободно.

 

 

 

Консултация за ипотечни кредити

 

 

Полезни кредитни калкулатори

 

 

Калкулатор за изчисление на ГПР

 

 

Какъв заем можете да получите?

 

 

Кои банки отпускат най-изгодните ипотечни кредити:

 

 

Оферти за банкови потребителски кредити:

 

 

Бързи кредити - заяви онлайн:

 

 

Безплатно съдействие за ипотечни кредити