Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Кредит за лечение

Търсите кредит за лечение в страната или чужбина?


Вижте къде можете да получите най-изгоден кредит за лечение в зависимост от желаната сума. Разгледайте условията и допълнителна информация за бързите и банковите потребителски кредити за лечение и медицински процедури

 

Бърз кредит за лечение


Ако се нуждаете от кредит за лечение и парите са Ви необходими в кратък срок, то е добре да проучите възможността за ползване на бърз кредит. Ще получите средствата в рамките на няколко часа. Ако условията не са достатъчно благоприятни за Вас, бихте могли да изтеглите кредита, защото Ви е необходим спешно. В момента, в който не сте притиснати от времето може да разгледате възможности за рефинансиране при по-изгодни условия. Бързият кредит дава удобство от гледна точка на разполагане със средствата на момента, което не е за пренебрегване.
При нас може да разгледате всички оферти и да кандидатствате за приоритетно одобрение.

 

 

Потребителски кредит за лечение


Нуждаете се от по-голяма сума пари за лечение и искате да ползвате банков кредит, който не би Ви натоварил излишно с допълнителни разходи. Тогава може да подадете искане за потребителски кредит за лечение. Като първа стъпка може да се обърнете към банката, където си получавате работната заплата. Всяка банка дава преференциални условия, когато работната заплата се превежда по сметка, а ако работодателят Ви е корпоративен клиент на банката, тогава може да се възползвате от редица допълнителни облекчения.
Задължително обсъдете с кредитния консултант за какво ще бъдат използвани средствата от кредита. Когато става въпрос за лечение, банката е възможно да направи отклонение от стандартните параметри. При обсъждане на искането Ви, кредитния консултант ще Ви даде информация от какво може да се възползвате като облекчение в конкретния случай.
Разгледайте всички оферти в кредитния ни портал и изберете най-изгодния вариант на финансиране.

 

 

Кредит за лечение в чужбина


Ако Ви е необходима по-голяма сума за лечение в чужбина трябва да предвидите време за разглеждане и одобрение на кредита. При подобен случай искането Ви ще бъде разгледано по стандартната процедура и може да отнеме 2-3 дни, а ако има специфика в искането Ви и се налага одобрение и на изключения, то тогава решение по кредита може да получите в рамките на 5 дни. Ето защо, ако факторът време е от решаващо значение, то трябва да набавите много бързо исканите документи, за да бъде разгледан кредитът в по-кратък срок.
При кредит за лечение в чужбина освен документи за дохода ще е необходимо да представите и медицински документи заключения, които Ви насочват в конкретна болница или страна, както и информация за сумата на лечение. Необходимо е да сте се свързали с болницата, където ще се извършва лечението и да представите финансовите условия, които е калкулирала.
Възможно е след одобрение на кредита и подписване на договора, банката да преведе дължимата сума по сметка на болницата. Тъй като ще се касае за валутен превод и таксите не са никак малки, може да обсъдите възможността превода да бъде извършен без такса или с минимална такава като се има предвид, че парите се ползват за лечение. Разбира се, предварителната Ви уговорка с банката е, че тази преференция ще е еднократна и ще се отнася само и единствено за превода на средствата за лечение. По този начин е възможно да постигнете одобрение превода да бъде извършен без такса.

 

 

Кредит за лечение с / без доказване на доходи или с лоша кредитна история


Кредитите за лечение се отпускат по стандартния процес, т.е. с доказване на доход. Ако желаете да получите кредит за лечение без доказване на дохода трябва да се обърнете към небанковите финансови компании, за да кандидатствате за бърз кредит. Там може да получите средствата само срещу лична карта и без обследване на дохода. Това разбира се ще рефлектира върху лихвата, тъй като няма да имате възможност да договорите преференциална цена.
Вижте всички възможности за получаване на кредит в кредитния ни портал и отправете запитване за безплатна консултация. Ще обсъдим възможностите за получаване на кредит с и без доказване на доход, както и ще изберем най-изгодния вариант за Вас.
Обръщайки се към банкова институция ще кандидатствате по стандартния процес. Предоставяте необходимите документи, банката извършва конкретните проверки и взема решение. Разбира се, задължително трябва да имате „чиста“ кредитна история. Независимо, че ще теглите кредит за лечение, това условие не се пренебрегва.
Все пак, ако сте допускали във времето закъснение по кредит и причината за това е обяснима, то може да представите пред банката документ удостоверяващ, че допуснатото просрочие не е по Ваша вина. Когато причини за допуснато просрочие са техническа грешка от страна на банката при подаване на информация към Централния кредитен регистър, или поради промяна на сметката, по която си получавате работна заплата, или събрана годишна такса по кредита, за която не сте своевременно уведомен и наличните средства по сметката са погасили таксата, а за месечната вноска не са достигнали пари, то всичко това може да бъде обяснено и доказано. В тези и други подобни случаи, дори кредитната Ви история да е лоша, то банката би могла да разгледа искането Ви.
Обърнете се към нас като подадете онлайн запитване, за да Ви помогнем в избора на финансова институция и да обсъдим възможностите да получите кредит при изгодни условия.

 

 

Вижте сравнение на всички кредити, калкулатори и полезни инструменти

 

 

 

Консултация за ипотечен кредит

 

 

Полезни кредитни калкулатори

 

 

Калкулатор за изчисление на ГПР

 

 

Какъв заем можете да получите?

 

 

Кои банки отпускат най-изгодните ипотечни кредити:

 

 

Оферти за банкови потребителски кредити:

 

 

Бързи кредити - заяви онлайн:

 

 

Безплатно съдействие за ипотечни кредити