Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити за студенти

Когато сте студент не са една или две ситуациите, в които може да изпаднете във финансово затруднение. Вижте предимствата на бързи заеми за студенти, за какво да внимавате и как бързо да се ориентирате към най-изгодните предложения между всички оферти на фирмите за бързи кредити.

 

Бързи заеми за студенти

 

Това, което е важно да знаете е, че бързите кредити се предлагат от финансови компании, които осъзнават, че студентите също имат нужда от финансова помощ и биха могли да ползват бързи потребителски заеми за период от няколко месеца до 2-3 години.

 

Условия за кандидатстване за бърз студентски кредит

 

За да кандидатстват за бързи заеми, студентите трябва да са навършили 18 години, да имат лична карта; като общо изискване е да имат регулярен доход от почасова работа, от работа на граждански или трудов договор, фрийленсърска работа или други регулярни приходи. При положение, че сами не могат да се възползват от този заем, техните родители могат да им помогнат.

 

Изисквания за получаване на бърз заем от студенти

 

Понеже става дума за малки бързи кредити, правилата са ясни: минимум документи; кандидатстване онлайн или в офис на кредитната компания; много бързо одобрение и лесно получаване на парите в брой, по сметка или в офис на Easy Pay. Срокът за погасяване е по-кратък, лихвения процент е гарантиран със закон. Първи бърз кредит може да се тегли без лихва при избор на подходяща компания.

 

Какво е предназначението на бързите студентски заеми?

 

Студените може да се нуждаят от пари в най-различни направления, но най-важните и често срещани са: плащане на такса за поредния семестър, за курсове и обучения, за покриване на плащане на наем или за битови разходи и много други.

 

Предимства на онлайн бързите парични заеми за студенти

 

Първото предимство е още една стъпка в придобиването на самостоятелност. Избягвате неприятни разговори с близки и роднини, като им търсите кеш пари. Вие сами избирате и не дължите обяснение на никого.
Второ предимство, което важи за всички хора търсещи бързи кредити – избягване на банковите институции и техните утежнени правила за кредити като вариант за потребителски заем. Плюс това банките не са много ‘гостоприемни’ за студенти, когато нямат трудов договор от минимум 6 месеца.
Третото предимство е свързано с това, че не губите време. Можете да се възползвате от бърз кредит онлайн, като улеснената процедура по кандидатстване и одобрение се случва в рамките дори само на половин ден. Отделно от това, можете да направите сметката си на кредитен калкулатор от вашия личен лаптоп, смартфон, таблет и да кандидатствате напълно подготвен за това, което ви очаква като погасителни вноски, срок и крайна цена на кредита.
Четвъртото предимство е в гъвкавостта на бързите заеми за студенти. Вече изброихме в колко различни и важни за вас посоки можете да насочите парите.

 

Съвет преди теглене на бърз студентски кредит

 

Нашите препоръки са внимателно да премислите решението си – ако теглите кредит да бъде за приоритетни и полезни зползвайте парите по предназначение и само за важни разходи и покупки, като предварително отчетете и как ще се справите с погасяването на вноските с месечните си постъпления.

 

 

Онлайн бързи кредити

 

 

Варианти за получаване на бързи студентски кредити и заеми за образование: