Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити с ниски лихви

Кои са бързите кредити с най-ниски лихви?

Истината е, че един бърз кредит може да бъде изгоден, ако желаната сума е сравнително малка и за сравнително кратък период от време.

 

Виж нашето сравнение на всички кредити и избери най-изгодния за теб

 

Вид кредитВиж и заяви
Бързи кредити с месечни вноскиВземи кредит
Бързи кредити до заплатаВземи кредит
Бързи кредити без поръчителиВземи кредит
Бързи кредити без доказване на доходиВземи кредит
Бързи кредити при влошена кредитна историяВземи кредит
Бързи кредити с 0% лихваВземи кредит
Кредити за обединяване на бързи кредитиВземи кредит
Всички бързи кредитиВземи кредит

 

 

Кога бързите кредити са наистина изгоден вариант в сравнение с банковите потребителски кредити?

Бързият кредит е дори по-евтин от банковите кредити, ако ползвата сума е до 400-500 лв. с погасяване до заплата или до 1000-2000 лв., ако погасяването е до няколко месеца.

При по-големи суми над 2500-3000 лв. заемите от фирми за бързи кредити би следвало да бъдат с възможно най-краткия срок за погасяване, който не обременява месечния ви бюджет.

 

Кои са най-изгодните бързи кредити?

Българското законодателство ограничава фирмите за бързи кредити с максимален годишен процент на разходите от 50%.
Когато се каже, че лихвата по един кредит е 50% това изглежда повече от плашещо, но истината е, че когато сумата е малка и се погасява за кратко време, лихвите са по скоро символични.
Например, за получаване на кредит от 300 лв. с годишно оскъпяване от 50% и погасяване за 1 месец, вие ще платите едва 12.50 лв. и общата сума за връщане ще бъде 312.50 лв.
Това нормативно ограничение, доведе до въвеждането на допълнителни такси и неустойки, които фирмите за бързи кредити въведоха, т.е. реално истинската цена на кредита е свързана с допълнителните такси за гаранции или за услуги, като например такса, ако не желаете да имате поръчител или такса за допълнителна гаранция.


Кои реално са най-евтините кредити онлайн?


Нашата препоръка за избор на най-изгоден бърз заем е да сравнете кредитите от компаниите, които сте харесали и сравнете сумите за погасяване, заедно с включените такси.

 

Промоции на първи бърз заем с 0 лихва


Сред най-изгодните оферти са познатите промоционалните кредити до заплата под формата на първи безлихвен кредит и специалните оферти за лоялни клиенти.
Безлихвените бързи заеми до заплата целят привличане на нови клиенти, като офертите са напълно реални и ако вземете 400 лв. наистина връщате точно 400 лв. и без излишни оскъпявания.
Други изгодни варианти са преференциалните условия за коректни платци, както и някои промоционални кредити с награди, бонуси и допълнителни подаръци в определен промоционален период.

 

Сравни всички бързи кредити

 

Какви са другите вариантите за ниски лихви?

За малки суми бързите кредити определено са предпочитан вариант по няколко причини: банките не предлагат суми под 500-1000 лв. под формата на потребителски кредити, процедурата по разрешаване и усвояване на кредита е много опростена и няма нужда от трудови договори, поръчители и други документи, като дори някои откомпаниите предлагат финансиране и на хора с лошо ЦКР или влошена кредитна история.
За хора с добра кредитна история, сравнително добри официални доходи с постоянен договор, алтернатива са и банковите кредити, които са с по-ниски лихви. Това е предпочитан вариант за суми над 5000-10000 лв. и с по-дълги периоди за погасяване.

 

Виж сравнение на всички бързи кредити и заяви онлайн: