Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити от заложни къщи

На всеки може да се случи да изпадне във финансово затруднение, но ситуацията става още по-тежка, ако не може да получи финансиране от банки или други финансови компаниии. В такива случай, може да си помислите за получаване на бърз кредит от заложна къща. Има ли алтернатива?

 

При положение, че имате достъпна, гъвкава и легитимна услуга като бързите кредити, просто забравете риска свързан със заложните къщи.

 

Често хората се оказват в много неизгодно положение след като са взели пари от заложна къща, като има опасност да се разделят със заложените активи, да попаднат в клопката на лихварството и т.н.

 

Бързите кредити са продукти от легитимни финансови компании, които отпускат средства при ясни правила, условия и изисквания.

 

Този вид кредитиране има много предимства, като се предлагат дори заеми без доказване на доходи, при влошена кредитна история, без поръчители и т.н. Първото предимство е, че можете да кандидатствате онлайн. Заявката става с лична карта, а дори при първи кредити от дадена кредитна компания, може да получите бърз заем с лихва 0%. При положение, че нямате задължения към банки и други кредитни институции, одобрението става много бързо, а парите можете да получите още в рамките на същия ден.

 

Виж и заяви кредит за 1 минута 

 

Вид кредитОдобрениеВиж и заяви
Бързи кредити с месечни вноскидо минутиВземи кредит
Бързи кредити без поръчителидо минутиВземи кредит
Бързи кредити без доказване на доходидо минутиВземи кредит
Бързи кредити при влошена кредитна историядо минутиВземи кредит
Заем срещу обезпечение30 минутиВземи кредит
Всички бързи кредитидо минутиВземи кредит

 

Защо ползването на бърз кредит е по-добър вариант от заема от заложна къща?

 

Отпускането на бързи мини кредити е регламентирано със законови процедури и всяка компания в този бизнес е регистрирана в кредитен регистър на БНБ. Освен това, компанията е длъжна да ви предостави своите общи условия, дори да кандидатствате онлайн. Взаимоотношенията се уреждат с договор, в който ясно са посочените какви са правомощията на кредиторите и вашите като кредитополучател.

 

Рискове и предпазни мерки

 

  • Високи лихвени проценти: Въпреки бързината и лесното одобрение, бързите кредити от заложни къщи обикновено се съпътстват от по-високи лихвени проценти. Кредитоискателите трябва да бъдат внимателни и да преценят своите възможности за възстановяване.
  • Загуба на залог при невъзможност за погасяване: Ако клиентът не може да погаси заема, съществува риск от загуба на предоставения залог. Този риск подчертава важността на отговорното теглене на пари.
  • Важността на прозрачността в договора: Преди подписване на договора, клиентът трябва да се увери в прозрачността на условията. Само чрез разбиране на всички аспекти на договора може да избегне нежелани последици.

 

Какъв вид залог се приема?

 

При заемите от заложни къщи обезпечението обикновено включва предмети със значима стойност, като злато, сребро, бижута, електроника или други ценности. Заложната къща приема тези предмети като залог от кредитополучателя. Важно е да се отбележи, че стойността на предоставения залог играе ключова роля при определяне на сумата на заема. При невъзможност за погасяване на заема в установения срок, заложната къща има право да продаде предметите, представляващи залог, с цел покриване на неплатената сума. Затова е важно да се разберат условията на заема и задълженията на кредитополучателя преди да се прибегне към този вид финансиране.

 

Бързи кредити за обединяване на задължения и големи кредити без доказване на доходи и срещу ипотека?

 

Ако имате доходи, които не можете да докажете с документи, вижте и предложенията за заеми без трудов договор с ипотека на недвижимо имущество, вместо да ползвате услугите на заложни къщи и лихвари.

 

 

Фирми за бързи заеми

 

 

Всички оферти за онлайн бързи кредити: