Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити от банки

Бързи кредити от банки онлайнПоследните години растежа в сегмента на бързите кредити накара много от банките да преоценят възможностите свързани с бързината на разрешаването и усвояването на потребитеслките кредити, както и за възможностите за кандидатстване онлайн. Все повече банки се стремят да оптимизират и забързат времето от кандидатстване до получаване на сумата.

Може да се каже, че съществуват и бързи потребителски кредити, като в някои банки одобението е още същия ден, а на следващия ден може да бъде подписан договор за кредит и в рамките до 2-3 дни сумата да бъде получена.
Разбира се, съществуват и някои условности свързани с изискванията на банките, т.е. бързите потребителски кредити са наистина бързи, ако имате постоянен трудов договор, осигурявате се от дълго време имате непрекъснати осигурителни права, добра кредитна история и т.н. Изключително рядко можете да получите бърз кредит, ако имате проблемна кредитна история или работите без постоянен договор (при нова работа, при граждански договори, доходи от фрийленсърство и други.)

Ползването на бърз потребителски кредит от банка категорично е полезно, когато искате да ползвате по-голяма сума за по-дълъг период от време.
В тези случаи банковия кредит е за предпочитане, тъй като традиционно цените на банковите кредити са по-ниски.
Разбира се, ако желаете да полвате по-малка сума до заплата или предвиждате погасяване до няколко месеца или максимум година, може да предпочетете ползването на бърз кредит от кредитна компания, тъй като банките рядко предлагат потребителски кредити под 1 000 лв. Освен това за малки суми таксите в банката може да бъдат високи от фирмите за бързи кредити.
На кратко - за правилен избор е добре да сравните крайната цена или общата сума, която трябва да погасите в банка и в избрана компания за бързи кредити.

Нашите препоръки:
Ако желаете да получите голям потребителски кредит с дълъг период на погасяване е желателно да кандидатствате в избрана банка.
Ако искате да ползвате малък бърз кредит за краткък период от време или до заплата, може да ползвате услугите на доказата кредитна компания.
Ако отговаряте на всички изисквания на банките и не бързате много, може да ползвате банков кредит.
Ако не отговаряте на изискванията на банките, искате да си спестите представянето на трудов договор, допълнителни споразумения и служебни бележки, може да ползвате бърз кредит с месечни погасителни вноски.
От най-голямо значение за вземане на решение е крайната цена, която бихте платили за желания кредит, дали отговаряте на всички изисквания, имате ли готовност за представяне на нужните документи и времето, за което желаете да получите сумата.