Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Предварително одобрение за ипотечен кредит

Предварително одобрение – какви са възможностите?

 

Необходима ви е предварителна информация ще бъдете ли одобрени за ипотечен кредит? Искате да купите жилище и се интересувате ще може ли да получите ипотечен кредит? Една част от банките предлагат предварително разглеждане на искане за кредит.

 

 

 

Какво представлява предварителното одобрение?

 

Целта е да имате одобрение на лимит за ипотечен кредит, за да бъдете спокойни, че може да получите финансиране. Ако не сте харесали конкретно жилище или имот, който искате да закупите, но искате да знаете дали ще получите кредит, то едно предварително одобрение ще бъде във ваша полза. Ще получите решение на база доходите и кредитната си история. След като намерите конкретен имот, ще се направи пазарна оценка и ще се разгледа кредита за окончателно одобрение.

 

С други думи, ще се разгледа обезпечението и покритието на кредита. Така процеса по одобрение ще бъде завършен и ще може да пристъпите към подписване на договор за кредит и изповядване на сделката.

 

Какви са условията при предварително одобрение?

 

Банките, които предлагат такава опция не начисляват такса за разглеждане на документите. Предварителното одобрение е валидно 2-3 месеца. Всяка банка определя конкретен срок на валидност. Ако получите одобрение, то в този срок ще може да се възползвате от него.

 

Параметрите, при които е одобрен кредита по отношение на ценови условия са договорени и са валидни в посочения срок. Възможно е при разглеждането за окончателно одобрение да бъдат поставени и допълнителни условия. Това е така, тъй като при окончателното разглеждане банката има пълната информация по искането – включително и обезпечението. Само след наличие на всичко необходимо може да се вземе окончателно решение за отпускане на кредита.

 

За какво е необходимо предварителното одобрение?

 

С подобно одобрение ще бъдете наясно може ли да получите кредит и при какви условия. На база на доходите банката ще определи лимит за кредита. След като сте наясно със сумата на кредита, който може да бъде отпуснат, ще може да търсите и имот до тази сума. Така няма да си губите времето в търсене на жилище, след което да установите, че не може да получите желания размер кредит.

 

Ето защо, при условие, че не заплащате такса за предварително одобрение може да се възползвате от тази възможност. За целта трябва да проучите кои са банките предоставящи тази услуга и да разгледате офертите им. След като се спрете на конкретна банка следва да подготвите необходимите документи за дохода и да подпишете искане за кредит.

 

Ние ще ви бъдем от полза, ако отправите запитване в сайта ни. Ще ви помогнем да получите най-добрите оферти, ще направим сравнение и ще договорим индивидуални условия. Ще спестите много време и ще получите най-изгодните условия по кредита, за да закупите желания дом.

 

Най-изгодните ипотечни кредити

 

 

Предложения за кредити с лесно разрешение:

 

Виж всички кредити и заяви онлайн

 

Полезни кредитни калкулатори

Погасителните планове

 

 

Калкулатор за изчисление на ГПР

 

 

Какъв заем може да ми бъде отпуснат?

 

 

Кои банки отпускат най-лесно ипотечни кредити:

 

 

Заяви получаване на бърз заем:

 

 

Безплатна консултация за ипотечен кредит

 

 

Небанков ипотечен кредит