Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Кредити с ипотека

Кредити обезпечени с ипотека на недвижим имот

 

Искате да изтеглите ипотечен кредит с много изгодни условия? За тази цел трябва да разгледате предложенията на всички банки, както и действащите промоционални оферти. След това да сравните параметрите, да проведете предварителни разговори с избрани банки и след това да вземете решение към коя банка да се насочите. Само по този начин може да сте сигурни в решението си.

 

Всичко това ще ви отнеме много време. Но ние ще го направим за вас безплатно след като отправите запитване в нашия сайт. Ще се свържем с вас, за да обсъдим искането, след което ще ви представим офертите на всички банки. Ще коментираме възможностите за получаване на най-изгоден заем и ще изберем най-добрата оферта.

 

 

 

Как се отпуска кредит срещу ипотека?

 

Ако имате собствен имот и искате да го ипотекирате, то трябва да се насочите към т. нар. нецелеви ипотечни кредити. Тези кредити се различават от стандартните ипотечни кредити именно поради това, че се ипотекира собствен имот или имот на трети лице, а не се закупува имот с кредит. Какви са стъпките за получаване на такъв кредит?

 

  • Потърсете оферти и направете сравнение на условията – калкулирайте всички разходи по кредита, както и разходите по вписване на ипотека;
  • Информирайте се за ориентировъчните цени и евентуална пазарна оценка на вашия имот – пазарната оценка е един от най-важните елементи при определяне сумата на кредита;
  • Договаряне на условия по ипотечен кредит – опитайте се договорите индивидуални условия за ипотечен кредит;
  • Набавяне и подаване на документи – поискайте пълен списък с документи и подайте всички изискани от вас едновременно с подаване на искането за кредит. Само така ще спестите време и ще скъсите срока за разглеждане и отпускане на кредита;
  • Подписване на договор за кредит – поискайте от банката предварителен договор за кредит, който е оформен с условията съгласно одобрението. Разгледайте внимателно всички клаузи, включително и общите условия, консултирайте се и едва след това подпишете документите;
  • Изповядване на сделка – преди да отидете при нотариус си отделете време, за да прочетете ипотеката. Ако има неясно съдържание, обсъдете с нотариуса или с юриста на банката. Трябва предварително да се убедите и да знаете какво подписвате отивайки при нотариуса. Също така предвидете и сума за плащане на таксите при нотариус;
  • Усвояване на кредита – след вписване на ипотеката, Агенция по вписванията издава удостоверение за тежести. Нотариуса го получава и го осигурява в банката. След като банката се убеди, че вписаната ипотека е съгласно изискванията и вие като кредитополучател сте изпълнили всички условия за усвояване, ще отпусне средствата от кредита по сметката ви.

 

Всяка една от изброените стъпки е свързана с определени особености. Трябва да отделите време и внимание на всяка една от тях, за да не останете неприятно изненадани в процеса на отпускане на кредита. Най-лошият сценарий ще бъде, ако подобен пропуск доведе до загуба на още време и пари. За да бъдете уверени и спокойни в целия процес по отпускане на ипотечен кредит, ползвайте нашите безплатни услуги. Ще получите професионално съдействие, като заявите безплатна консултация. Така ще спестите, и време, и пари.

 

 

Заяви безплатна консултация >>>

 

Възможен ли е заем срещу ипотека?

 

Ако отговаряте на изискванията на банката, то няма причина да не бъде отпуснат заем срещу ипотека. Няколко са важните елемента, които разглеждат банките и на базата на тях вземат решение за отпускане на кредит:

  • Кредитоспособност – разглеждат се доходите и тяхната достатъчно, за да обслужвате кредита без затруднения;
  • Обезпечение – за размера на кредита е определяща и пазарната оценка на имота.
  • Кредитна история – да не са допускани просрочия и закъснения по кредити и лизинги.

 

За банките този вид кредити са по-рискови и съответно са по-рестриктивни по отношение на изброените параметри. Обикновено при тези кредити се финансира по-малък процент от пазарната оценка. Затова, ако целта е да получите възможно най-голям размер кредит, то трябва да отчетете този факт. Точно поради тази причина, както споменахме по-горе трябва да направите сравнение не само на ценовите условия, но на цялостните оферти и да изберете банка, която най-много се доближава до изискванията, които имате.

 

Ние ще ви консултираме по всички въпроси и заедно с вас ще изберем най-изгодната оферта.

 

Как да получите жилищен кредит с ипотека?

 

От търсене на жилище и оферта за кредит до получаването на кредита понякога минава доста време. Това е така, защото трябва да отделите достатъчно време, за да намерите жилището, което желаете, след това да намерите подходящата оферта за кредит, а и самият процес по разглеждане на документи и отпускане на кредита също отнема време. За да не губите много време, направете предварителна консултация с кредитен консултант. Така ще може да добиете представа за възможностите да получите жилищен кредит и условията, при които ще ви финансират. По този начин ще имате повече информация за възможния кредит като сума, което ще ви е ориентир и за търсенето на оферти за жилище. Освен това, намирайки подходяща оферта ще може много бързо да реагирате и капарирате имота.

 

Ипотека и кредит

 

Не забравяйте разходите по ипотеката. Често пъти се обръща внимание само на условията по кредита, но трябва да предвидите и вписването на ипотеката. Този разход не е никак малък и може да ви изненада неприятно в последния момент. Потърсете информация от нотариуса, при който ще бъде сделката, като трябва да уточните с банката какъв ще е материалният интерес, за да може да се изчислят и таксите.

 

Заявете консултация с нас и ще ви помогнем в целия процес по отпускане на кредита. Така ще бъдете сигурни, че не пропускате важен детайл, който може да ви струва много нерви и пари.

 

 

Безплатна консултация за ипотечен кредит

 

 

Ето някои предложения за кредити с лесно разрешение:

 

Виж всички кредити и заяви онлайн

 

Полезни кредитни калкулатори

Погасителните планове

 

 

Какъв заем може да ми бъде отпуснат?

 

 

Кои банки отпускат най-лесно ипотечни кредити:

 

 

Помощ при теглене на ипотечен кредит

 

 

 

Сравнение на условията по потребителските кредити:

 

 

Заяви получаване на бърз заем:

 

 

Небанков ипотечен кредит