Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Ипотечен кредит без доказване на доходи

Жилищни кредити без доказване на доход

 

Искате да изтеглите ипотечен или жилищен кредит, но без да доказвате доходите си? Как може да стане това и до колко изгодно е? За да отговорим на тези въпроси, трябва да сме наясно какви са възможностите за отпускане на такъв вид кредити и какви са условията. Има различни оферти на банките и небанковите финансови институции, но не е важно единствено, че отпускат ипотечни кредити без обследване на доход.

 

 

 

Отпускане на ипотечни кредити без доказване на доходи от банка

 

Банките задължително обследват доходите на кредитоискателите. Всяка банка има различна политика по отношение на доходите. Някои банки приемат само и единствено официалните доходи, като не вземат предвид допълнителните. Други банки, приемат допълнителните доходи, като ги намалят с определен процент, а трети приемат изцяло всички допълнителни доходи, като при някои банки не е нужно да бъдат доказвани. Така, че задължително трябва да направите задълбочено проучване за начина на отпускане на ипотечните и жилищни кредити от банките. Това ще отнеме много време, но ще ви спести много нерви и пари.

 

За тази цел ние ще ви помогнем, като направим сравнение на офертите на всички банки. Ще получите безплатна консултация и ще обсъдим всички възможности за получаване на най-изгоден кредит.

 

Заяви безплатна консултация >>>

 

Възможно ли е отпускане на кредит с ипотека без доказване на доход?

 

Банките не са толкова либерални по отношение на доходите, тъй като това е основният източник за погасяване на заемите, които отпускат. Затова, ако се интересувате от възможността за получаване на кредит срещу ипотека, то следва да се обърнете към кредитните компании за бързи кредити. Ипотекирате собствен или имот на трето лице и получавате кредит. Вижте и сравнете условията между всички фирми за бързи кредити за ипотека на имот без доказване на доход.

Ние ще направим това за вас, ако отправите запитване към нас. Ще ви съдействаме да получите най-изгодната оферта за ипотечен кредит.

 

Как се отпуска кредит с ипотека без доказване на доходи?

 

Това са т. нар. кредити срещу ипотека без доказване на доходи. Кредитните компании, отпускащи този вид кредити се ръководят от обезпечението. На база на предлаганото обезпечение определят и размера на кредита. Ако разполагате с имот, който може да бъде ипотекиран, то първата стъпка е да бъде направена оценка на имота. Оценките се изготвят от оценители, които спазват определени правила и следват конкретни методи на изчисление при извършване на оценката. Съгласно цената на имота се определя и размера на кредита.

 

Проучете предлаганите възможности за заем срещу ипотека без доказване на доходите. Разгледайте предложенията на кредитните компании, направете изчисления и сравнение между офертите. По този начин ще сте сигурни, че сте избрали най-подходящата оферта за искането си.

 

Бъдете много внимателни за цялостните условия, а не сама за лихвения процент. Проверете всички параметри – такси, изискване за обезпечение, процент финансиране, допълнителни условия. Все пак залагате имота си и при нарушение на условие или при невъзможност от изпълнение на изискване на кредитната компания, рискувате да загубите собствеността си. Особено внимателни бъдете и при определяне на начина на погасяване на заема.

 

Напълно безплатно ще ви съдействаме в избора на най-добра оферта за кредит и ще отговорим на всички въпроси, които са възникнали.

 

 

Безплатна консултация за ипотечен кредит

 

Най-изгодните ипотечни кредити

 

 

Ето някои предложения за кредити с лесно разрешение:

 

Виж всички кредити и заяви онлайн

 

Полезни кредитни калкулатори

Погасителните планове

 

 

Калкулатор за изчисление на ГПР

 

 

Какъв заем може да ми бъде отпуснат?

 

 

Кои банки отпускат най-лесно ипотечни кредити:

 

 

Сравнение на условията по потребителските кредити:

 

 

Заяви получаване на бърз заем:

 

 

Небанков ипотечен кредит