Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Кредити без такса за разглеждане

С развитието на бързите кредити на пазара се обособиха много и най-различни продукти. Някои от тях притесняват клиентите, защото изискват от тях да плащат различни видове такси. В този текст ще разгледаме как да проверите дали избраната небанкова фирма изисква някакъв вид такса и как да избирате кредити без такса за разглеждане.

 

Какви такси се свързват с бързото мини кредитиране

Когато кандидатствате в небанкова кредитна компания обикновено се изправяте пред условия и изисквания, които следва да покриете. В началните години на предлагането компаниите не изискваха допълнителни такси. С течение на времето, заради законови промени и други пазарни фактори, постепенно се появиха и компании, които изискват допълнително заплащане при кандидатстването.

 

В някои кредитни компании таксата за разглеждане се заплаща, за да може заявлението ви да бъде разгледано бързо и с приоритет. При положение, че таксата не ви се стори голяма и можете да си я позволите, след заплащането й заявлението ще бъде разгледано в рамките на посоченото време.

 

Как да изберете бърз или потребителски кредит без такса за разглеждане

В платформата parite.bg може да разгледате всички условия и да направите сравнение. Просто изберете кредити от няколко компании или банки и ги добавете за сравнение с бутона “Сравни”, като по този начин може директно да сравните всички лихви, такси и допълнителни условия.