Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Kредити без осигуровки

Kредит без осигуровки

Днес множество потенциални кредитоискатели използват онлайн търсачките, за да търсят малки бързи кредити с условия, които са им изгодни. Така постепенно на пазара се наложиха търсения за кредити без осигуровки, кредити без доказване на доход, заеми с лошо цкр и т.н. Всички те са плод на различните социални и финансови ситуации, които обуславят съвременния начин на живот. Какво обаче значи кредит без осигуровки?

Да теглите кредит без осигуровки, значи че кредитната компания не изисква да задължително да се осигуровате или да сте си платили здравните вноски. Кредит без осигуровка може да значи, че не сте осигурен по трудово възнаграждение. За тези варианти, небанковите компании за бързи заеми имат свои решения.

 

Как можете да получите заем без осигуровки?

Потърсете оферти на различни небанкови компании за бързи кредити и разгледайте техните условия. Търсенето може да се улесни много, ако използвате платформа от типа на parite.bg. Това ще ви даде бърз достъп до най-актуалното на пазара като към всеки вид бърз кредит и услуга са представени изискванията за кандидатстване.

Много фирми за бързи заеми, особено тези, които работят онлайн не изискват голям брой документация, доказване на доходи и други неща важни за банковите институции. Със сигурност обаче има и параметри в личното ви финансово досие, които може да повлияят негативно. Например ако имате лошо ЦКР, тоест били сте нередовен платец на старо кредитно задължение, шансовете да теглите  бърз заем са по-малки.

Подайте запитване и просто изчакайте необходимото време за проверката и одобрението. Предимството на бързото мини финансиране са, че кандидатстването е онлайн, а одобрението е до минути.

 

Kредити за неосигурени лица / без платени осигуровки

От всичко казано дотук, следва да знаете най-важното. Платените осигуровки са важни за икономиката на страната и са лична отговорност на всеки български гражданин. При положение, че имате пропуски в плащането на осигуровки или не сте осигурени на трудов договор, това може да има голямо значение, ако кандидатстване за кредит в банка.

Заявлението за кредит в небанкова институция, обаче ви дава повече реални възможности да получаване на бърз заем без платени осигуровки, без доказване на доход, само с лична карта и други.