Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Кредит за 10 / 15 мин.

Кой не обича бързите услуги когато става дума за заемане и получаване на пари. Дори един от принципните на микрокредитирането е свързан точно с бързата услуга по кандидатстване, одобрение и получаване на желаната сума. Възможен ли е обаче кредит за 10/ 15 мин?

 

 

Много бързи кредити

Интересувате се от много бързи кредити, с процедура за одобрение и потвърждение за 10/15 минути! В такъв случай забравяте за банковите институции и се насочвате към небанковите фирми, които предлагат малки бързи заеми. Такива компании предлагат бързи мини заеми предимно онлайн, с много бърза процедура по кандидатстване, одобрение и получаване на парите по сметка, в офис на изи пей, чрез куриер или в офис на компанията.

В почти всички компании за бързи кредити се изискват минимум или никакви документи за кандидатстване. Обикновено е нужно представяне на лична карта, прави се проверка в ЦКР и други малки детайли преди да бъде взето решение за отпускане на кредит. В някои компании предварителното време за одобрение отнема реално 5-10 минути, а в други може да отнеме и 10-15 минути или половин час в зависимост от техническата натовареност на екипа за анализ на риска. Разбира се, нужно е и малко допълнително техническо време за самото отпускане на кредита, което отново е различно в отделните компании, като най-добрите могат да се справят в рамките от 10-30 минути.

 

Онлайн кредит с автоматично одобрение за минути

Все повече от компаниите за бързи кредити използват различни високотехнологични решения, при които на практика можете да получите предварително решение още след попълване на запитването за кредит. Това се постига чрез интегрирани скоринг системи, които автоматизират процесите от предварителните проверки, до скорирането и извеждането на предложение за лимит на одобрение. По този начин целия процес буквално може да приключи за минути. В много от кредитните компании договора за кредит се потвърждава с SMS (изцяло онлайн без договори на хартия), като този етап също е автоматизиран и ведната след това може да се пристъпи към усвояване на кредита от клиента.

 

Кредит online за минути

Осигуряването на кредит за минути е толкова желана услуга, че има кредитни компании, които в последно време започнаха да имат такса за приоритетно скоростно одобрение. Много от компаниите държат услугата да бъде лесна и удобна, без за това да се плащат допълнителни такси.

Всеки може да се възползва от онлайн платформи като parite.bg, за да разгледа актуалните предложения на голяма част от кредитните компании и банките в страната. Така много лесно ще отсеете тези оферти, чието одобрение става за минути и не се изисква плащане на такса за това. Разбира се, можете да изберете и от компаниите с таксата за бързо одобрение, ако държите да получите парите си максимално експресно. При всички положения можете да разгледате най-различни кредитни оферти и имате възможност да изберете според своите критерии за време на одобрение, срок на кредита, оскъпяване, удобство и т.н.

 

 

В платформата на parite.bg можете да изберете най-подходящия за кредит в зависимост от избрания срок, сума, време за одобрение, както и други избрани критерии.

 

 

Заяви онлайн за кредит с одобрение за минути

 

Кандидатствайте за кредитити с одобрение до минути: