Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Как се плаща с кредитна карта?

Какви са начините на плащане с кредитна карта?

 

До момента не сте ползвали кредитна карта и се интересувате от начините на плащане? Кредитните карти могат да бъдат ползвани за теглене на суми от банкомат или за разплащане в магазини и интернет. Препоръчително е да ползвате картата за разплащане, тъй като няма такси на ПОС устройства и при онлайн покупки. При теглене на банкомат таксите са значително по-високи от таксите по дебитните карти. Така, че ако имате кредитна карта най-добре е да регулирате ползването й и да се ограничите да се разплащате с нея вместо да теглите пари.

 

Важно е да уточните всички такси, дължими по кредитната карта. Трябва да имате информация не само за таксите за обслужване на картата, но и за разплащателните услуги с нея – теглене на банкомат в страната, в чужбина, плащане в търговски обекти и др.

 

 

 

Как се прави плащане с кредитна карта в интернет?

 

Плащането с кредитна карта в интернет не е сложна процедура. Различното е в допълнителните действия, които трябва да се извършат с цел по-голяма защита и сигурност за картодържателя. Задължително се въвежда номера на самата карта, cvc код изписан на гърба на картата и идентификационен код изпратен като смс. Това са минималните полета, които се попълват по отношение на защитата, за да се извърши плащането.

Преди да платите проверете сайта и покупката. Потърсете отзиви и след като сте сигурни направете плащането.

 

 

Заявете най-изгодната кредитна карта >>>

 

Пазаруване с кредитна карта в интернет

 

При пазаруване с кредитна карта в интернет, освен че трябва да сте сигурни в сайта, се информирайте и за начина на доставка и рекламация в случай, че се наложи да прибегнете до такава. Особено, ако говорим за поръчки от чужбина, които са свързани с необходим по-дълъг период за доставка. Също така може ли да се оспори плащане и какво ще ви струва това. Всичко това е важно, защото е възможно да попаднете в непредвидена ситуация и трябва предварително да сте наясно какви са особеностите и процедурите.

 

Плащане с кредитна карта - предимства

 

Разплащането на стоки и услуги, както на място в търговски обекти, така и онлайн е голямо удобство. Не носите големи суми със себе си, а и не дължите такси за плащане извършено с карта. Няма причина да не бъде предпочитан метод на разплащане.

От гледна точка на сигурността също може да бъдете спокойни, тъй като всяка една банка има високо ниво на защита по картите, а и непрекъснато се правят подобрения в това отношение.

С кредитната карта може да правите всякакви плащания – резервации, плащане на екскурзии, обучителни курсове и програми, плащане на битови сметки и много други. За всичко това не дължите такси при плащане, а и няма да платите лихва върху ползваната сума, ако възстановите сумата преди изтичане на гратисния период. Накратко казано, ползвате кредитен лимит безплатно и без да плащате лихви. Изключително предимство, от което може да се възползвате, а управлявайки добре картата си ще спестите много разходи.

 

Важно е да изберете кредитна карта не само с най-ниски такси, но и с възможно най-дълъг гратисен период, който се предлага. Разгледайте предложенията в сайта ни и заявете издаването в лесни и бързи стъпки.

 

Най-изгодните кредитни карти

 

Вижте още: