Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Ипотечен кредит с най-ниска лихва

Търсите най-изгодния ипотечен кредит?

 

Попандали сте на точното място - в нашата платформа можете да намерите всички актуални оферти на водещите банки и кредитни компании в страната. Изберете размер и срок на кредита, който желаете да получите и вижте сравнение на лихвите, таксите и месечните погасителни вноски на всички ипотечни кредити.

 

Кои банки предлагат най-ниски лихви по ипотечните кредити?

 

Кредитния пазар е изключително динамичен и по тази причина в различни периоди от време най-ниските лихви се предлагат от различни банки. Това се дължи на конкуренцията, лихвите по привлечените средства в съответната банка, както и от политиката на банката, наличието на оферти за определен промоционален период, предлагането на различни съпътстващи банкови продукти и много други фактори.

 

 

Как да сравя офертите на различните банки?

Офертите на банките са многобройни и където и да попитате вероятно ще Ви кажат, че тяхната оферта е най-изгодна. Разбира се, това не е така, защото условията в различните банки могат да се различават значително, както по отношение на предлаганите лихви и такси, така и по отношение на застраховките, таксите за обслужване на сметки и т.н. Освен това разлики в общата цена на кредита могат да се формират и от такси за правно обслужване, пазарна оценка на имота и други.

 

 

Кое е по-важно да търсите - най-ниска лихва или най-нисък процент на годишните разходи?

 

Определено лихвата е основен ценообразуващ фактор, но годишния процент на разходите включва в себе си, както лихвите така и всички еднократни и регулярни такси. По тази причина най-добрия вариант за съпоставяне на кредитите е сравнението на ГПР. Най-добре се вижда разликата в оскъпяването при сравнение на общата сума за погасяване за целия период на кредита. По този начин Вие ще можете да сравните каква е реалната цена на кредита, която ще платите за периода на ползване на търсения ипотечен кредит.

 

Ползвайте професионален консултант за сравнение и избор на най-изгодния ипотечен кредит?

 

Освен представените лихви и такси, при избора на най-подходящия кредит следва да бъдат отчетени и много други фактори, от които зависи цената на кредита. В различните банки се предлагат различни лихви в зависимост от дохода, собственото участие, срока на кредита, вида на закупувания имот, заплата превежда ли се по банков път, клиента ще ползва ли други банкови продукти, има ли задължителна застраховка и какви са условият аи много други. За тази цел за сравнение на най-добрите оферти на пазара със сигурност ще бъде изключително полезно да ползвате професионален финансов консултант. Ползването на консултант ще ви спести много време, нерви и пари!

 

Безплатна професионална консултация

 

Как да получите на най-ниска лихва?

 

В общия случай най-ниска лихва се предлага на кредитоискателите с най-добрия и желан профил за банките - високи доходи, постоянен трудов договор над 6 месеца, превод на заплата по банков път, добра кредитна история без допускани просрочия в миналото, налично собствено участие, ползването на допълнителни банкови продукти и други. Дори и да не сте клиента, който отговаря на посочения идеален профил, можете да получите изгодни лихвени нива. За целта ще бъде полезно да сравните най-изгодните оферти на пазара, като се направят индивидуални предложения в зависимост от Вашите изисквания, възможности и специфики свързани със начина на доказване на дохода, собственото участие и вида на закупувания имот. В някои от банките се предлагата преференциални условия за определени компании, инстититуции или дружества. Освен това, ако сте добър клиент, може да се работи и по договаряне на индивидуални преференциални условия и специални отстъпки. За целта можете да ползвате съдействието на безплатен професионален консултант, който ви помогне да получите най-добрите условия.

 

 

Какъв кредит можеш да получиш?

 

 

Сравнение на лихвите на всички ипотечни кредити:

 

 

Как да получа най-изгодната оферта?

 

Заявите кредитната консултация, която може да Ви помогне за проучване на индивидуалните специфики и извличане на най-добрите възможности за получаване на кредит при най-изгодни условия.

 

Поръчай безплатна консултация