Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Ипотечен мостов кредит

Какво предствалвяват мостовите жилищни кредити?

Най-често мостов кредит се използва, когато искаме да закупим ново жилище и имаме съществуващ имот, който желаем да продадем. Мостовите кредити могат да бъдат използвани, както за закупуване на апартамент, така и за покупката на къща. При този вид кредит също могат да бъдат договаряни много изгодни и благоприятни ценови условия.


Покупка  на жилище на кредит и погасяване с продажба на старото жилище

При ползване на мостов кредит, банката дава възможност в рамките на максимум 12 месеца кредитоискателят да продаде старото си жилище. Това осигурява възможности за постигане на добра продажна цена.


Изисквания за получаване на кредит с жилщен кредит мост?

Разбира се, това е по-специфичен начин на финансиране и всяка банка има допълнителни изисквания, с които трябва да се съобразим и изпълним, за да се финализира сделката. Тъй като всеки отделен случай е строго индивидуален, а и като имаме предвид допълнителните условия на банките е добре да се обърнем към професионален кредитен консултант.


Консултация за мостов ипотечен кредит

Кредитният консултант ще ни спести много време за проучване на възможностите за финансиране и ще ни сведе необходимата информация с цел да вземем информирано решение за кредита, който ще ползваме. Ще бъдат селектирани и анализирани вариантите за финансиране и ще имаме възможност да изберем най-добрата и подходяща оферта.

 

Вземи най-добрите оферти от всички банки